Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Serum & Οροι Προσωπου

ΟΡΟΙ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Αυτοί οι υψηλής απόδοσης οροί προσώπου είναι κλινικά αποδεδειγμένοι να βελτιώνουν την υπερμελάχρωση, τις ρυτίδες, την ακμή, την ερυθρότητα, την υπερβολική ποσότητα σμήγματος και άλλες ενδείξεις της επιδερμίδας. Αυτό που κάνει ένα serum για το πρόσωπο και τα μάτια ξεχωριστό είναι η ενισχυμένη σύνθεση σε δραστικά συστατικά και η ανάλαφρή υφή. Ένας ισχυρός ορός για το πρόσωπο είναι απαραίτητο βήμα για την επίτευξη της βέλτιστης διόρθωσης του δέρματος. Οι οροί προσώπου της SkinCeuticals μπορούν να φορεθούν πρωί και βράδυ και να συνδυαστούν με αλλά serum προσώπου όπως οι αντιοξειδωτικοί οροί SkinCeuticals.

banner_category_correct
Μάθετε περισσότερα για τους Ορούς Επιδιόρθωσης

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ;

Εξ' ορισμού, οι οροί είναι συνθέσεις περιποίησης που εφαρμόζονται μετά τον καθαρισμό και πριν από την ενυδατική, με σκοπό τη στόχευση συγκεκριμένων αναγκών. Συνήθως, οι ανάλαφροι, υγροί οροί γρήγορης απορρόφησης συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων οποιουδήποτε προγράμματος περιποίησης στο σπίτι.

corrective serum

ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Για ποιον λόγο χρησιμοποιούνται συνήθως οι οροί;

Συνήθως, οι οροί ανταποκρίνονται σε έναν ορισμένο τύπο δέρματος ή σε μια συγκεκριμένη ανάγκη, και είναι σχεδιασμένοι να δρουν σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα περιποίησης για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων. Μεταξύ των συνήθων οφελών των ορών συγκαταλέγονται η βελτίωση, της δυσχρωμίας,  των ρυτίδων,  της ακμής,  της περίσσειας ελαίων,  της ερυθρότητας,, ή της τραχιάς υφής του δέρματος.  Vitamin C serums  Οι οροί με Βιταμίνη C είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να προσφέρετε στο δέρμα σας όλα τα αντιοξειδωτικά συστατικά που χρειάζεται ενάντια στους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, ενώ  οι οροί με Υαλουρονικό Οξύ  χρησιμοποιούνται για να προσφέρουν ενισχυμένη ενυδάτωση σε κάθε τύπο δέρματος. Υπάρχουν επίσης οροί που συνδυάζουν διάφορα συστατικά, με στόχο τη συνδυαστική στόχευση συγκεκριμένων αναγκών (π.χ. ακμή και ορατά σημάδια γήρανσης) ή την εξασφάλιση ολοκληρωμένης αντιγηραντικής δράσης. Από την άλλη, υπάρχουν οροί σχεδιασμένοι για συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου όπως τα μάτια ή τα χείλη.

Ποια η διαφορά ανάμεσα σε έναν όρο, μια κρέμα και μια λοσιόν;

Οι οροί και  οι ενυδατικές  είναι δυο διαφορετικοί τύποι προϊόντων περιποίησης, με κύρια διαφορά τους το πότε εφαρμόζονται. Οι οροί πρέπει να εφαρμόζονται πριν από μια κρέμα ή μια λοσιόν. Εναλλακτικά, μπορούν να αντικαταστήσουν την ενυδατική, εφόσον περιέχουν ενυδατικά συστατικά. Ο ορός  Hydrating B5  μπορεί να παίξει τον ρόλο και των δύο προϊόντων, καθώς προσφέρει από μόνος του την ενυδάτωση που χρειάζεται το δέρμα. Ωστόσο, αν έχετε πιο ξηρό δέρμα, μπορείτε να συνεχίσετε με μια ενυδατική κρέμα ή λοσιόν μετά από τον ορό σας. Σε πολλές περιπτώσεις, ο ορός εμπεριέχει συστατικά που στοχεύουν μια συγκεκριμένη ανάγκη του δέρματος.

Ποιοι οροί είναι καλύτεροι για το ξηρό δέρμα;

Οι ιδανικοί οροί για το  ξηρό δέρμα  περιέχουν συστατικά που παρέχουν στο δέρμα όλη την απαραίτητη ενυδάτωση.  Οι οροί με Υαλουρονικό Οξύ  συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον αποτελεσματικών, καθώς το φυσικό αυτό σάκχαρο έχει την ικανότητα να συγκρατεί μέχρι και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, αλλά και να έλκει την υγρασία του περιβάλλοντος στο δέρμα. Το συστατικό αυτό απαντάται σε πολλούς ορούς σχεδιασμένους είτε να αναπληρώνουν την υγρασία του δέρματος όπως το  Hydrating B5, είτε να διατηρούν τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος όπως το  H.A. Intensifier.Το Υαλουρονικό Οξύ χρησιμοποιείται επίσης σε προϊόντα πολλαπλών οφελών που στοχεύουν τη δυσχρωμία, την ερυθρότητα, την ευαισθησία, και την τραχιά υφή. Αν έχετε ξηρό δέρμα, σας συνιστούμε να συμβουλευθείτε έναν  επαγγελματία περιποίησης SkinCeuticals,  ο οποίος θα σας προτείνει τον ιδανικό ορό ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματός σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ορό αν έχω λιπαρό δέρμα;

Η SkinCeuticals προσφέρει ορούς σχεδιασμένους για συγκεκριμένες ανάγκες, αλλά και ορούς που είναι κατάλληλοι για κάθε τύπο δέρματος. Αν έχετε λιπαρό δέρμα, το κλειδί για να βρείτε τον σωστό ορό είναι να κοιτάξετε τα συστατικά του. Για παράδειγμα, το  Hydrating B5  είναι ένας εξαιρετικά ανάλαφρος ορός χωρίς έλαια, ο οποίος περιέχει  Υαλουρονικό Οξύ  ώστε να προσφέρει στο δέρμα όλη την απαραίτητη ενυδάτωση χωρίς λιπαρή ή βαριά αίσθηση. Ο ορός αυτός είναι ιδανικός για χρήση σε  λιπαρό δέρμα,  αντί  ενυδατικής.Στην περίπτωση λιπαρού δέρματος με τάση  ακμής,  το Blemish + Age Defense  στοχεύει την ακμή και τα ορατά σημάδια γήρανσης, χάρη στην πανίσχυρη σύνθεσή του. Για να βρείτε τον ιδανικό ορό για το λιπαρό σας δέρμα, κλείστε ραντεβού με έναν  επαγγελματία περιποίησης SkinCeuticals,

Ποιος είναι ο καλύτερος ορός με Βιταμίνη C για το δέρμα μου;

Ένας καθημερινός  αντιοξειδωτικός ορός με Βιταμίνη C  είναι απαραίτητος για την προστασία του δέρματος από  τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες,  πέραν της ακτινοβολίας UV που μπλοκάρει το αντιηλιακό. Πρώτο βήμα κατά την αγορά ενός ορού με Βιταμίνη C είναι να βεβαιωθείτε ότι η σύνθεση πληροί τρία συγκεκριμένα κριτήρια. Πρώτον, το προϊόν πρέπει να περιέχει καθαρή Βιταμίνη C (l-ασκορβικό οξύ). Δεύτερον, η Βιταμίνη C πρέπει να έχει την ιδανική συγκέντρωση 10-20%. Τέλος, το προϊόν πρέπει να διαθέτει όξινο pH ίσο ή μικρότερο από 3.5, ώστε να εξασφαλίζεται βέλτιστη απορρόφηση στο δέρμα.

Η SkinCeuticals προσφέρει ορούς με Βιταμίνη C για διάφορους τύπους δέρματος και ποικίλες ανάγκες.  Το C E Ferulic  είναι σχεδιασμένο να καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ είναι επίσης ιδανικό για το κανονικό έως ξηρό δέρμα.  Το Phloretin CF  πέραν της ακτινοβολίας UV που μπλοκάρει το αντιηλιακό. Πρώτο βήμα κατά την αγορά ενός ορού με Βιταμίνη C είναι να βεβαιωθείτε ότι η σύνθεση πληροί τρία συγκεκριμένα κριτήρια. Πρώτον, το προϊόν πρέπει να περιέχει καθαρή Βιταμίνη C (l-ασκορβικό οξύ). Δεύτερον, η Βιταμίνη C πρέπει να έχει την ιδανική συγκέντρωση 10-20%. Τέλος, το προϊόν πρέπει να διαθέτει όξινο pH ίσο ή μικρότερο από 3.5, ώστε να εξασφαλίζεται βέλτιστη απορρόφηση στο δέρμα.  Serum 10  είναι ιδανική επιλογή αν δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει ορό ή αν έχετε ευαίσθητο δέρμα. Ένας  επαγγελματίας περιποίησης SkinCeuticals,  μπορεί να σας προτείνει τον κατάλληλο ορό με Βιταμίνη C ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Ποιος είναι ο καλύτερος ορός με Υαλουρονικό Οξύ;

Το Υαλουρονικό Οξύ  είναι ένα εξαιρετικό ενυδατικό συστατικό για κάθε τύπο δέρματος, και εμπεριέχεται σε πολλούς ορούς SkinCeuticals για διάφορες ανάγκες του δέρματος.  H.A. Intensifier  περιέχει το συστατικό αυτό για αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα, αλλά και Proxylane™ για σφριγηλή, αναζωογονημένη, λεία αίσθηση που συνεχίζει να βελτιώνεται με τη συνεχή χρήση.

Η SkinCeuticals έχει αναπτύξει επίσης ορούς με Υαλουρονικό Οξύ, οι οποίοι προσφέρουν ενυδάτωση και ταυτόχρονα καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα, όπως το  Phyto Corrective.Το H.A. Intensifier   SkinCeuticals skincare professional.

Μπορώ να χρησιμοποιώ περισσότερους από έναν ορούς;

Ναι, και πρέπει να το κάνετε!  Οι αντιοξειδωτικοί οροί με Βιταμίνη C  αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε πρωινού προγράμματος περιποίησης, για προστασία του δέρματος ενάντια  στους επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος.Παράλληλα, η προσθήκη στοχευμένων ορών μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων αναγκών, από τα ορατά  σημάδια γήρανσης  μέχρι  την ακμή  και πολλά άλλα. Ο συνδυασμός ορών με συστατικά συνεργιστικής δράσης είναι ο ιδανικός τρόπος να βοηθήσετε το δέρμα σας να ανακτήσει τη νεανικότητα και την υγιή όψη του. Αν έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικούς ορούς, μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το δέρμα σας τη δεδομένη στιγμή. Συμβουλευθείτε έναν  επαγγελματία περιποίησης  για το πώς να προσαρμόσετε το πρόγραμμα περιποίησής σας.

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Blemish + Age Defence Serum Προσωπου για Ακμη & Αντιγηρανση

Blemish + Age Defence Serum Προσωπου για Ακμη & Αντιγηρανση

rating 5.0/5

Serum Προσώπου υψηλής αποτελεσματικότητας για δέρμα με τάση ακμής με δράση ενάντια στη γήρανση και τις ατέλειες της επιδερμίδας.

Blemish + Age Defence Serum Προσωπου για Ακμη & Αντιγηρανση

rating 5.0/5

C E Ferulic Serum Προσωπου με Φερουλικο Οξυ & Βιταμινη C

C E Ferulic Serum Προσωπου με Φερουλικο Οξυ & Βιταμινη C

rating 5.0/5

Τριπλό αντιοξειδωτικό serum υψηλής δράσης με βιταμίνη C 15%, α-τοκοφερόλη 1% και φερουλικό οξύ 0,5%.

C E Ferulic Serum Προσωπου με Φερουλικο Οξυ & Βιταμινη C

rating 5.0/5

Discoloration Defense Serum Skin Discoloration Serum by SkinCeuticals

Discoloration Defense Serum για Μειωση Δυσχρωμιων Δερματος

Ορός προσωπου για καθημερινή χρήση για τις δυσχρωμίες, για ορατά πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Discoloration Defense Serum για Μειωση Δυσχρωμιων Δερματος

H.A. Intensifier Serum Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ

H.A. Intensifier Serum Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ

rating 5.0/5

Πολυ-λειτουργικό Serum προσώπου με υαλουρονικό οξύ που βοηθάει στην ενίσχυση των επιπέδων υαλουρονικού οξέος της επιδερμίδας.

H.A. Intensifier Serum Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ

rating 5.0/5

Hydrating B5 Serum Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ & Βιταμινη Β5

Hydrating B5 Serum Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ & Βιταμινη Β5

rating 5.0/5

Serum προσώπου για ενυδάτωση με υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος και βιταμίνη Β5.

Hydrating B5 Serum Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ & Βιταμινη Β5

rating 5.0/5

Phloretin CF Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

Phloretin CF Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

rating 5.0/5

Αντιοξειδωτικό serum προσώπου υψηλής αποτελεσματικότητας με ευρεία δράση: 2% φλορετίνη, 10% βιταμίνη C και 0,5% φερουλικό οξύ.

Phloretin CF Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

rating 5.0/5

Phyto Corrective Serum Ενυδατωσης για Ευαισθητη Επιδερμιδα

Phyto Corrective Serum Ενυδατωσης για Ευαισθητη Επιδερμιδα

rating 5.0/5

Καταπραϋντικό serum ενυδάτωσης για ερεθισμένες ή ευαίσθητες επιδερμίδες.

Phyto Corrective Serum Ενυδατωσης για Ευαισθητη Επιδερμιδα

rating 5.0/5

Silymarin CF Αντιοξειδωτικος Ορος Βιταμινης C

Silymarin CF Αντιοξειδωτικος Ορος Βιταμινης C

rating 5.0/5

Το Silymarin CF είναι ένας καθημερινός ορός αντιοξειδωτικός ορός με Βιταμίνης C, ειδικά σχεδιασμένος για το λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα. Παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα βελτιώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, λειαίνει την υφή του δέρματος, μειώνει το μέγεθος των πόρων και συμβάλλει στην πρόληψη των εξάρσεων.

Silymarin CF Αντιοξειδωτικος Ορος Βιταμινης C

rating 5.0/5

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer