Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Ο ιδρυτης Dr. Sheldon R. Pinnell

Ως βασικός επιστήμονας της Skinceutical, ο Dr Pinnell έχει αλλάξει το πρόσωπο των τοπικών αντιοξειδωτικών με την βασική του έρευνα. Περισσότερο από απλώς ένας δερματολόγος, καθηγητής και φαρμακοποιός της περιποίησης του δέρματος, συναντά τον άνθρωπο πίσω από το εργαστήριο και τον ακούει να εξηγεί το πρωτοποριακό έργο του.

Ο Dr. Pinnell απεβίωσε τον Ιούλιο του 2013. Η αναζήτηση της γνώσης και η αφοσίωσή του στην επιστήμη του δέρματος ήταν πρωταρχικής σημασίας για την ίδρυση της SkinCeuticals ως αντιοξειδωτική αρχή. Το έργο του θα συνεχίσει να εμπνέει την έρευνά μας και να προωθεί την αποστολή μας, η οποία είναι να αναπτύξουμε προηγμένες λύσεις περιποίησης της επιδερμίδας υποστηριζόμενες από την επιστήμη.

Dr. Pinnell

Διακεκριμένος Καθηγητής, Χημικός Κολλαγόνου και Δερματολόγος

Βιογραφία

Ένα διακεκριμένο μέλος της σχολής του πανεπιστημίου του Duke University για σχεδόν 40 χρόνια, ο Dr Pinnell ήταν καθηγητής δερματολογίας, κρατούσε τον τίτλο του J. Lamar Callaway Καθηγητής της Ομοιογενούς Δερματολογίας και υπηρέτησε ως προϊστάμενος της Δερματολογίας στο ιατρικό κέντρο Duke University για 15 χρόνια. Στο Duke, εκπαίδευσε γιατρούς από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το εξωτερικό ως δερματολόγους και επιστήμονες της έρευνας. Με σχεδόν τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας στον καρκίνο του δέρματος, την δερματική νόσο και την έρευνα για τη γήρανση του δέρματος, ο Dr Pinnell έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 200 επιστημονικά άρθρα σχετικά με την τοπική βιταμίνη C, την αντιοξειδωτική σύνθεση, τη σύνθεση κολλαγόνου και τη φωτογήρανση σε επιστημονικά περιοδικά δερματολογίας.

Εκπαίδευση

Ο Dr Pinnell έλαβε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Yale, πραγματοποίησε την ιατρική του πρακτική και την παραμονή του στο πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου της Μινεσότα στη Μινεάπολη της Μινεσότα, ενώ ολοκλήρωσε την δερματολογική του εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, στη Βοστόνη της Μασαχουσέτης. Ο Dr Pinnell πραγματοποίησε την ερευνητική του κατάρτιση ως χημικός στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Bethesda, Maryland και στο Ινστιτούτο Βιοχημείας Max Planck στο Μόναχο της Γερμανίας. O Dr Pinnell απέκτησε πτυχίο Bachelor of Arts στη Χημεία στο πανεπιστήμιο του Duke, όπου αποφοίτησε με Phi Beta Kappa ακαδημαϊκές διακρίσεις.

Πατέντες

Η έρευνα του Dr. Pinnell για την επιδερμίδα, έχει συγκεντρώσει οκτώ διπλώματα ευρεσιτεχνίας τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Το πιο σημαντικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην ιστορία της SkinCeuticals αναφέρεται στην "Σταθερή Λύση του L-Ασκορβικού οξέος (βιταμίνη C)". Τα πρότυπα διαμόρφωσης που παρουσιάζονται σε αυτή τη μελέτη είναι τώρα γνωστά ως "Πατέντα Duke". Τρία πρόσθετα διπλώματα ευρεσιτεχνίας συμπληρώνουν το αρχικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Dr. Pinnell, ένα για την σύνθεση- συγκεκριμένη εφαρμογή για την προστασία του συνδυασμού που χρησιμοποιείται στην κρέμα προσώπου και την κρέμα ματιών, άλλο για την προστασία του συνδυασμού που χρησιμοποιείται στα προϊόντα περιποίησης της SkinCeuticals C + E. και ένα τρίτο για την προστασία του σκευάσματος που χρησιμοποιείται στα προϊόντα φροντίδας δέρματος με φλορετίνη, της SkinCeuticals. Μαζί, αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας παρέχουν μια σταθερή βάση για όλα τα αντιοξειδωτικά προϊόντα της SkinCeuticals.

Η ερευνα του Dr. Pinnell

Το δίπλωμα Duke Antioxidant του Dr Pinnell εγκαινιάστηκε στη SkinCeuticals από την ίδρυσή της, ωστόσο έχει κάνει και άλλες ανακαλύψεις ορόσημο στην πορεία. Οι δημοσιεύσεις του στον επιστημονικό τομέα του δέρματος έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά και από τότε έχουν γίνει παγκοσμίως αποδεκτές στην δερματολογική κοινότητα.

Κλινικές Μελέτες

Ο Dr Pinnell είχε πάνω από 100 δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλών σχετικών άμεσα με τις τοπικές αντιοξειδωτικές καινοτόμες τεχνολογίες:

Μελέτες Απορρόφησης Τοπικού L-ασκορβικού Οξέος
Pinnell, S.R., et al.,Topical L-Ascorbic Acid: Percutaneous Absorption Studies. Dermatol Surg 27:2, 137-142, 2001
Η SkinCeuticals ήταν η πρώτη που ανακάλυψε τις ακριβείς προδιαγραφές της συνταγοποίησης που πρέπει να πληροί ένα τοπικό αντιοξειδωτικό, προκειμένου να διεισδύσει και να προστατεύσει το δέρμα. Αυτές οι παράμετροι έχουν γίνει το χρυσό πρότυπο για την αντιοξειδωτική σύνθεση.

Δείτε την Μελέτη>

UV Φωτοπροστασία με Συνδυασμό Τοπικών Αντιοξειδωτικών με Βιταμίνη C και Ε.
Lin, J.Y., Selim, M.A., Shea, C.R., Grichnik, J. M., Omar, M.M., Monterio-Riviere, N.A., and Pinnell, S.R. J Amer Acad Dermatol 48: 866-74, 2003.
Το προϊόν δεύτερης γενιάς της SkinCeuticals σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της αντιοξειδωτικής τεχνολογίας. Για πρώτη φορά, ήταν δυνατό να αναμειχθεί με επιτυχία ένα υδατικό αντιοξειδωτικό (βιταμίνη C) με ένα λιπαρό αντιοξειδωτικό (βιταμίνη Ε).

Φωτογήρανση και Οξειδωτικό Στρες και Προστασία που Παρέχεται από Τοπικά Αντιοξειδωτικά
Pinnell, S.R, J Am Acad Dermatol. 48(1): 1-19, 2003.
Προκειμένου να παρέχεται πλήρης προστασία από τις περιβαλλοντικά προκληθείσες βλάβες του δέρματος, είναι επιτακτική η χρήση τοπικού αντιοξειδωτικού καθημερινά. Αυτή η προστιθέμενη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες αποδείχθηκε ότι βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Δείτε την Μελέτη>

Ένα Τοπικό Αντιοξειδωτικό Διάλυμα που Περιέχει Βιταμίνες C και E σταθεροποιημένο από Φερουλικό Οξύ Παρέχει Προστασία στο Ανθρώπινο Δέρμα Ενάντια σε Ζημιές που Προκαλούνται από την Υπεριώδη Ακτινοβολία.
Pinnell, S. et al. J Am Acad Dermatol. 59(3):418-25, 2008.
Με το SkinCeuticals τοπικό αντιοξειδωτικό τρίτης γενιάς, C E Ferulic, είναι δυνατό να παρασχεθεί στο δέρμα οκτώ φορές η φυσική του προστασία, καθώς και πρωτοφανή αποτελέσματα κατά της γήρανσης.

Δείτε την Μελέτη>

Πρόσθετες δημοσιευμένες δημοσιεύσεις αποδεικνύουν την αναποτελεσματικότητα άλλων αντιοξειδωτικών - όπως το άλφα λιποϊκό οξύ, η ουβικινόνη, η ιδεβενόνη και η κινετίνη - στην προστασία του δέρματος από το οξειδωτικό στρες:

Το Αλφα Λιποϊκό Οξύ είναι Ανεπαρκές ως Τοπικό Αντιοξειδωτικό για την Φωτοπροστασία της Επιδερμίδας.
Lin, J.Y., Lin, F-H., Burch, J.A., Selim, M. Angelica, Monterio-Riviere, N.A., Grichnik, J. M. and Pinnell, S.R. J Invest Dermatol, 123:5, 996-998, 2004.

Η Ουβικινόνη, η Ιδεβενόνη και η Κινετίνη Παρέχουν Ανεπαρκή Φωτοπροστασίας στην Επιδερμίδα σε Σύγκριση με Τοπικό Αντιοξειδωτικό Συνδυασμό Βιταμινών C και E με Φερουλικό Οξύ.
Tournas, J.A., Lin, F-H, Burch, J.A., Selim, M.A., Monteiro-Riviere, N.A., Zielinski, J.E., and Pinnell, S.R. J Invest Dermatol, 126, 1185-1187, 2006.

Βραβεια και Αναγνωριση

Ως ένας από τους πιο αναγνωρισμένους γιατρούς και επιστήμονες του δέρματος της εποχής μας, ο Dr Sheldon Pinnell έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία. Μεταξύ των βασικών του αναγνωρίσεων:

 • J. Lamar Callaway Professor and Chief Emeritus of Dermatology at Duke University
 • Επίτιμο μέλος της Εταιρείας Διερεύνησης Δερματολογίας
 • Οι Καλύτεροι Γιατροί στην Αμερική
 • Οι International Who’s Who στην Ιατρική
 • Who’s Who στην Επιστήμη και την Μηχανική
 • Who’s Who στην Αμερική
 • Διπλωματούχος του αμερικανικού συμβουλίου δερματολογίας
 • Μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας
 • Μέλος της Αμερικανικής Δερματολογικής Εταιρείας
 • Μέλος της Εταιρείας Διερευνητικής Δερματολογίας
 • Μέλος της Ένωσης Αμερικανών Ιατρών

Το 2013, η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Duke και το Τμήμα Δερματολογίας δημιούργησαν το Κέντρο Εξεταστικής Δερματολογίας Sheldon Pinnell για να τιμήσουν την αδιάκοπη δέσμευση του Dr. Pinnell για την ανακάλυψη νέων και καινοτόμων μεθόδων θεραπείας των δερματικών παθήσεων και για την εκπαίδευση της νέας γενιάς νεαρών ερευνητών . Η ίδρυση του κέντρου Pinnell παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ερευνητική δερματολογία, μέσω της υποστήριξης των αρχικών ερευνητών με αρχική χρηματοδότηση, στήριξη για μεταδιδακτορική κατάρτιση συναδέλφων · χρηματοδότηση καινοτόμων προτάσεων και νέων σχεδίων επικεντρωμένων στην μεταγραφική έρευνα που οδηγούν σε νέες θεραπείες για δερματικές παθήσεις · και τον εμπλουτισμό της ερευνητικής κοινότητας μέσω τακτικών σεμιναρίων, την ανάπτυξη βασικών εγκαταστάσεων και εργαστηρίων και την υποστήριξη της μετάφρασης και της κλινικής έρευνας.

Με ένα όραμα για την οικοδόμηση ενός παγκοσμίου φήμης Τμήματος Δερματολογίας, ο Dr Pinnell σημείωσε τη θητεία του ως επικεφαλής τμήματος από το 1982-1997 με τολμηρές στρατηγικές πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης νέων κλινικών και ερευνητών, δημιουργίας νέων τομέων έρευνας στην ανοσοδερματολογία και του συνδετικού ιστού, καθώς και την έναρξη νέων κλινικών προσπαθειών στην φροντίδα των πληγών, της ιατρικής λέιζερ, της δερματολογικής χειρουργικής και της παιδιατρικής δερματολογίας. Οι προσπάθειές του και εκείνοι που έχουν έρθει πριν και μετά από αυτό κορυφώθηκαν με την ίδρυση του Τμήματος Δερματολογίας το 2009, που σήμερα θεωρείται ιδιαίτερα για την καινοτομία και την αριστεία στην έρευνα, την κλινική φροντίδα και την κατάρτιση.

Το Κέντρο Pinnell λειτουργεί ως διαχρονική κληρονομιά της εκτίμησης και της ευγνωμοσύνης του καθηγητή, του προσωπικού και των μαθητών, καθώς και της ευγνωμοσύνης του στον Dr Pinnell για την αφοσίωσή του, την καθοδήγηση, την ενθουσιώδη αγκαλιά του ακαδημαϊκού βίου, την πνευματική περιέργεια και την εξαιρετική ηγεσία που έχει τοποθετήσει το Τμήμα Δερματολογίας του Duke University εθνικό και παγκόσμιο ηγέτη.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer