Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Οροι Βιταμινης C

Αντιοξειδωτικοι οροι βιταμινης c

Ο σωστός ορός βιταμίνης C είναι ένα απαραίτητο βήμα για το πρόγραμμα ολοκληρωμένης θεραπείας SkinCeuticals. Οι οροί υψηλής συγκέντρωσης με Βιταμίνη C της SkinCeuticals, έχουν σχεδιαστεί για βελτιστοποιημένη απορρόφηση της Βιταμίνης C από το δέρμα ενώ, όπως έχει αποδειχθεί σε δημοσιευμένα επιστημονικά περιοδικά, προλαμβάνουν της βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες που σχετίζεται με την ατμοσφαιρική γήρανση του δέρματος. Αυτοί οι οροί βιταμίνης C βελτιώνουν επίσης την εμφάνιση λεπτών γραμμών, τις ρυτίδες και τις δυσχρωμίες. Ένας αντιοξειδωτικός ορός με Βιταμίνη C είναι το πρωταρχικό βήμα σε ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο αντιγήρανσης της SkinCeuticals.

banner_category_prevent
Μάθετε περισσότερα για την Βιταμίνη C

Τα οφελη της Βιταμινης C

Η βιταμίνη C θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο ισχυρά και
αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά ενώ παράλληλα, παρέχει, εκτός από προηγμένη προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, και ορατά οφέλη κατά της γήρανσης, όπως μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών, ρυτίδων και δυσχρωμιών.

v_vitamin_c-benefits

Κατανοηση της Βιταμινης C

Τι είναι η βιταμίνη C;

Η βιταμίνη C προέρχεται ή βρίσκεται
φυσικά στα εσπεριδοειδή και αναγνωρίζεται ευρέως για το ανώτερα αντιοξειδωτικά και ορατά αντι-γηραντικά οφέλη σε μια σειρά από προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των ρυτίδων, της χαλαρότητας, και των δυσχρωμιών. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην αποτελεσματική εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και βοηθούν στην προστασία από το υπερβολικό οξειδωτικό στρες. Σε αντίθεση με άλλες βιταμίνες, οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν φυσικά βιταμίνη C και πρέπει να την αποκτήσουν μέσω διατροφής ή μέσω τοπικής συμπλήρωσης, όπως ένας ορός βιταμίνης C.

Πώς η βιταμίνη C καταπολεμά τις βλάβες των ελεύθερων ριζών;

Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται στο δέρμα από περιβάλλοντικούς
παράγοντες όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, η ρύπανση και ο καπνός των τσιγάρων που προκαλούν την ατμοσφαιρική γήρανση του δέρματος δημιουργώντας ελεύθερες ρίζες - ασταθή μόρια με μη ζευγαρωμένα ηλεκτρόνια. Οι ελεύθερες ρίζες προσπαθούν να "κλέψουν" ηλεκτρόνια από υγιή μόρια, προκαλώντας οξειδωτικό στρες.
Με την πάροδο του χρόνου, οι βλάβες από ελεύθερες ρίζες οδηγούν σε ορατά σημάδια επιταχυνόμενης γήρανσης του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, των δυσχρωμιών και της χαλαρότητας. Αυτή η επιστήμη είναι γνωστή ως θεωρία των ελεύθερων ριζών.

Η βιταμίνη C, στην καθαρή της μορφή (l-ασκορβικό οξύ), βοηθά στην προστασία εναντίον αυτής της βλάβης με τη «δωρεά» ηλεκτρονίων για την εξουδετέρωση των επιβλαβών ελευθέρων ριζών,έτσι ώστε να βοηθήσει στην πρόληψη της εμφάνισης πρόωρης γήρανσης.

Τι κάνει η βιταμίνη C στο δέρμα μου;

Η καθαρή βιταμίνη C (l-ασκορβικό οξύ) έχει ισχυρές
αντιοξειδωτικές ιδιότητες στο δέρμα καθιστώντας το ένα ζωτικό μόριο για την υγεία του δέρματος καθώς και την εμφάνισή του. Προστατεύει το δέρμα από τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από το φως του ήλιου, τον καπνό τσιγάρων και τη ρύπανση, προστατεύοντας και βελτιώνοντας την εμφάνιση πρόωρης γήρανσης.

Είναι ο ορός με βιταμίνη C αποτελεσματικός για τις ρυτίδες;

Οι ρυτίδες είναι ένα από τα πιο κοινά σημάδια γήρανσης του δέρματος,
και οφείλονται τόσο σε εγγενείς όσο και σε εξωγενείς παράγοντες. Η εγγενής γήρανση προκαλείται από τη φυσική διαδικασία γήρανσης του σώματος και
επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη γενετική, ενώ η εξωγενής γήρανση προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες όπως η διατροφή και οι ατμοσφαιρικοί παράγοντες όπως οι ακτίνες UV, οι υπέρυθρες και η ρύπανση. Οι ατμοσφαιρικοί παράγοντες συγκεκριμένα προκαλούν ελεύθερες ρίζες που δημιουργούν οξειδωτικό στρες που καταστρέφει το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση των ορατών σημείων γήρανσης συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, της χαλάρωσης και απώλειας σταθερότητας.

Η χρήση ημερήσιου ορού βιταμίνης C συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες εξουδετερώνοντας τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες.
Πρόσφατες μελέτες έχουν αναφέρει τις επιζήμιες κλινικές επιδράσεις της έκθεσης του όζοντος στο δέρμα. Λόγω της προοδευτικής αύξησης
της ρύπανσης του όζοντος τα τελευταία 30 χρόνια, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εφαρμόζουμε έναν καθημερινό ορό βιταμίνης C. Για την πιο ολοκληρωμένη προστασία από αυτά τα ορατά σημάδια γήρανσης, πάντα συνδυάζουμε με ένα αντιηλιακό ευρέος φάσματος.

1Valacchi, G.; Pecorelli, A.; Belmonte, G.; Pambianchi, E.; Cervellati, F.; Lynch, S.; Krol, Y.; Oresajo, C. 2017. 
Protective Effects of Topical Vitamin C Compound Mixtures against Ozone-Induced Damage in Human Skin. J. Investig. 
Dermatol. 137, 1373–1375.

Τι πρέπει να περιμένω όταν επιλέγω έναν ορό με βιταμίνη C;

Ένα τοπικό αντιοξειδωτικό βιταμίνης C πρέπει να είναι σχεδιασμένο σωστά για να είναι αποτελεσματικό. Με βάση την έρευνα του ιδρυτή της SkinCeuticals, Dr. Sheldon Pinnell, η SkinCeuticals ήταν η πρώτη που ανακάλυψε τις ακριβείς προδιαγραφές που απαιτούνται για τη βέλτιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C.
Αυτό εξαρτάται από τρεις παράγοντες, γνωστούς ως Πατέντα Duke: τη χρήση της καθαρής βιταμίνης C (1-ασκορβικό οξύ), σε ένα όξινο ρΗ (κάτω από 3,5) και σε μια συγκέντρωση μεταξύ 10 και 20 τοις εκατό. Η SkinCeuticals είναι η μόνη επωνυμία για τη φροντίδα της επιδερμίδας που λειτουργεί σύμφωνα με αυτές τις παραμέτρους.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ της καθαρής βιταμίνη C και των παραγώγων βιταμίνης C;

Η βιταμίνη C διατίθεται σε ποικίλες μορφές, αλλά καμία δεν απορροφάται τόσο αποτελεσματικά όσο το l-ασκορβικό οξύ (καθαρή βιταμίνη C). Σε κλινικές μελέτες, παράγωγα ασκορβικού οξέος όπως το φωσφορικό ασκορβυλικό μαγνήσιο, το ασκορβυλο-6-παλμιτικό και το δεϋδροασκορβικό οξύ, δεν έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά.
Όλα τα αντιοξειδωτικά της SkinCeuticals σχεδιάζονται με καθαρό l-ασκορβικό οξύ σύμφωνα με την Πατέντα Duke.

Ποιος ορός βιταμίνης C είναι κατάλληλος για το δέρμα μου;

Τα αντιοξειδωτικά της SkinCeuticals διαμορφώνονται για μια ποικιλία τύπων δέρματος όπως λιπαρό, μικτό, ξηρό, κανονικό και ευαίσθητο δέρμα και για συγκεκριμένες δερματικές ανησυχίες όπως ρυτίδες, δυσχρωμίες και κηλίδες. Όλα τα αντιοξειδωτικά μας προσφέρουν προηγμένη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και έχουν οφέλη κατά της γήρανσης. Κατά την επιλογή ενός ορού βιταμίνης C, είναι καλύτερο να διασφαλιστεί ότι η σύνθεση είναι κατάλληλη για τις ειδικές δερματικές σας ανάγκες. Για μια πιο προσαρμοσμένη σε εσάς σύσταση, παρακαλώ επισκεφτείτε τον δικό σας   επαγγελματία φροντίδας της επιδερμίδας SkinCeuticals. Μια καλή ερώτηση στον δικό σας επαγγελματία φροντίδας της επιδερμίδας, είναι το πώς σχεδιάζεται το προϊόν βιταμίνης C. Τα προϊόντα βιταμίνης C συχνά συνδυάζουν άλλα διορθωτικά
συστατικά ή αντηλιακά για πολλαπλές εργασίες. Αυτό μπορεί να απαιτήσει διαφορετικές παραμέτρους σύνθεσης, οι οποίες θα μπορούσαν να κάνουν την βιταμίνη C ασταθή ή θα μπορούσαν να περιορίσουν τα οφέλη της στο δέρμα.

Πότε και πώς εφαρμόζεται ο ορός με βιταμίνη C;

Το πρωί μετά τον καθαρισμό και την τόνωση, εφαρμόστε 4-5 σταγόνες του αντιοξειδωτικού σας SkinCeuticals στις παλάμες των χεριών. Βάλτε το προϊόν πάνω σε στεγνό πρόσωπο και στη συνέχεια να κάντε μασάζ με σταθερή πίεση μέχρι να απορροφηθεί. Απλώστε το υπόλοιπο προϊόν στο στο λαιμό και στο στήθος και αφήστε να απορροφηθεί. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν αντιοξειδωτικοί οροί της SkinCeuticals με βιταμίνης C
στην πάνω πλευρά των χεριών. Για την πληρέστερη προστασία από ορατά σημάδια γήρανσης που προκαλούνται από το περιβάλλον, συνδυάστε πάντα τον ορό σας με βιταμίνη, C με αντηλιακό ευρέος φάσματος SkinCeuticals.

Η βιταμίνη C που λαμβάνεται από το στόμα έχει τα ίδια οφέλη με τα τοπικά προϊόντα;

Ενώ η λήψη της βιταμίνης C από το στόμα
είναι ευεργετική για τη γενική υγεία, δεν είναι τόσο αποτελεσματική στην αύξηση των ουσιαστικών επιπέδων της στο δέρμα. Όταν
καταναλώνεται από το στόμα, η βιταμίνη C διανέμεται στο έντερο, ακολουθούμενη από τους υπόλοιπους ιστούς σε όλο το σώμα.
Μέχρι τη στιγμή που φτάνει στο δέρμα, το εξώτατο όργανο του σώματος, υπάρχουν πολύ χαμηλά επίπεδα βιταμίνης C που απομένουν
για απορρόφηση στο δέρμα. Ο τοπικός ορός της βιταμίνης C (αντιοξειδωτική βιταμίνη C) ευνοείται στην δερματολογία,
καθώς παρέχει σημαντικά επίπεδα βιταμίνης C απευθείας στην πηγή.

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

AOX + Eye Gel Αντιοξειδωτικο Serum Ματιων

AOX + Eye Gel Αντιοξειδωτικο Serum Ματιων

Τριπλό αντιοξειδωτικό serum ματιών που παρέχει φροντίδα για την καταπολέμηση της φωτογήρανσης και των σημαδιών κούρασης.

AOX + Eye Gel Αντιοξειδωτικο Serum Ματιων

C E Ferulic Serum Προσωπου με Φερουλικο Οξυ & Βιταμινη C

C E Ferulic Serum Προσωπου με Φερουλικο Οξυ & Βιταμινη C

rating 5.0/5

Τριπλό αντιοξειδωτικό serum υψηλής δράσης με βιταμίνη C 15%, α-τοκοφερόλη 1% και φερουλικό οξύ 0,5%.

C E Ferulic Serum Προσωπου με Φερουλικο Οξυ & Βιταμινη C

rating 5.0/5

Phloretin CF Gel Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

Phloretin CF Gel Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

Ανακαλύψτε το Phloretin CF Gel Αντιοξειδωτικό Serum Προσώπου της SkinCeuticals με Bιταμίνη C και υφή gel. Μπείτε στο site και βρείτε περισσότερα!

Phloretin CF Gel Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

Phloretin CF Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

Phloretin CF Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

rating 5.0/5

Αντιοξειδωτικό serum προσώπου υψηλής αποτελεσματικότητας με ευρεία δράση: 2% φλορετίνη, 10% βιταμίνη C και 0,5% φερουλικό οξύ.

Phloretin CF Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

rating 5.0/5

Silymarin CF Αντιοξειδωτικος Ορος Βιταμινης C

Silymarin CF Αντιοξειδωτικος Ορος Βιταμινης C

rating 5.0/5

Το Silymarin CF είναι ένας καθημερινός ορός αντιοξειδωτικός ορός με Βιταμίνης C, ειδικά σχεδιασμένος για το λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα. Παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα βελτιώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, λειαίνει την υφή του δέρματος, μειώνει το μέγεθος των πόρων και συμβάλλει στην πρόληψη των εξάρσεων.

Silymarin CF Αντιοξειδωτικος Ορος Βιταμινης C

rating 5.0/5

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer