Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Έρευνα & Κλινικές Μελέτες Αποτελεσματικότητας

Προηγμενη Φροντιδα του Δερματος Υποστηριζομενη απο την Επιστημη

Η έρευνα και η καινοτομία αποτελούν τον πυρήνα της αποστολής της SkinCeuticals και η αφοσίωσή μας στην επιστήμη καθιέρωσε το brand ως ηγέτη στον τομέα της προηγμένης περιποίησης της επιδερμίδας. Η ίδρυση της εταιρείας ήταν το άμεσο αποτέλεσμα μιας επαναστατικής ανακάλυψης που έθεσε το πρότυπο για την αντιοξειδωτική σύνθεση. Η SkinCeuticals συνεχίζει να πρωτοπορεί σε προϊόντα επόμενης γενιάς που θα βελτιστοποιήσουν την υγεία και την ομορφιά του δέρματος και θα αλλάξουν το πρόσωπο της περιποίησης της επιδερμίδας για τα επόμενα χρόνια.

SHELDON R. PINNELL, MD

Ως ιδρυτής επιστήμονας και επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Skinceuticals, ο Dr. Sheldon Pinnell καθιέρωσε το SkinCeuticals ως την αντιοξειδωτική αρχή της βιομηχανίας φροντίδας του δέρματος. Η πρωτοποριακή έρευνα και οι περιεκτικές δερματολογικές γνώσεις του Dr. Pinnell οδήγησαν στην πατέντα του πανεπιστημίου Duke, η οποία είναι σήμερα το χρυσό πρότυπο για τοπικές αντιοξειδωτικές συνθέσεις και έχει άδεια αποκλειστικά για το SkinCeuticals.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογιών που βοηθούν στην πρόληψη της επιταχυνόμενης γήρανσης της επιδερμίδας και του καρκίνου του δέρματος, η δουλειά του Δρ Pinnell καθιέρωσε την SkinCeuticals ως ηγέτη στην επιστημονικά επικυρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας. Η SkinCeuticals δεσμεύεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία για την φροντίδα της επιδερμίδας και αυτό ενισχύεται από στρατηγικές σχέσεις εντός της επιστημονικής κοινότητας. Έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο κορυφαίων επιστημόνων από τα πεδία της κυτταρικής και μοριακής βιολογίας, της χημείας και της βιοφυσικής για την περαιτέρω κατανόηση και έρευνα της γήρανσης του δέρματος, των τύπων δέρματος και των δερματικών παθήσεων. Με αυτή την πλήρη γνώση του δέρματος και της δερματικής υγείας, η SkinCeuticals συνεχίζει να διατηρεί την ηγετική θέση της στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας.

Μάθετε περισσότερα για τον Dr. Pinnell>

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ

Τι είναι ένα αντιοξειδωτικό, και γιατί είναι η SkinCeuticals η αρχή; Με τέσσερις γενιές τοπικών αντιοξειδωτικών σκευασμάτων, 10 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και πάνω από 200 μελέτες που δημοσιεύονται σε ιατρικά περιοδικά κύρους, η SkinCeuticals είναι ένα αναδυόμενο προϊόν στην αντιοξειδωτική επιστήμη.

Μαθετε περισσοτερα>

Κλινικες Μελετες

Στη SkinCeuticals, ανακαλύπτουμε, αναπτύσσουμε και παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που βελτιώνουν τη γενική υγεία και την εμφάνιση της. Υποβάλλουμε τα ενεργά συστατικά και τα τελικά σκευάσματα μας σε αυστηρές κλινικές μελέτες προκειμένου να αποκτήσουμε επιστημονικά αποδεδειγμένη απόδειξη ότι ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους - ενισχύοντας τη δέσμευσή μας να παρέχουμε προηγμένη φροντίδα δέρματος υποστηριζόμενη από την επιστήμη.

Αλλά όλες οι κλινικές μελέτες δεν δημιουργούνται ίσες. Μερικές μελέτες εξετάζουν μόνο ένα ή δύο συστατικά σε μια τυποποίηση. Άλλες δοκιμάζουν αυτά τα συστατικά σε συγκεντρώσεις πολύ υψηλότερες από τα επίπεδα που βρέθηκαν στο τελικό προϊόν. Ακόμη περισσότερο, μερικές μελέτες εκτελούνται in vitro, ή σε ένα τρυβλίο Petri σε αντίθεση με το πραγματικό, ζωντανό δέρμα.

Στη SkinCeuticals κρατάμε τις κλινικές μας μελέτες στα υψηλότερα ιατρικά και φαρμακευτικά πρότυπα και δερματολόγοι επιβλέπουν τις δοκιμές μας. Εκτελούμε μελέτες βιοδεικτών για να αξιολογήσουμε την δράση της τελικής σύνθεσης στην επιδερμίδα, καθώς και για να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα του προϊόντος στην πραγματική επιδερμίδα του ασθενή. Ως αποτέλεσμα, τα ευρήματα των κλινικών μελετών μας, υποδεικνύουν ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο τα προϊόντα μας λειτουργούν όταν χρησιμοποιούνται στον πραγματικό κόσμο, σε πραγματικές επιδερμίδες.

Η πρώτη μας κλινική μελέτη σχετικά με τη βιταμίνη C άνοιξε το δρόμο για την αντιοξειδωτική σύνθεση και έθεσε τη SkinCeuticals στο δρόμο για να γίνει ένας από τους πιο σεβαστούς καινοτόμους των προϊόντων της βιομηχανίας φροντίδας της επιδερμίδας. Ως μία από τις πρώτες εταιρείες που παρέχουν επιστημονικά στοιχεία που υποστηρίζουν τα οφέλη των προϊόντων της, με τη δημοσίευση κλινικών μελετών σε αναγνωρισμένα ιατρικά περιοδικά, η SkinCeuticals συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη στην επιστήμη του δέρματος. Από την πρώτη μελέτη της βιταμίνης C, η SkinCeuticals βρίσκεται πίσω από μερικά από τα πιο βασικά ευρήματα της περιποίησης της επιδερμίδας στην πρόσφατη ιστορία.

Βασική Μελέτη 1:

Μελέτες για την διαδερμική απορρόφηση Τοπικού L-Ασκορβικού Οξέος
Pinnell, S.R., et al.,Topical L-Ascorbic Acid: Percutaneous Absorption Studies.Dermatol Surg 27:2, 137-142, 2001

Η SkinCeuticals ήταν η πρώτη που ανακάλυψε τις ακριβείς προδιαγραφές της συνταγοποίησης που πρέπει να πληροί ένα τοπικό αντιοξειδωτικό, προκειμένου να διεισδύσει και να προστατεύσει το δέρμα. Αυτές οι παράμετροι έχουν γίνει το χρυσό πρότυπο για την αντιοξειδωτική σύνθεση.

Download Study (PDF)>

Βασική Μελέτη 2:

Φωτογήρανση και Οξειδωτικό Στρες και Προστασία που Παρέχεται από Τοπικά Αντιοξειδωτικά
Pinnell, S.R, J Am Acad Dermatol. 48(1): 1-19, 2003.

Προκειμένου να παρέχεται πλήρης προστασία από τις περιβαλλοντικά προκληθείσες βλάβες του δέρματος, είναι επιτακτική η χρήση τοπικού αντιοξειδωτικού καθημερινά. Αυτή η προστιθέμενη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες αποδεικνύεται ότι εμποδίζει τις κυτταρικές αλλαγές βαθιά μέσα στο δέρμα.

Download Study (PDF)>

Βασική Μελέτη 3:

Τα Αντηλιακά δεν Προστατεύουν Επαρκώς από Ελεύθερες Ρίζες που Προκαλούνται από τις UVA
Haywood, R., et al, J Invest Dermatol 2006;121:862-868

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για την προστασία του δέρματος από τις ακτίνες UVA και UVB, ωστόσο αυτή η βασική μελέτη της SkinCeuticals διαπίστωσε ότι το SPF μόνο του προστατεύει την επιδερμίδα μόνο μέχρι και το 55% των επιβλαβών ελεύθερων ριζών και ότι η προσθήκη τοπικού αντιοξειδωτικού SkinCeuticals παρέχει ολοκληρωμένη προστασία της επιδερμίδας.

Download Study (PDF)>

Βασική Μελέτη 4:

Ένα Τοπικό Αντιοξειδωτικό Διάλυμα που Περιέχει Βιταμίνες C και E Σταθεροποιημένο από Φερουλικό Οξύ Παρέχει Προστασία για το Ανθρώπινο Δέρμα Ενάντια σε Ζημιές που Προκαλούνται από Υπεριώδη Ακτινοβολία.
Pinnell, S. et al. J Am Acad Dermatol. 59(3):418-25, 2008

Με το SkinCeuticals τοπικό αντιοξειδωτικό τρίτης γενιάς, C E Ferulic, είναι δυνατό να παρασχεθεί στο δέρμα οκτώ φορές η φυσική φωτοπροστασία του, καθώς και πρωτοφανή αποτελέσματα κατά της γήρανσης.

Download Study (PDF)>

Βασική Μελέτη 5:

Προστατευτικές Επιδράσεις ενός Τοπικού Αντιοξειδωτικού που Περιέχει Βιταμίνη C, Φερουλικό Οξύ και Φλορετίνη κατά της ζημιάς που Προκαλείται από την Υπεριώδη Ακτινοβολία
Oresajo C, Stephens T, Hino PD, Law RM, Yatskayer M, Foltis P, Pillai S, Pinnell SR. J Cosmet Dermatol. 2008 Dec;7(4):290-7.

Με την προσθήκη φλορετίνης, τα αντιοξειδωτικά της SkinCeuticals έχουν κλινικά αποδειχθεί ότι αντιστρέφουν τα πρόωρα σημάδια γήρανσης ενώ προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και άλλα αντιδραστικά μόρια που είναι γνωστό ότι προκαλούν μεταλλάξεις DNA.

Download Study (PDF)>

Δεοντολογια

Στη SkinCeuticals, η δέσμευσή μας στους ασθενείς μας είναι εξίσου σημαντική με την παροχή προηγμένης φροντίδας της επιδερμίδας υποστηριζόμενης από την επιστήμη. Διατηρούμε τον εαυτό μας στα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά στα συστατικά, στην έρευνα και τις δοκιμές για να επιτύχουμε την αποστολή μας, η οποία είναι να βελτιστοποιήσουμε την υγεία της επιδερμίδας.

Για να μάθετε περισσότερα, κάντε λήψη του Ethic Charter >

Skinscope Led

Ενώ ορισμένα προβλήματα του δέρματος είναι ορατά στο καθημερινό φως, κάποια από αυτά είναι ορατά μόνο κάτω από υπεριώδη ακτινοβολία που επισημαίνει την υπο-επιφανειακή βλάβη του δέρματος. Το Skinscope LED είναι ένα εύκολο στην χρήση, κινητό διαγνωστικό μηχάνημα για όλο το πρόσωπο, σχεδιασμένο να μπορεί να αναγνωρίσει τις ανησυχίες του δέρματος προτού φθάσουν στην επιφάνεια του.

Μαθετε περισσοτερα >

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer