Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΤΙ ΕΙΝΑΙ 
ΤΟ ΔΕΡΜΑ;

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και ένα από τα πιο σημαντικά. Προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη υγεία του, είναι απαραίτητη η κατανόηση των διαφόρων τύπων και συνθηκών του καθώς και των παραγόντων που ενδέχεται να του προκαλέσουν βλάβη.

Καταλαβαινοντας το Δερμα

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος με πολλαπλά στρώματα, δομικές πρωτεΐνες και ζωτικά συστατικά υπεύθυνα για την υγεία και την εμφάνισή του. Το κλειδί για τη καλύτερη βελτίωση του δέρματος είναι η κατανόηση της εσωτερικής λειτουργίας αυτού του δυναμικού οργάνου.

Εξερευνήστε την ανατομία και τη φυσιολογία του δέρματος>

Τυποι Δερματος και Καταστασεις

Κάθε δέρμα είναι διαφορετικό και ο συνδυασμός κάθε τύπου δέρματος και κατάστασης του δέρματος παρουσιάζει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών.

Ανακαλύψτε και μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τύπους δέρματος και τις καταστάσεις του δέρματος>

Τυπος Δερματος

 • Κανονικο Δερμα
  Κανονικο Δερμα
 • Λιπαρο Δερμα
  Λιπαρο Δερμα
 • Μικτο Δερμα
  Μικτο Δερμα
 • Ξηρο Δερμα
  Ξηρο Δερμα
 • Ευαισθητο
  Ευαισθητο

Καταστασεις Δερματος

 • Γηρανση & Ωριμο Δερμα
  Γηρανση & Ωριμο Δερμα
 • Ακμη
  Ακμη
 • Δυσχρωμιες Δερματος - Παναδες - Κηλιδες
  Δυσχρωμιες Δερματος - Παναδες - Κηλιδες
 • Αφυδατωμενο Προσωπο
  Αφυδατωμενο Προσωπο
 • Ροδοχρους Νοσος
  Ροδοχρους Νοσος
 • Ευαισθησια στο Δερμα
  Ευαισθησια στο Δερμα

Η Ατμοσφαιρικη Γηρανση του Δερματος

Η ατμοσφαιρική γήρανση του δέρματος προκαλείται από μία ευρεία ποικιλία περιβαλλοντικών "επιθέσεων" στο δέρμα, συμπεριλαμβανομένης της υπεριώδους ακτινοβολίας, της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IRA) και της ρύπανσης.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ατμοσφαιρική γήρανση του δέρματος και τη ρύπανση του όζοντος>

v_skin-care-ingredients-dictionnary

Λεξικο Συστατικων Φροντιδας του Δερματος

Μια σύνθεση φροντίδας της επιδερμίδας είναι μόνο τόσο καλή όσο τα συστατικά της. Εξερευνήστε ένα αλφαβητικό λεξικό περιποίησης της επιδερμίδας με τα βασικά συστατικά, την πηγή τους, και τα οφέλη τους στην επιδερμίδα.

Εξερευνήστε το λεξικό περιποίησης της επιδερμίδας>

ΗΛΙΑΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Ο ήλιος είναι η πηγή ενέργειας που διατηρεί τη ζωή, αλλά η συσσωρευμένη έκθεση χωρίς σωστή προστασία έχει αρνητικές συνέπειες. Τρεις κύριοι τύποι ακτίνων που βλάπτουν το δέρμα μας είναι οι UVA, UVB και οι υπέρυθρες ακτίνες (IR), οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να διεισδύσουν στο δέρμα και να προκαλέσουν βλάβη στα κύτταρα και το DNA. Στην επιφάνεια του δέρματος, αυτή η βλάβη εκδηλώνεται ως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλαρότητα και δυσχρωματισμοί, αλλά η πιο επικίνδυνη συνέπεια, κάτω από την επιδερμίδα, είναι ο κίνδυνος καρκίνου του δέρματος.

Για την επαρκή προστασία του δέρματος από τον ήλιο, τα αντηλιακά πρέπει να αποτελούν μέρος κάθε καθημερινής ρουτίνας. Οι επιλογές περιλαμβάνουν φυσικά συστατικά που αντανακλούν την υπεριώδη ακτινοβολία, χημικά συστατικά που απορροφούν την υπεριώδη ακτινοβολία ή συνδυασμός και των δύο, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να αναζητήσετε σε μια ετικέτα είναι ο όρος "ευρύ φάσμα". Αυτό δείχνει πλήρη κάλυψη από όλο το φάσμα της ακτινοβολίας UVA και UVB, ενώ το SPF μετράει μόνο το χρονικό διάστημα που προστατεύεται από τις ακτίνες UVB που ευθύνονται για τα ηλιακά εγκαύματα.

Έρευνες έδειξαν ότι μόνο τα αντηλιακά δεν παρέχουν επαρκή προστασία από περιβαλλοντικές βλάβες. Ένα βασικό εύρημα δείχνει ότι ο μέσος καταναλωτής δεν εφαρμόζει αρκετό αντηλιακό, επομένως δέχεται μόνο τη μίση προστασία που αναφέρεται στη φιάλη. Δεύτερον, τα αντιηλιακά αποκλείουν μόνο το 55% * των ελεύθερων ριζών που παράγονται από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Τέλος, τα φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας δεν παρέχουν προστασία από βλαβερές υπέρυθρες ακτινοβολίες Για προστασία ευρείας κλίμακας από όλες τις πηγές περιβαλλοντικών προσβολών του δέρματος, είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε ένα τοπικό αντιοξειδωτικό σε συνδυασμό με ένα καθημερινό αντηλιακό. Η SkinCeuticals προσφέρει οκτώ αντιοξειδωτικά προϊόντα τα οποία έχουν αποδειχθεί κλινικά ότι παρέχουν βέλτιστη προστασία από τις βλάβες που προκαλούνται από τις ακτίνες UV και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

* Haywood, R., et al, J Invest Dermatol 2006;121:862-868

Μαθετε περισσοτερα >

Η Σημασια της ολοκληρωμενης Φροντιδας του δερματος

Προκειμένου να διατηρηθεί και να βελτιωθεί η υγεία και η όψη του δέρματος, είναι απαραίτητη μια σωστή φροντίδα περιποίησης. Αν και τα συγκεκριμένα προϊόντα εξαρτώνται από τον τύπο και τις καταστάσεις του δέρματος, κάθε αποτελεσματική αγωγή πρέπει να περιλαμβάνει τρία βασικά στοιχεία - Πρόληψη, Προστασία και Διόρθωση (PREVENT, PROTECT, CORRECT). Στη SkinCeuticals, η φιλοσοφία των προϊόντων μας και τα προγράμματα εκπαίδευσης των καταναλωτών είναι χτισμένα γύρω από αυτές τις αρχές. Αυτά τα τρία βήματα αντιμετωπίζουν και ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις που έχουν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες στο δέρμα.

Για να αποτρεπτεί η επιταχυνόμενη γήρανση του δέρματος καθώς και ο καρκίνος του δέρματος, είναι επιτακτική η χρήση τοπικού αντιοξειδωτικού ημέρας. Αυτή η στοχευμένη σειρά προϊόντων εμποδίζει τις βλάβες του δέρματος εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται από τις υπεριώδεις ακτίνες, την υπέρυθρη ακτινοβολία και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ρύπανση, η κατανάλωση αλκοόλ και ο καπνός τσιγάρων.

Η φωτογήρανση που δημιουργείται από τον ήλιο είναι η πρώτη αιτία της επιταχυνόμενης γήρανσης του δέρματος και του καρκίνου του δέρματος. Για την αποφυγή της, είναι απαραίτητο να προστατεύετε το δέρμα με αντιηλιακό. Η SkinCeuticals προσφέρει μια πλήρη γκάμα αντιηλιακών ευρέος φάσματος σχεδιασμένων για διαφορετικούς τύπους δέρματος, συνθήκες και τρόπους ζωής για να προστατεύει το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Για την ελαχιστοποίηση των γραμμών, των ρυτίδων, των δυσχρωματισμών και άλλων ορατών αποτελεσμάτων παλαιών βλαβών, η SkinCeuticals προσφέρει προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να "Διορθώσουν". Αυτά τα ισχυρά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας είναι διαμορφωμένα με ισχυρά συστατικά και προηγμένες τεχνολογίες για την αποκατάσταση μιας πιο υγιούς, νεανικής εμφάνισης.

Αυτά τα τρία συστατικά εξασφαλίζουν μία αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας για τη διατήρηση και βελτίωση της υγείας και της όψης της επιδερμίδας.

Ένας επαγγελματίας της SkinCeuticals μπορεί να δημιουργήσει μία αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας που είναι προσαρμοσμένη σε κάθε μοναδικό τύπο δέρματος και κατάσταση. Οι επαγγελματίες υγείας, συνεργάτες τις SkinCeuticals, γνωρίζουν την επιστήμη πίσω από τα προϊόντα φροντίδας SkinCeuticals και μπορούν να προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις συνδυαστικά με ιατρικές πράξεις, αισθητικές επεμβάσεις αλλά και πρωτόκολλα φροντίδας για το σπίτι, καθιστώντας δυνατό το καλύτερο αποτέλεσμα για την νεανική και υγιή όψη του δέρματος. Σκεφτείτε έναν επαγγελματία περιποίησης της επιδερμίδας της SkinCeuticals ως ένα βασικό συνεργάτη για υγιή, όμορφη επιδερμίδα.

Πρωί

1: Καθαρισμος & Τονωση
2: Αντιοξειδωτικο
3. Ενυδατωση, λειανση, ξεκουραση
4: Ενυδατωση
5: Αντηλιακο

Βράδυ

1: Καθαρισμος & Τονωση
2: Αντιοξειδωτικο
3. Ενυδατωση, λειανση, ξεκουραση
4: Ενυδατωση
5: Αντηλιακο

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer