Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Δυσχρωμιες Δερματος - Παναδες - Κηλιδες

Κηλιδες, δυσχρωμιες και ανομοιομορφος τονος της επιδερμιδας

Οι δυσχρωμίες (κηλίδες μέλασμα, υπερμελαχρώσεις) είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής μελανίνης. Προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο, τη ρύπανση, ορμονικές διακυμάνσεις, ατέλειες ακμής & φυσική γήρανση. Οι συνθέσεις SkinCeuticals ενάντια στις δυσχρωμίες βελτιώνουν την ένταση των δυσχρωμιών και την λάμψη του δέρματος, προστατεύοντάς το από τις ελεύθερες ρίζες & την έκθεση στην UV ακτινοβολία. Τα εξειδικευμένα μας πρωτόκολλα με προϊόντα καθαρισμού, διορθωτικούς ορούς και κρέμες μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τις δυσχρωμίες.

 

 

Μάθετε περισσότερα για τις δυσχρωμίες του δέρματος>

Μάθετε περισσότερα για τις δυσχρωμίες του δέρματος

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ;

Οι δυσχρωμίες που μερικές φορές αναφέρονται ως υπερμελάχρωση ή καφέ σημεία, εμφανίζονται με τη μορφή σκούρων κηλίδων. Είναι ένα κοινό δερματικό πρόβλημα και μπορεί να απομονωθεί ή να εξαπλωθεί. Καθώς οι δυσχρωμίες προκαλούνται κυρίως από χρόνια συσσωρευμένης έκθεσης στον ήλιο, μπορεί να εμφανιστεί σε εκτεθειμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, του λαιμού, του θώρακα, των χεριών και των βραχιόνων. Οι δυσχρωμίες μπορεί να οδηγήσουν σε μια πρόωρα γερασμένη όψη.

ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ

Τι προκαλεί τις δυσχρωμίες του δέρματος;

Το δέρμα περιέχει μελανίνη, μια φυσική χρωστική που δίνει χρώμα στο δέρμα. Ο σκοπός του είναι προστατευτικός, γι 'αυτό το δέρμα γίνεται πιο σκούρο όταν εκτίθεται στον ήλιο χωρίς αντηλιακό.
Η μελανίνη μπορεί επίσης να παραχθεί σε περίσσεια, ως προστασία απέναντι σε προσβολές ή επιθέσεις στο ανώτερο στρώμα του δέρματος.

Ενώ η έκθεση στον ήλιο είναι η κύρια αιτία των δυσχρωμιών του δέρματος, μπορεί να ευθύνεται ακομά, μια ποικιλία παραγόντων όπως η γενετική, οι ορμονικές διακυμάνσεις, η ακμή, ο εντοπισμένος δερματικός ερεθισμός και άλλοι περιβαλλοντικοί επιθετικοί, όπως η προκαλούμενες από τη ρύπανση ελεύθερες ρίζες. Ανεξάρτητα από την αιτία, οι δυσχρωμίες του δέρματος μπορεί να εμφανιστούν ως κηλίδες, απομονωμένα σημεία ή συνολικά πιο σκούρα εμφάνιση του προσώπου. Είναι συχνά δύσκολο να αντιμετωπιστεί, συνεπώς η πρόληψη είναι το κλειδί για τη διαχείριση των δυσχρωμιών του δέρματος. Αυτό απαιτεί επιμελή χρήση του    αντηλιακό    και ένα αποτελεσματικό    τοπικό αντιοξειδωτικό με Βιταμίνη C

Ποιά συστατικά θα πρέπει να ψάχνω όταν αγοράζω προϊόντα για τις δυσχρωμίες του δέρματος;

Υπάρχουν πολλά  συστατικά  που ισχυρίζονται ή έχουν δείξει ότι μειώνουν τις δυσχρωμίες του δέρματος ενώ ακόμα προδίδουν λάμψη στην επιδερμίδα  βιταμίνη C  (l-ασκορβικό οξύ) και φλορετίνη, ισχυρά  αντιοξειδωτικά  και τα δύο παρουσιάζονται στο Phloretin CF και το Phloretin CF Gel. Η ρετινόλη είναι ένα άλλο βασικό συστατικό που φαίνεται να είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των δυσχρωμιών και συχνά συνιστάται από τους δερματολόγους. Το κοχικό οξύ Ko και η arbutin είναι δύο συστατικά που λειτουργούν συνεργιστικά
μαζί για να βελτιωθεί η εμφάνιση των ανεπιθύμητων δυσχρωμιών. H SkinCeuticals  Το Metacell Renewal B3  περιέχει τη νιασιναμίδη, ένα άλλο σημαντικό συστατικό για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών. Η νιασιναμίδη, γνωστή και ως βιταμίνη B3, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των δυσχρωμιών.

Η υδροκινόνη είναι επίσης ένα συνηθισμένο συστατικό που χρησιμοποιείται κυρίως από γιατρούς, αλλά είναι διαθέσιμο σε χαμηλότερα ποσοστά χωρίς συνταγή. Πολλοί γιατροί συστήνουν εναλλακτικές λύσεις πέρα από την υδροκινόνη, λόγω των παρενεργειών της. Αντηλιακά φίλτρα είναι επίσης σημαντικά στις περιπτώσεις δυσχρωμιών επειδή προστατεύουν το δέρμα από τις βλάβες από UV.

Πως μπορώ να βελτιώσω τη δική μου φροντίδα περιποίησης της επιδερμίδας για να αντιμετωπίσω τις δυσχρωμίες;

Η πιο ολοκληρωμένη λύση για τη βελτίωση της εμφάνισης των δυσχρωμιών του δέρματος είναι η πρόληψη και η διόρθωση. Εφαρμόστε ένα αποτελεσματικό τοπικό  αντιοξειδωτικό με βιταμίνη C  όπως  το Phloretin CF  ή το  Phloretin CF Gel  every morning to prevent against UV- and pollution-induced free radicals. A broad spectrum sunscreen is also a necessity to shield skin from the UV rays that can prompt pigment-producing cells to create new (and unwanted) melanin. Lastly, combining with targeted corrective solutions formulated to reduce the appearance of existing discoloration and brighten skin will optimize results. SkinCeuticals  Το Advanced Pigment Corrector  κάθε πρωί, για την πρόληψη των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία και τη ρύπανση. Ένα αντηλιακό ευρεός φάσματος, είναι επίσης αναγκαίο για να προστατεύεται το δέρμα από τις ακτίνες UV, οι οποίες μπορεί να ωθήσουν τα κύτταρα που παράγουν χρωστικές να δημιουργήσουν νέα (και ανεπιθύμητη) μελανίνη. Τέλος, ο συνδυασμός με στοχευμένες διορθωτικές λύσεις που σχεδιάζονται για να μειώσουν την εμφάνιση του υπάρχοντος αποχρωματισμού και να δώσουν λάμψη στο δέρμα, θα βελτιστοποιήσει τα αποτελέσματα. είναι μια καθημερινή ελαφριά λοσιόν πολλαπλής δράσης που συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης επιφανειακών δυσχρωμιών και βελτιώνει τον συνολικό τόνο του δέρματος. Το Retinol 0.3 είναι μια στοχευμένη απολέπιση του προσώπου που επιταχύνει την κυτταρική κυκλοφορία για να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος και την υφή του. Η μείωση της εμφάνισης δυσχρωμιών απαιτεί χρόνο, να είστε υπομονετικοί και επιμελείς με μία φροντίδα.

Υπάρχει κάποια θεραπεία στο ιατρείο που να μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της εμφάνισης των δυσχρωμιών;

Οι ιατροί και οι  επαγγελματίες φροντίδας της επιδερμίδας είναι ανεκτίμητοι συνεργάτες στη θεραπεία των δυσχρωμιών. Προσφέρουν μια ποικιλία θεραπειών που μπορούν γρήγορα και αποτελεσματικά
να μειώσουν την εμφάνιση του δυσχρωμιών του δέρματος. Οι επιλογές περιλαμβάνουν λέιζερ, έντονο παλμικό φως (IPL) και χημικά peel. Θα συστήσουν την καλύτερη θεραπείας ανάλογα με τον τόνο του δέρματος, τη σοβαρότητα της δυσχρωμίας και τον επιθυμητό χρόνο ανάρρωσης. Οι επεμβάσεις λέιζερ και IPL χρησιμοποιούν το φως για να στοχεύσουν και να αφαιρέσουν τις συστάδες μελανίνης στο δέρμα. Τα χημικά peel χρησιμοποιούν μια ποικιλία οξέων για απολέπιση και μείωση της εμφάνισης δυσχρωμιών. Το SkinCeuticals Advanced Corrective Peel είναι ένα αποκλειστικά ιατρικό  χημικό peel για ορατή βελτίωση της υφής του δέρματος και βελτίωση των ορατών σημείων δυσχρωμιών.Ο δικός σας  SkinCeuticals επαγγελματίας φροντίδας της επιδερμίδας  θα σας συστήσει επίσης προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας για το σπίτι που θα συμπληρώσουν τη θεραπεία σας.

Τι είνια η μεταφλεγμονώδης υπερμελάχρωση;

Η μεταφλεγμονώδης υπερμελάχρωση (PIH) είναι ένας τύπος μελανού σημείου που μπορεί να εμφανιστεί μετά από τραυματισμό από ακμή στο δέρμα. Μπορεί επίσης να προκληθεί από θερμότητα που σχετίζεται με ηλιακή ακτινοβολία, αποτρίχωση, θεραπείες με λέιζερ ή άλλες διαδικασίες στο γραφείο. Το PIH είναι πιο συνηθισμένο στους πιο σκούρους τόνους του δέρματος.

Are there different types of skin discoloration?

There are many types of skin discoloration, including but not limited to sun spots, post acne marks, and excessive pigmentation. Skin discoloration can be mild, moderate, or severe in nature. Skin discoloration can occur in various skin types and may be attributed to environmental exposure, genetic makeup, or changes in hormones. Depending on the type of skin discoloration, always consult with your  skincare professional  to discuss a personalized regimen for your specific skin needs.

Φιλτρο ανα

Κατηγορία

Τύπος Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Φιλτρο ανα

Κατηγορία

Τύπος Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Advanced Brightening UV Defense SPF50 Αντηλιακο Κατα των Κηλιδων

Advanced Brightening UV Defense SPF50 Αντηλιακο Κατα των Κηλιδων

rating 5.0/5

Αντηλιακό προσώπου ενάντια στις δυσχρωμίες, τις κηλίδες και τις πανάδες. Διπλή δράση προστασίας και ομοιόμορφος χρωματικός τόνος.

Advanced Brightening UV Defense SPF50 Αντηλιακο Κατα των Κηλιδων

rating 5.0/5

Antioxidant Lip Repair Μαλακτικο Περιποιησης Χειλιων

Antioxidant Lip Repair Μαλακτικο Περιποιησης Χειλιων

rating 5.0/5


Μαλακτικό Περιποίησης Χειλιών που λειαίνει και βελτιώνει την υφή των χειλιών.

Antioxidant Lip Repair Μαλακτικο Περιποιησης Χειλιων

rating 5.0/5

AOX + Eye Gel Αντιοξειδωτικο Serum Ματιων

AOX + Eye Gel Αντιοξειδωτικο Serum Ματιων

Τριπλό αντιοξειδωτικό serum ματιών που παρέχει φροντίδα για την καταπολέμηση της φωτογήρανσης και των σημαδιών κούρασης.

AOX + Eye Gel Αντιοξειδωτικο Serum Ματιων

C E Ferulic Serum Προσωπου με Φερουλικο Οξυ & Βιταμινη C

C E Ferulic Serum Προσωπου με Φερουλικο Οξυ & Βιταμινη C

rating 5.0/5

Τριπλό αντιοξειδωτικό serum υψηλής δράσης με βιταμίνη C 15%, α-τοκοφερόλη 1% και φερουλικό οξύ 0,5%.

C E Ferulic Serum Προσωπου με Φερουλικο Οξυ & Βιταμινη C

rating 5.0/5

Discoloration Defense Serum Skin Discoloration Serum by SkinCeuticals

Discoloration Defense Serum για Μειωση Δυσχρωμιων Δερματος

Ορός προσωπου για καθημερινή χρήση για τις δυσχρωμίες, για ορατά πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Discoloration Defense Serum για Μειωση Δυσχρωμιων Δερματος

Metacell Renewal B3 Αντιρυτιδικη Κρεμα Προσωπου

Metacell Renewal B3 Αντιρυτιδικη Κρεμα Προσωπου

rating 5.0/5

Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου για oλοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα και για διόρθωση όλων των πρώιμων σημαδιών φωτογήρανσης.

Metacell Renewal B3 Αντιρυτιδικη Κρεμα Προσωπου

rating 5.0/5

Mineral Eye UV Defense SPF 30 Αντηλιακο Ματιων

Mineral Eye UV Defense SPF 30 Αντηλιακο Ματιων

rating 4.0/5

Αντηλιακό ματιών με χρώμα από τη Skinceuticals που προστατεύει, διορθώνει και βελτιστοποιεί την περιοχή των ματιών.

Mineral Eye UV Defense SPF 30 Αντηλιακο Ματιων

rating 4.0/5

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 Αντηλιακη με Χρωμα

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 Αντηλιακη με Χρωμα

rating 5.0/5

Αντηλιακή με χρώμα που συνδυάζει 100% φυσική προστασία και καθολική λάμψη.

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 Αντηλιακη με Χρωμα

rating 5.0/5

Phloretin CF Gel Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

Phloretin CF Gel Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

Ανακαλύψτε το Phloretin CF Gel Αντιοξειδωτικό Serum Προσώπου της SkinCeuticals με Bιταμίνη C και υφή gel. Μπείτε στο site και βρείτε περισσότερα!

Phloretin CF Gel Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

Phloretin CF Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

Phloretin CF Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

rating 5.0/5

Αντιοξειδωτικό serum προσώπου υψηλής αποτελεσματικότητας με ευρεία δράση: 2% φλορετίνη, 10% βιταμίνη C και 0,5% φερουλικό οξύ.

Phloretin CF Αντιοξειδωτικο Serum Προσωπου

rating 5.0/5

Phyto Corrective Serum Ενυδατωσης για Ευαισθητη Επιδερμιδα

Phyto Corrective Serum Ενυδατωσης για Ευαισθητη Επιδερμιδα

rating 5.0/5

Καταπραϋντικό serum ενυδάτωσης για ερεθισμένες ή ευαίσθητες επιδερμίδες.

Phyto Corrective Serum Ενυδατωσης για Ευαισθητη Επιδερμιδα

rating 5.0/5

Retinol 0.3 Κρεμα Νυχτας με Ρετινολη για Παραγωγη Κολλαγονου

Retinol 0.3 Κρεμα Νυχτας με Ρετινολη για Παραγωγη Κολλαγονου

rating 5.0/5

Κρέμα υψηλής αποτελεσματικότητας με ρετινόλη για φροντίδα νύχτας

Retinol 0.3 Κρεμα Νυχτας με Ρετινολη για Παραγωγη Κολλαγονου

rating 5.0/5

Sheer Mineral UV Defense SPF 50 Ματ Αντηλιακό Προσώπου

Sheer Mineral UV Defense SPF 50 Ματ Αντηλιακό Προσώπου

Ματ αντηλιακό προσώπου με 100% φυσικά φίλτρα. Προστασία ευρέως φάσματος UVA/UVB, λεπτόρρευστο και διαφανές για εξαιρετική εφαρμογή.

Sheer Mineral UV Defense SPF 50 Ματ Αντηλιακό Προσώπου

TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR

TRIPERTIDE-R NECK REPAIR ΚΡΕΜΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΛΑΙΜΟΥ

rating 5.0/5

Διορθωτική φροντίδα με Ρετινόλη για τον λαιμό. Ενάντια στα σημάδια πρόωρης έως και προχωρημένης γήρανσης του λαιμού.

TRIPERTIDE-R NECK REPAIR ΚΡΕΜΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΛΑΙΜΟΥ

rating 5.0/5

Ultra Facial Defense Αντηλιακη Κρεμα Προσωπου με SPF 50

Ultra Facial Defense Αντηλιακη Κρεμα Προσωπου με SPF 50

Αντηλιακό προσώπου υψηλής προστασίας ευρέος φάσματος με SPF 50+, ενυδατικό, με Meroxyl SX/XL, κατά των ακτίνων UVA/UVB.

Ultra Facial Defense Αντηλιακη Κρεμα Προσωπου με SPF 50

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer