Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Σχετικα με εμας

Προηγμενη Φροντιδα Επιδερμιδας Υποστηριζομενη Απο την Επιστημη

Αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την υγεία της επιδερμίδας. Αφοσιωμένοι σε αυτό το σκοπό, δίνουμε μία απλή υπόσχεση - να παρέχουμε προγμένη φροντίδα της επιδερμίδας υποστηριζόμενη από την επιστήμη.

Γεννημένοι από δεκαετίες έρευνας για τον καρκίνο του δέρματος που οδήγησε σε σημαντικές καινοτομίες στα αντιοξειδωτικά, οι υψηλής τύποι δραστικότητας συγκεντρώνονται σε καθαρά ενεργά συστατικά και αποδεδειγμένα διεισδύουν βέλτιστα στην επιδερμίδα.

Κατασκευασμένη στις Η.Π.Α., η κλινική περιποίηση της επιδερμίδας χρησιμοποιείται από δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και ιατρεία για καθημερινή φροντίδα στο σπίτι και για να συμπληρώσει αισθητικές διαδικασίες. Σχεδιάζουμε τα σκευάσματά μας για να διορθώσουμε σημάδια γήρανσης, να προστατέψουμε το υγιές δέρμα και να προτρέψουμε μελλοντικά σημάδια βλάβης.

Η Ιστορια μας

Η ιστορία της SkinCeuticals ξεκίνησε πολύ πριν την ίδρυση της εταιρίας το 1994, χάρη στη βασική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον Dr. Sheldon Pinnel. Στα χρόνια που ακολούθησαν, συνεχίσαμε να ανοίγουμε το δρόμο με ανακαλύψεις που έχουν αλλάξει το πρόσωπο της επιστήμης της επιδερμίδας.

Οροσημα

  • 1997: Η SkinCeuticals λανσάρει το Serum 10 και το Serum 15.
  • 1999: Η προσθήκη βιταμίνης Ε ενισχύει την ισχύ των αντιοξειδωτικών σκευασμάτων της SkinCeuticals διπλασιάζοντας το επίπεδο φωτοπροστασίας.
  • 2002: Η SkinCeuticals παρουσιάζει το πρώτο 100% φυσικό αντηλιακό, το Physical UV Defense SPF 30.
  • 2005: To C E Ferulic λανσάρεται με έναν συνδυασμό φερουλικού οξέος και βιταμινών C και E.
  • 2008: Η εισαγωγή του Phloretin CF καθιέρωσε μία νέα τάξη αντιοξειδοτικών.
  • 2011: Το λανσάρισμα του Phloretin CF Gel σηματοδοτεί ένα εντελώς νέο σύστημα αντιοξειδωτικής απελευθέρωσης.

Δες Περισσότερα Ορόσημα στο Χρονοδιάγραμμα του SkinCeuticals.>

φαρμακοκαλλυντικα

Οι φυσικοί και οι επαγγελματίες στην φροντίδα της επιδερμίδας ορίζουν τα cosmeceuticals ως τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα μεταξύ των καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Τα ενεργά συστατικά στα cosmeceuticals είναι κλινικά αποδεδειγμένα και προσφέρουν ένα βιολογικό όφελος στην επιδερμίδα. Στην SkinCeuticals, τα προϊόντα μας παρέχουν επιστημονικά αποδεδειγμένη βελτίωση της επιδερμίδας, δημιουργημένη σε κομψές συνθέσεις για προσαρμοσμένες συνταγές περιποίησης της επιδερμίδας.

Μαθετε περισσοτερα>

Skinceuticals και Κοινωνικη Ευθυνη

Στη SkinCeuticals, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε πρωτοβουλίες που βελτιώνουν τη ζωή των ασθενών και του περιβάλλοντος στο οποίο ζουν.

ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ

Η Skinceuticals, μαζί με την ReSurge International, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, αφοσιωμένο στην αύξηση προσβασιμότητας στην ανακατασκευαστική χειρουργική φροντίδα στις αναπτυσσόμενες χώρες, δημιούργησε το Pioneering Women in Reconstructive Surgery. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, δεσμευόμαστε να εκπαιδεύσουμε και να προωθήσουμε την πρώτη γενιά τοπικών γυναικών ανακατασκευαστικών χειρουργών σε αναπτυσσόμενες χώρες, οι οποίες αντιμετωπίζουν συχνά σημαντικά τεχνικά και πολιτιστικά εμπόδια για να κερδίσουν την αποδοχή στον τομέα τους.

Μαθετε περισσοτερα>

Κορυφαιες Ερωτησεις

Που μπορώ να αγοράσω προϊόντα SkinCeuticals;

Η SkinCeuticals είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με ένα δίκτυο επαγγελματιών συνεργατών φροντίδας της επιδερμίδας σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα μέσω εξουσιοδοτημένων δερματολόγων, πλαστικών χειρουργών, ιατρείων και άλλων ειδικευμένων επαγγελματιών φροντίδας της επιδερμίδας. Για να βρεις έναν επαγγελματία φροντίδας της επιδερμίδας κοντά σου, επισκέψου τον locator. Επιπλέον, τα προϊόντα μας μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.skinceuticals.com και μέσω άλλων εξουσιοδοτημένων διαδικτυακών εμπόρων λιανικής πώλησης που ειδικεύονται σε cosmeceuticals και προηγμένη περιποίηση της επιδερμίδας.

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals στην περιοχή σας>

Εξουσιοδοτημένοι λιανοπωλητές>

Ποιες διαδικασίες στο γραφείο και επαγγελματικές θεραπείες προσφέρει η SkinCeuticals;

Η SkinCeuticals προσφέρει μια σειρά ιατρικών επαγγελματικών φλοιών και θεραπειών προσώπου που εκτελούνται από επαγγελματίες φροντίδας της επιδερμίδας της SkinCeuticals σε ιατρεία και medical spas. Όταν αυτές οι στοχευμένες λύσεις περιποίησης της επιδερμίδας συνδυάζονται με ένα εξατομικευμένο σκεύασμα SkinCeuticals στο σπίτι, το αποτέλεσμα είναι πιο υγιές δέρμα με ορατή βελτίωση στα σημάδια επιταχυνόμενης γήρανσης της επιδερμίδας και άλλων δερματικών παθήσεων.

Πως μπορώ να είμαι βέβαιος ότι τα προϊόντα SkinCeuticals δεν είναι ψεύτικα, αραιωμένα και ασφαλή;

Για να είσαι σίγουρος ότι τα προϊόντα SkinCeuticals σου είναι αυθεντικά, παρακαλείσαι να τα αγοράσεις μέσω ενός εξουσιοδοτημένου εμπόρου λιανικής πώλησης. Επισκέψου τη σελίδα Εξουσιοδοτημένοι Έμποροι Λιανικής Πώλησης για την πλήρη λίστα των εξουσιοδοτημένων συνεργατών πωλητών λιανικής πώλησης.

Εξουσιοδοτημένοι λιανοπωλητές>

Η SkinCeuticals βρίσκεται παγκοσμίως;

Τα SkinCeuticals πωλούνται σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω δερματολόγων, πλαστικών χειρουργών, medical spas, επιλεγμένα φαρμακεία και premium spas. Για μια πλήρη λίστα με τα σημεία όπου η SkinCeuticals είναι διαθέσιμη παγκοσμίως, επισκέψου τη Διεθνή σελίδα.

Διεθνής σελίδα Skinceuticals>

Ποια πρότυπα ακολουθούνται στη σύνθεση των προϊόντων SkinCeuticals;

Η SkinCeuticals δεσμεύεται για τα υψηλότερα πρότυπα ιατρικών προδιαγραφών και χρησιμοποιεί μόνο συστατικά φαρμακευτικής ποιότητας. Υποβάλλουμε τις τελικές συνταγές μας σε εκτεταμένες κλινικές δοκιμές που αποδεικνύουν ότι ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους. Τα προϊόντα μας παράγονται σε μικρές παρτίδες και συσκευάζονται υπό στενά παρακολουθούμενες, αποστειρωμένες συνθήκες για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη ισχύ και τη φρεσκάδα.

Γιατί τα προϊόντα της SkinCeuticals είναι διαφορετικά;

Τα προϊόντα SkinCeuticals υποστηρίζονται από την επιστήμη από τα πρώτα στάδια της ανάπτυξής της μέσω της συσκευασίας των τελικών συνταγών. Οι εκτεταμένες κλινικές δοκιμές ιατρικής ποιότητας που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας θέτουν την SkinCeuticals εκτός από άλλα καλλυντικά εμπορικά σήματα στην αγορά.

Για να μάθετε περισσότερα, κάντε λήψη του Ethic Charter >

Τι κάνει ένα αντιοξειδοτικό για την επιδερμίδα μου;

Τα αντιοξειδωτικά παρέχουν προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν βλάβες βαθιά μέσα στην επιδερμίδα. Σε αντίθεση με τα αντηλιακά που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις υπεριώδεις ακτίνες, τα αντιοξειδωτικά εμποδίζουν τη βλάβη της επιδερμίδας που προκαλούν άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η ρύπανση, ο καπνός των τσιγάρων, το αλκοόλ και άλλα. Τα αντιοξειδοτικά SkinCeuticals έχουν επίσης αποδειχθεί ότι αντιστρέφουν τη βλάβη της επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένων λεπτών γραμμών, ρυτίδων και αποχρωματισμού.

Μαθετε περισσοτερα>

Ποιος είναι ο Dr. Sheldon Pinner;

Ως ιδρυτής επιστήμονας της SkinCeuticals και επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος, ο Dr. Sheldon Pinnel καθιέρωσε την SkinCeuticals ως την αντιοξειδοτική αρχή της βιομηχανίας της επιδερμίδας. Με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογιών που βοηθούν στην πρόληψη επιταχυνόμενης γήρανσης της επιδερμίδας και του καρκίνου του δέρματος, το έργο του Dr. Pinner σταθεροποίησε τη θέση της SkinCeuticals ως ηγέτης στην επιστημονικά επικυρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας.

Μάθετε περισσότερα για τον Dr. Pinnell>

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer