Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close

Η ιστορίας της Skinceuticals

Στη SkinCeuticals, η αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την υγεία της επιδερμίδας. Έχουμε δεσμευτεί να καθοδηγήσουμε την βιομηχανία της φροντίδας της επιδερμίδας, όσον αφορά στην έρευνα και την καινοτομία και υποσχόμαστε να παρέχουμε προηγμένη φροντίδα της επιδερμίδας υποστηριζόμενη από την επιστήμη.

Η φιλοσοφία μας για τη φροντίδας της επιδερμίδας επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: Prevent. Protect. Correct. Αυτές οι αρχές δρουν συνεργατικά για να παρέχουν το πιο υγιές δέρμα και τα βέλτιστα αποτελέσματα κατά της γήρανσης.

Η Τελευταίας Γενιάς Προσέγγιση για τις Επίμονες Δυσχρωμίες

Διαθέτοντας μια ισχυρή φόρμουλα που συνδυάζει 3% τρανεξαμικό οξύ με 1%
κοχικό οξύ, 5% νιασιναμίδιο και 5% HEPES,Άμυνα Ενάντια στις Δυσχρωμίεςβελτιώνει την εμφάνιση δυχρωμιών, φωτίζει το δέρμα και δίνει ομοιόμορφη
όψη στην επιδερμίδα για την αντιμετώπιση των βασικών μορφών της δυσχρωμίας - ακόμη και τις επίμονες καφέ
κηλίδες και τα σημάδια μετά την ακμή.

Διορθωτική Κρέμα με Γλυκολικό Οξύ για Ποσοτικοποιημένη ΛάμψηΒελτιστοποιημένη για αποτελεσματικότητα και κατάλληλη για νυχτερινή χρήση,Glycolic 10 Renew Overnightαναμειγνύει μια τιμή 10% γλυκολικού ελεύθερου οξέος με φυτικό οξύ και
ένα καταπραϋντικό σύμπλεγμα για τη βελτίωση της υφής, του τόνου και της ακτινοβολίας. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι παρέχει μια μέση βελτίωση κατά 36% στη λάμψη της επιδερμίδας.

Καλλυντικά Καθαριστικά Βασισμένα σε Αποδείξεις

Συνδυάζοντας συστατικά υψηλής συγκέντρωσης με μια προσέγγιση προβλήματος-λύσης, η SkinCeuticals ενισχύει την δική τηςκαθαριστικόκαι μια σειρά toner για βελτιωμένη χρηστικότητα και αποτελεσματικότητα. Αυτή η σειρά εξετάζεται ως ένα αποτελεσματικό πρώτο βήμα στις κατ' οίκον καλλυντικές αγωγές και στις ιατρικές διαδικασίες.

Ένας Επαναστατικός Ορός Ενισχύει το Υαλουρονικό Οξύ στην Επιδερμίδα


Διαθέτει ένα συνεργικό συνδυασμό proxylane ™, ένα μείγμα ρίζας γλυκόριζας
και εκχυλισμάτων μωβ ρυζιού και υαλουρονικού οξέος, H.A. Intensifier
υποστηρίζει τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος του δέρματος και
παρέχει ενυδάτωση της επιφάνειας, για ορατή βελτίωση της σφριγηλότητας, λείανση και βελτίωση της γενικότερης εικόνας του προσώπου.

Μια Πολύπλευρη Προσέγγιση Κατά της Προσωρινής Δερματικής Αντιδραστικότητας

Phyto Corrective Masqueπεριέχει υψηλή συγκέντρωση βοτανικών εκχυλισμάτων για βέλτιστη ανακούφιση, υαλουρονικό οξύ και το λεγόμενο «καταπραϋντικό διπεπτίδιο» έτσι ώστε να ενυδατώνει και να αναπληρώνει την προσωρινή αντιδραστικότητα του δέρματος. Αποτελεσματική στη μείωση των μετεπεμβατικών ερεθισμών και της δυσφορίας της επιδερμίδας.

Μια Πρωτοποριακή Αντιγηραντική Ανακάλυψη

Πρωτοποριακές έρευνες δείχνουν ότι η υπερβολική έκθεση στην ρύπανση από το όζον μπορεί να προκαλέσει τη γήρανση του δέρματος. Η SkinCeuticals C E Ferulicκαι Phloretin CFτα αντιοξειδωτικά δείχνουν ότι βοηθούν στην προστασία έναντι των σημαδιών γήρανσης της επιδερμίδας που προκαλούνται από τη ρύπανση από το όζον (Ο3).

Καινοτομία στην Ηλιακή Προστασία

Αποτελείται από 100% ορυκτά φίλτρα και σκόνες που απορροφούν την λιπαρότητα Mineral Matte UV Defense SPF 30παρέχει υψηλή προστασία ευρέος φάσματος και αποδεδειγμένα διατηρεί ένα ματ φινίρισμα ακόμη και σε ζεστές, υγρές συνθήκες.

Αντιγηραντική Θεραπεία για την Αναπλήρωση Κυτταρικών Λιπιδίων

Ως η πρώτη κρέμα αντιγήρανσης με 2: 4: 2 αναλογία Triple Lipid Restore 2:4:2παρασκευάζεται με 2% καθαρά ceramides, 4% φυσική χοληστερόλη και 2% λιπαρά οξέα. Αυτή η ισχυρή φόρμουλα βοηθά στην αποκατάσταση του εξωτερικού φραγμού του δέρματος και υποστηρίζει την φυσική ανάπλαση του δέρματος για βελτίωση των ορατών σημείων επιταχυνόμενης γήρανσης.

Μια Πολύ-Διορθωτική Προσέγγιση κατά των Πρώιμων Σημαδιών Γήρανσης

Διαθέτοντας υψηλή συγκέντρωση νιασιναμίδης, ένα συμπυκνωμένο σύμπλεγμα τριπεπτιδίων και καθαρής γλυκερίνης, Metacell Renewal B3βελτιώνει εμφανώς τα πρώιμα σημάδια φωτογήρανσης για βελτίωση της εμφάνισης του τόνου του δέρματος, της υφής και της συνολικής ακτινοβολίας.

Ένα Νέο Πρότυπο στην Φροντίδα των Ματιών

Mineral Eye UV Defense SPF 30προσφέρει 100% ορυκτή προστασία ευρέος φάσματος, χωρίς να μεταφέρεται, σχεδιασμένη ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Περιέχει θρεπτικά ceramides και διαθέτει μια ουδέτερη απόχρωση ώστε να ενισχύει τον τόνο του δέρματος και να δημιουργεί έναν απαλό καμβά για το μακιγιάζ.

Ένα Επαναστατικό Αντιοξειδωτικό Κοκτέιλ για Νυχτερινή Χρήση

Συνδυάζοντας την καθαρή ρεσβερατρόλη, την βαϊκαλίνη και την βιταμίνη Ε (άλφα τοκοφερόλη),Το Resveratrol B Eείναι ένα αντιοξειδωτικό νυκτερινό συμπύκνωμα το οποίο εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και υποστηρίζει τη φυσική αντιοξειδωτική άμυνα της επιδερμίδας χαρίζοντας σφριγηλότητα και λάμψη.

Advanced Defense Against Skin Discoloration

Διαμορφωμένο με ένα κοκτέιλ υψηλής δραστικότητας που συνδυάζει υδροξυφαινοξυπροπιονικό οξύ, ελλαγικό οξύ και σαλικυλικό οξύ,Advanced Pigment Correctorβοηθάει στην μείωση του ανομοιόμορφου τόνου, των δυσχρωμιών και βελτιώνει την συνολική όψη της επιδερμίδας.

Body Correct: Κλινικά Αποδεδειγμένη Βελτίωση της Επιδερμίδας από την Κορφή Ως τα Νύχια

SkinCeuticals υποδέχεται Body CorrectΜε τις στοχευμένες συνθέσεις περιποίησης της επιδερμίδας, αυτές οι ισχυρές τεχνολογίες συμβάλλουν στη βελτίωση της εμφάνισης του ξηρού δέρματος, της τραχιάς υφής, της απώλειας σταθερότητας και των ορατών σημείων γήρανσης σε διάφορες περιοχές του σώματος.

Retinol: Το Βασικό Αντιγηραντικό

Η SkinCeuticals παρουσιάζει Retinol 0.3Αποτελούμενη απόκαθαρή ρετινόλη και το καταπραϋντικό bisabolol που προέρχεται από το χαμομήλι, αυτή η υψηλής συγκέντρωσης κρέμα, συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών, τον αποχρωματισμό της επιδερμίδας και τις κηλίδες.

Μια Καινοτομία στην Ηλιακή Προστασία

Mineral Radiance UV Defense SPF 50είναι ένα αντιηλιακό υγρό με χρώμα που συνδυάζει 100% ορυκτά φίλτα με ημιδιαφανείς χρωματικές σφαίρες για αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος και ομοιόμορφο φινίρισμα.

Ρίχνοντας φως στην υπέρυθρη ακτινοβολία

Έρευνες αποκαλύπτουν ότι η υπέρυθρη ακτινοβολία Α (IRA) μπορεί να προκαλέσει βλάβη από ελεύθερες ρίζες που μπορεί να οδηγήσει σε επιταχυνόμενη ορατή γήρανση του δέρματος. Η SkinCeuticals C E Ferulicφαίνεται να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από το IRA και μπορούν να προκαλέσουν πρόωρα σημάδια γήρανσης.

C E Ferulic + Laser

Έρευνα της SkinCeuticals, σε συνεργασία με μια κοινότητα λέιζερ και ιατρικών συσκευών, έδειξε ότι η εφαρμογή του C E Ferulic ασφαλές για μετά το λέιζερ

Μια Πρωτοφανής Καινοτομία από την Αντιοξειδωτική Αρχή

Η κυκλοφορία του Phloretin CF Gelσηματοδοτεί ένα εντελώς νέο σύστημα αντιοξειδωτικής απελευθέρωσης. Αυτό το αντιοξειδωτικό βιταμίνης C ημέρας, με τη μορφή gel, παρέχει προηγμένη προστασία από το περιβάλλον, μειώνοντας ταυτόχρονα την εμφάνιση δυσχρωμιών και βελτιώνοντας τον τόνο του δέρματος.

skinceuticals - Florentine CF Gel

Η SkinCeuticals Επεκτείνει τις Επιλογές Περιποίησης στο Ιατρείο.

Η SkinCeuticals αποκτά την BioMedic και εισάγει διορθωτικές επαγγελματικές απολεπίσεις,σηματοδοτώντας την έναρξη του ολοκληρωμένου προγράμματος περιποίησης της επιδερμίδας. Εφαρμοζόμενες από έναν επαγγελματία φροντίδας της επιδερμίδας, οι λύσεις αυτές απολεπίζουν το δέρμα, με αποτέλεσμα την εμφάνιση ομαλότερου και λιγότερο ζαρωμένου δέρματος.

skinceuticals - micropeel

Μια άλλη Φροντίδα Επιδερμίδας Πρώτα

Η SkinCeuticals παρουσιάζει Phloretin CF,ένα αντιοξειδωτικό ημέρας με συνδυασμό φλορετίνης, καθαρής βιταμίνης C (L-ασκορβικό οξύ) και φερουλικού οξέος. Αυτό το τριπλό αντιοξειδωτικό σκεύασμα προσφέρει προηγμένη προστασία του περιβάλλοντος ενώ βελτιώνει την εμφάνιση αποχρωματισμού, λεπτές γραμμές και ανομοιογενή τόνο δέρματος.

Προηγμένη Προστασία του Περιβάλλοντος, Αδιαμφισβήτητη Επιστήμη

Τη Δύναμη Του C E Ferulicαναγνωρίζεται και επιβεβαιώνεται με τη δημοσίευση μιας διπλής-τυφλής, αξιολογημένης μελέτης στην Εφημερίδα της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας.

skinceuticals - Phlorentin CF

Η Αντιοξειδοτική Ράβδος Αυξάνεται Ξανά

Η SkinCeuticals παρουσιάζει C E Ferulic,ένα επαναστατικό αντιοξειδωτικό ημέρας που διαθέτει συνεργιστικό συνδυασμό φερουλικού οξέος, βιταμίνης C (L-ασκορβικό οξύ) και βιταμίνης Ε (άλφα τοκοφερόλη). Αυτός ο ορός βιταμίνης C παρέχει ισχυρή προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα, βελτιώνει την όψη των γραμμών και των ρυτίδων, προσφέρει σφριγηλότητας και βελτιώνει την γενικότερη όψη της επιδερμίδας.

picture : molecule

Τη Γέννηση τουΟλοκληρωμένη Φροντίδα της Επιδερμίδας

Η SkinCeuticals εισάγει μια πλήρη σειρά επαγγελματικών back bar προϊόντων αποκλειστικά για χρήση από δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και άλλους επαγγελματίες της φροντίδας της επιδερμίδας.

Η Φιλοσοφία "Prevent. Protect. Correct." Γεννιέται

Η SkinCeuticals επισημοποιεί τη φιλοσοφία της "Prevent. Protect. Correct."Αυτοί οι πυλώνες παραμένουν τα θεμελιώδη στοιχεία για μια αποτελεσματική προσέγγιση περιποίησης της επιδερμίδας που διατηρεί και βελτιώνει την υγεία της επιδερμίδας.

  • Prevent
  • Protect
  • Correct

Η Απόδειξη Πίσω από την Ευρεσιτεχνία

Η μελέτη-ορόσημο του Dr. Pinnell σχετικά με τις παραμέτρους που απαιτούνται για τη διαμόρφωση ενός σταθερού και αποτελεσματικούΟρός Vitamin Cείναι δημοσιευμένη στο The Journal of Dermatologic Surgery

Η Απόδειξη Πίσω από την Πατέντα

Η SkinCeuticals ξεχωρίζει

Η SkinCeuticals επεκτείνει τη σειρά προϊόντων correct της με την κυκλοφορία του Face Creamγια την ορατή γήρανση του δέρματος καιEye Balmγια τη βελτίωση της εμφάνισης της γήρανσης γύρω από την περιοχή των ματιών.

Μια Βιομηχανία Περιποίησης Επιδερμίδας Πρώτα

Πρωτοποριακή έρευνα αποδεικνύει ότι η βιταμίνη Ε (άλφα τοκοφερόλη) συνεργάζεται συνεργικά με τη βιταμίνη C για την παροχή προηγμένωναντιοξειδωτικόπροστασία.

picture : pipette

Το Duke Antioxidant Patent γεννιέται

Η κυκλοφορία της Serum 10παράγει το πρώτο σταθεροποιημένο τοπικό L-ασκορβικό οξύ της μάρκαςαντιοξειδωτικά προϊόνταΑυτός ο αντιοξειδωτικός ορός βιταμίνης C παρέχει προστασία από εξωτερικούς παράγοντες για όλους τους τύπους δέρματος και βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

skinceuticals - serum 10

Η Αυγή μίας Νέας Εποχής

Η SkinCeuticals είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που συνεργάζονται με τους γιατρούς για να προσφέρουν προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας στα γραφεία τους.

Το Σημείο Στρέψης στην Έρευνα Αντιοξειδωτικών

ιδρυτικός επιστήμονας της SkinCeuticals Sheldon Pinnell,ο M.D συνεχίζει την βασική του έρευνα πάνω σε τοπικά αντιοξειδωτικά,οδηγώντας σε μια επαναστατική ανακάλυψη που αποδεικνύει την ικανότητα της βιταμίνης C (L-ασκορβικού οξέος) να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.

picture - bottles

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer