Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗΣ

Η καθημερινή αντιηλιακή προστασία της SkinCeuticals παρέχει αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση. Τα αντηλιακά προϊόντα μας παρέχουν υψηλή προστασία ευρέος φάσματος από τον ήλιο με 100% φυσικά φίλτρα UV. Η SkinCeuticals διαθέτει αντηλιακά για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις επιθυμίες όπως αντηλιακά με χρώμα, αντηλιακό για τα μάτια. Διατίθενται σε διάφορες συνθέσεις κατάλληλες για καθημερινή χρήση όλο το χρόνο. Ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις για το πρόσωπο και τα μάτια, προσφέρουν υψηλή αντηλιακή προστασία συμβάλλοντας στην διατήρηση και προστασία των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνονται με τις αισθητικές επεμβάσεις.

banner_category_protect
Μάθετε περισσότερα για τα αντηλιακά

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ SKINCEUTICALS

Τα βραβευμένα αντιηλιακά της SkinCeuticals προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και τον καρκίνο του δέρματος. Είναι κλινικά δοκιμασμένες, αποτελεσματικές συνθέσεις χωρίς άρωμα και χωρίς PABA. Προσφέρουν προστασία ευρέος φάσματος που έχει διαμορφωθεί με αποτελεσματικά ηλιακά φίλτρα UVA / UVB σε καλλυντικές κομψές υφές, όπως σε λοσιόν, σε κρεμώδεις, υγρές, και μους μορφές, σε ματ, χρωματισμένες αλλά και διαφανείς επιλογές. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους και τόνους του δέρματος καθώς για κάθε τρόπο ζωής, ενώ διαθέτουν φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας συμπεριλαμβανομένων των μεταλλικών, οργανικών και αναμεμειγμένων φίλτρων υπεριώδους ακτινοβολίας, για καθημερινή εφαρμογή σε κάθε τύπο δέρματος.

v_sunscreen

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τι κάνουν τα αντηλιακά ευρέος φάσματος;

Τα αντηλιακά ευρέος φάσματος προστατεύουν από δύο τύπους ακτίνων του ηλίου που διεισδύουν στην ατμόσφαιρά μας και είναι επιβλαβείς για την υγεία του δέρματος.

UVA = ΑΚΤΙΝΕΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

Οι ακτίνες UVA είναι ισχυρές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και είναι υπεύθυνες για την εμφάνιση ρυτίδωσης του δέρματος, δυσχρωμιών και απώλειας ελαστικότητας.
Μπορούν να διαπερνούν τα σύννεφα, το γυαλί και τα ανώτερα στρώματα του δέρματος προκαλώντας ζημιά όλο το χρόνο, ακόμη και τις συννεφιασμένες μέρες , όταν οδηγείτε ή όταν είστε σε εσωτερικό χώρο αλλά κοντά σε παράθυρα.

UVB = ΑΚΤΙΝΕΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ
Οι ακτίνες UVB είναι ισχυρότερες το καλοκαίρι, προκαλώντας ηλιακά εγκαύματα και καρκίνο του δέρματος. Δεν διεισδύουν στο δέρμα τόσο βαθιά όσο οι ακτίνες UVA, αλλά είναι εξίσου επικίνδυνες για την υγεία του δέρματος.

Ποιό UV αντηλιακό φίλτρο να επιλέξετε;

ΟΡΥΚΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ
Επίσης γνωστά ως φυσικά φίλτρα, κάθονται στην κορυφή του δέρματος και μπλοκάρουν τις ακτίνες UV σαν ασπίδα.
Το διοξείδιο του τιτανίου είναι ένα φυσικό ορυκτό φίλτρο που βρίσκεται σε όλα τα 100% ορυκτά αντηλιακά. Παρέχει μια απαλή, επιλογή, χωρίς χημικά,για όλους τους τύπους δέρματος.

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ
Επίσης γνωστά ως χημικά φίλτρα, διεισδύουν στο δέρμα για να διασκορπίσουν και να απορροφήσουν τις υπεριώδεις ακτίνες σαν σφουγγάρι. Τα οργανικά αντηλιακά μας φίλτρα προσφέρουν πρόσθετα οφέλη όπως αντοχή στο νερό και γρήγορη απορρόφηση για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικότερα για τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες και για αυτούς που έχουν πιο έντονες καθημερινότητες.

ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ: ΟΡΓΑΝΙΚΑ + ΟΡΥΚΤΑ
Οι περισσότερες φόρμουλές μας, διαθέτουν προστασία UV και των δύο τύπων φίλτρων με οφέλη όπως ενυδάτωση, αντοχή στο νερό και εξαιρετική εφαρμογή, ιδανική για καθημερινή χρήση.

Γιατί πάντα συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ξεχωριστό αντιοξειδωτικό ορό με το αντηλιακό σας;

Ο ήλιος δεν είναι ο μόνος εχθρός του δέρματός σας. Τα αντηλιακά προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία, ωστόσο άλλοι παράγοντες δημιουργούν τα μόρια που καταστρέφουν το δέρμα. Κάποια από αυτά είναι: η θερμότητα, το άγχος, το αλκοόλ και ο καπνός.

Τα τοπικά αντιοξειδωτικά
  είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, αλλά είναι δύσκολο να σταθεροποιηθούν σε φόρμουλες περιποίησης της επιδερμίδας και όταν προστεθούν σε αντιηλιακά προϊόντα έχουν αποδειχθεί ότι παρέχουν πολύ λίγη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.* Μετά από χρόνια έρευνας του δέρματος, η SkinCeuticals ανέπτυξε συγκεκριμένους συνδυασμούς βιταμίνης C και άλλων ισχυρών αντιοξειδωτικών που λειτουργούν συνεργιστικά για την παροχή ενισχυμένης προστασίας από το περιβάλλον. Διατηρούμε πρωτοποριακό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ορίζει τρεις σημαντικές παραμέτρους για την κατάλληλη διαμόρφωση σταθερών και αποτελεσματικών αντιοξειδωτικών ορών βιταμίνης C: καθαρή βιταμίνη C (1-ασκορβικό οξύ) σε όξινο PH (κάτω από 3,5) σε υψηλή συγκέντρωση (10-20%).
Συνδυάστε πάντα ένα αντιοξειδωτικό με αντηλιακό για διπλή άμυνα, ενάντια στις καθημερινέςς βλάβες.

*Wang S, Osterwalder U, Jung K PhD. Ex vivo evaluation of radical sun protection factor in popular sunscreens with antioxidants. J Am Acad Dermatol 2011

Πόση ποσότητα αντηλιακού πρέπει να βάζετε σε πρόσωπο και σώμα;

Όταν εφαρμόζονται σωστά και επιμελώς, τα αντηλιακά ευρέος φάσματος αποδεδειγμένα προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση του δέρματος και τον καρκίνο του δέρματος. Ωστόσο, μελέτες έχουν δείξει ότι μόνο το 25-50% των χρηστών εφαρμόζει την συνιστώμενη, δερματολογικά, ποσότητα αντιηλιακού* για να προστατεύσει σωστά το δέρμα από τη ζημιά από τον ήλιο.

Προκειμένου να παραμείνετε επαρκώς προστατευμένοι, είναι σημαντικό όλες οι εκτεθειμένες περιοχές του δέρματος να καλύπτονται από ένα γενναιόδωρο στρώμα αντηλιακού. Ως γενικός κανόνας, μια ποσότητα μεγέθους μπιζελιού θα πρέπει να εφαρμόζεται στο πρόσωπο και μια ποσότητα μεγέθους καρυδιού θα πρέπει να εφαρμόζεται στο σώμα. Η ποσότητα μπορεί να διαφέρει ελαφρά ανάλογα με το βάρος ή το ύψος ενός ατόμου.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από το πόσο αντιηλιακό εφαρμόζετε, θα πρέπει να εφαρμόζετε ξανά κάθε 2 ώρες, ειδικά όταν παραμένετε μεγάλο χρονικό διάστημα σε εξωτερικούς χώρους. Εφαρμόστε ξανά πιο συχνά μετά το κολύμπι ή την εφίδρωση.

*Neale, R, Williams, G, Green, A. Application patterns among participants randomized to daily sunscreen use in a skin cancer prevention trial. Arch Dermatol. 2002 Oct; 138, 1319-1325.

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ αντιηλιακό?

Αντιηλιακό πρέπει να φοράτε καθημερινά, ανεξάρτητα από τον καιρό. Η σύνθεση των αντιηλιακών SkinCeuticals προσφέρουν UVA / UVB προστασία όλο το χρόνο και είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση. Προτείνουμε να ανανεώνετε το αντιηλιακό σας ανά δύο ώρες. Εάν χρησιμοποιείτε αντιηλιακό που είναι ανθεκτικό στο νερό, επαναλάβετε την εφαρμογή του ανά 40-80 λεπτά, μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή ανάλογα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος. Σιγουρευτείτε ότι ανανεώσατε το αντιηλιακό σας μετά το σκούπισμα με πετσέτα.

Η περιοχή των ματιών χρειάζεται, επίσης προστασία.  Το Mineral Eye UV Defense SPF 30  είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει ολόκληρη την περιοχή γύρω από τα μάτια (συμπεριλαμβανομένου του κινητού βλεφάρου) από τις υπεριώδεις ηλιακές ακτίνες, χωρίς να μεταφέρεται μέσα στα μάτια.

Εφαρμόζω την αντηλιακή πριν ή μετά το την ενυδατική μου κρέμα;

Το αντηλιακό πρέπει πάντα να εφαρμόζεται τελευταίο, καθώς είναι το πρώτο στρώμα που εκτίθεται στον ήλιο. Ο γενικός κανόνας, όταν φοράτε προϊόντα περιποίησης προσώπου είναι να ξεκινάτε πάντα με αυτά με την πιο λεπτόρρευστη υφή, όπως για παράδειγμα  αντιοξειδωτικούς ορούς με βιταμίνη C,και να συνεχίζετε την εφαρμογή ανάλογα με την υφή του προϊόντος. Εάν χρησιμοποιείτε  αντηλιακό,αφήστε την ενυδατική σας κρέμα να απορροφηθεί πλήρως από το πρόσωπο και συνεχίστε με την εφαρμογή του αντιηλιακού σας. Για βέλτιστα αποτελέσματα, αφήστε το αντιηλιακό να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας εντελώς, πριν χρησιμοποιείσετε κάποιο makeup.

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Advanced Brightening UV Defense SPF50 Αντηλιακο Κατα των Κηλιδων

Advanced Brightening UV Defense SPF50 Αντηλιακο Κατα των Κηλιδων

rating 5.0/5

Αντηλιακό προσώπου ενάντια στις δυσχρωμίες, τις κηλίδες και τις πανάδες. Διπλή δράση προστασίας και ομοιόμορφος χρωματικός τόνος.

Advanced Brightening UV Defense SPF50 Αντηλιακο Κατα των Κηλιδων

rating 5.0/5

Mineral Eye UV Defense SPF 30 Αντηλιακο Ματιων

Mineral Eye UV Defense SPF 30 Αντηλιακο Ματιων

rating 4.0/5

Αντηλιακό ματιών με χρώμα από τη Skinceuticals που προστατεύει, διορθώνει και βελτιστοποιεί την περιοχή των ματιών.

Mineral Eye UV Defense SPF 30 Αντηλιακο Ματιων

rating 4.0/5

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 Αντηλιακη με Χρωμα

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 Αντηλιακη με Χρωμα

rating 5.0/5

Αντηλιακή με χρώμα που συνδυάζει 100% φυσική προστασία και καθολική λάμψη.

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 Αντηλιακη με Χρωμα

rating 5.0/5

Oil Shield UV Defense Sunscreen SPF 50

OIL SHIELD UV DEFENSE SPF50 ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

rating 5.0/5

Υψηλή αντηλιακή προστασία που μειώνει τη λιπαρότητα και ταυτόχρονα παρέχει ματ αποτέλεσμα και αίσθηση φρεσκάδας. Προσφέρει υψηλή προστασία ευρέως φάσματος UVA/UVB και λεπτόρρευστη υφή που δεν αφήνει λευκά ίχνη.

OIL SHIELD UV DEFENSE SPF50 ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

rating 5.0/5

Sheer Mineral UV Defense SPF 50 Ματ Αντηλιακό Προσώπου

Sheer Mineral UV Defense SPF 50 Ματ Αντηλιακό Προσώπου

Ματ αντηλιακό προσώπου με 100% φυσικά φίλτρα. Προστασία ευρέως φάσματος UVA/UVB, λεπτόρρευστο και διαφανές για εξαιρετική εφαρμογή.

Sheer Mineral UV Defense SPF 50 Ματ Αντηλιακό Προσώπου

Ultra Facial Defense Αντηλιακη Κρεμα Προσωπου με SPF 50

Ultra Facial Defense Αντηλιακη Κρεμα Προσωπου με SPF 50

Αντηλιακό προσώπου υψηλής προστασίας ευρέος φάσματος με SPF 50+, ενυδατικό, με Meroxyl SX/XL, κατά των ακτίνων UVA/UVB.

Ultra Facial Defense Αντηλιακη Κρεμα Προσωπου με SPF 50

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer