Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

  Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
  ●   ΤΙ ΚΑΝΕΙ: Οι ραδιοσυχνότητες είναι μια μορφή ενέργειας που μεταδίδεται μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων δημιουργώντας τριβή που μετατρέπεται σε θερμότητα. Η θερμότητα αυτή μπορεί να κατευθυνθεί στο λιπώδη ιστό, όπου αυξάνει τη θερμοκρασία για να καταστρέψει τα λιποκύτταρα. Οι ραδιοσυχνότητες μπορούν επίσης να χορηγηθούν μέσω σύντομων, έντονων παλμών που προκαλούν ταλάντωση στο δέρμα εκλύοντας θερμότητα σε βάθος και επανενεργοποιώντας, έτσι, το σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης (σύσφιγξη του δέρματος).
   
  ●       ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων για τη μη χειρουργική σύσφιγξη του δέρματος είναι ευρέως διαδεδομένη και αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για ασθενείς που αναζητούν μέγιστα αποτελέσματα με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Ωστόσο, όπως κάθε διαδικασία που χρησιμοποιεί ενέργεια σε υψηλές δόσεις, οι ραδιοσυχνότητες μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες όπως εγκαύματα και μη επιθυμητή απώλεια λίπους. Ωστόσο, αυτός ο κίνδυνος μπορεί σχεδόν να εκμηδενιστεί αν επιλέξετε έναν γιατρό με μεγάλη εμπειρία και γνώση πάνω στη θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων που σκέφτεστε να κάνετε.
   
  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:
  ●       ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Body Tightening Concentrate
  ●       ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Κρέμα σώματος με υδρολυμένη Πρωτεΐνη Ρυζιού, Πεπτίδια, και Εκχύλισμα Ζυμομύκητα, για σύσφιγξη του δέρματος. Δροσίζει και καταπραΰνει αμέσως το δέρμα, γεγονός που την καθιστά ιδανική επιλογή μετά από θεραπείες γλυπτικής σώματος, όπως οι ραδιοσυχνότητες.

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

  ●       Η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων έχει όντως αποτέλεσμα;
  Αν και δεν αποτελούν πάντα μια μόνιμη λύση, οι ραδιοσυχνότητες είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία για σημάδια γήρανσης όπως οι ρυτίδες και η χαλάρωση, καθώς και για τη μείωση του τοπικού λίπους. Η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων έχει εγκριθεί από τον FDA (Υπηρεσία Ελέγχου Τροφίμων & Φαρμάκων των ΗΠΑ) από το 2001,και έκτοτε παραμένει δημοφιλής επιλογή για μη χειρουργική σύσφιγξη του δέρματος και γλυπτική σώματος.
   
  ●       Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της θεραπείας ραδιοσυχνοτήτων;
  Η βιολογική δραστηριότητα που επάγεται από τις ραδιοσυχνότητες έχει σχετικά μακρά διάρκεια. Για παράδειγμα, τα αποτελέσματα μιας θεραπείας με ραδιοσυχνότητες για σύσφιγξη θα διαρκέσουν από έξι μήνες μέχρι έναν χρόνο ή και περισσότερο, ανάλογα με την απόκριση του οργανισμού του ασθενούς, αλλά και τον τρόπο ζωής του μετά τη θεραπεία. Ανάλογα με το μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων που θα χρησιμοποιηθεί και τους στόχους του ασθενούς, μπορεί να συνιστώνται επιπλέον συνεδρίες κάθε έξι μήνες ή μία φορά το χρόνο.
   
  ●       Τα αποτελέσματα της θεραπείας ραδιοσυχνοτήτων είναι μόνιμα;
  Οι βιολογικές διεργασίες του σώματος είναι συνεχείς και, ως εκ τούτου, καμία αισθητική θεραπεία δεν είναι πραγματικά μόνιμη. Παρ’ όλο που η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων καταστρέφει τα λιποκύτταρα, δεν μπορεί να εμποδίσει άλλα λιποκύτταρα από το να διασταλούν και να εναποθέσουν περισσότερο λίπος στην ίδια περιοχή. Γι’ αυτό, είναι πολύ σημαντική η σωστή περιποίηση μετά τη θεραπεία, ώστε να εξασφαλιστούν τα μέγιστα οφέλη από τις ραδιοσυχνότητες.

  ●      Η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων είναι επίπονη;
  Η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων έχει κριθεί ως ασφαλής και αποτελεσματική από τον FDA, και έχει εγκριθεί για χρήση για σύσφιγξη του δέρματος και αντιμετώπιση των ρυτίδων. Η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων στην ιατρική χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930 και έχουν γίνει πολλές κλινικές μελέτες που υποστηρίζουν την εφαρμογή της για διάφορους σκοπούς. Τα μηχανήματα ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιούνται στην αισθητική διέπονται από αυστηρούς κανονισμούς. Οι εγκεκριμένες τεχνολογίες επιτρέπουν στον γιατρό να παρακολουθεί και να ελέγχει το βάθος δράσης και το επίπεδο θερμότητας κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ώστε να επιτυγχάνεται μη χειρουργικό αποτέλεσμα σύσφιγξης χωρίς υπερθέρμανση.

  ●       Οι ραδιοσυχνότητες καίνε λίπος;
  Οι ραδιοσυχνότητες παράγουν ένα ταλαντούμενο ηλεκτρικό ρεύμα που προκαλεί συγκρούσεις μεταξύ των ιόντων και των μορίων στο εσωτερικό του λιποκυττάρου, δημιουργώντας τριβή που μετατρέπεται σε θερμότητα. Καθώς τα κύματα ραδιοσυχνοτήτων συνεχίζουν να «χτυπούν» τον λιπώδη ιστό, η θερμοκρασία αυξάνεται φτάνοντας τελικά τους 44-45ο C και οδηγώντας σε λιπόλυση, δηλαδή στην καταστροφή του λιποκυττάρου. Κάποια λιποκύτταρα καταστρέφονται αμέσως και άλλα πεθαίνουν μέσα σε λίγες εβδομάδες, αλλά όλα τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα τελικά απομακρύνονται από το σώμα από το λεμφικό σύστημα. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίον μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες έως ότου γίνουν εμφανή στο σώμα τα πλήρη αποτελέσματα της θεραπείας ραδιοσυχνοτήτων. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι δεν είναι όλα τα μηχανήματα ραδιοσυχνοτήτων σχεδιασμένα να καταστρέφουν λιποκύτταρα και ότι σε πολλές διαδικασίες θεραπείας με ραδιοσυχνότητες για σύσφιγξη παρακολουθούνται η θέση και η θερμοκρασία της ενέργειας ώστε να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη απώλεια λίπους.
   
  ●       Τι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να έχουν οι ραδιοσυχνότητες;
  Ένας λόγος που οι ραδιοσυχνότητες έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς είναι επειδή, όταν εκτελούνται σωστά, εξασφαλίζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιγξης και ανόρθωσης με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Κάποιοι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν ελαφρά ερυθρότητα, οίδημα ή/και μυρμήγκιασμα, όμως αυτά τα συμπτώματα είναι συνήθως ήπια και δεν διαρκούν πολύ. Οι ελάχιστες αυτές ανεπιθύμητες ενέργειες καθιστούν τη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες για σύσφιγξη πολύ δημοφιλή επιλογή συνδυαστικά με άλλες μεθόδους όπως το microneedling ή οι ενέσιμες θεραπείες. 
   
  ●       Τι δεν πρέπει να κάνω μετά από μια συνεδρία ραδιοσυχνοτήτων;
  Οι ραδιοσυχνότητες οδηγούν σε σημαντική αύξηση της θερμότητας στο εσωτερικό του δέρματος, κάτι που είναι απαραίτητο για τη διέγερση της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Ωστόσο, αυτή η εσωτερική θερμότητα κάνει το δέρμα πιο επιρρεπές στη φλεγμονή. Μετά από μια συνεδρία ραδιοσυχνοτήτων, είναι σημαντικό να αποφύγετε περιβάλλοντα (σάουνα, χαμάμ, ντους με πολύ ζεστό νερό) ή δραστηριότητες (ηλιοθεραπεία, γυμναστική υψηλής έντασης) που αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος. Καλό είναι επίσης να αποφύγετε το αλκοόλ και άλλες ουσίες που ασκούν μεγαλύτερη πίεση στο συκώτι, το οποίο επιβαρύνεται ήδη με τη διάσπαση του εξουδετερωμένου λίπους μετά από τη θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων.

  ●    Μπορώ να κάνω μπάνιο μετά από μια συνεδρία ραδιοσυχνοτήτων;
  Μολονότι οι ραδιοσυχνότητες είναι μια μη επεμβατική διαδικασία χωρίς χρόνο αποθεραπείας, επάγουν σημαντική δραστηριότητα και φλεγμονή στο σώμα. Σε αντίθεση με κάποιες θεραπείες laser, η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων δεν επηρεάζει την ανώτερη στοιβάδα του δέρματος, οπότε επιτρέπεται το ντους την ημέρα της συνεδρίας. Ωστόσο, για να αποφευχθεί περαιτέρω φλεγμονή, η οποία θα επιβραδύνει τη διαδικασία της επούλωσης, είναι σημαντικό να αποφύγετε όλα τα περιβάλλοντα με ζέστη, όπως τη σάουνα, το χαμάμ, ή το ντους με ζεστό νερό. Μπορείτε επίσης να επισπεύσετε την επούλωση χρησιμοποιώντας ήπια προϊόντα καθαρισμού που δεν καταπονούν τον επιδερμιδικό φραγμό και δεν απομακρύνουν τα απαραίτητα λιπίδια που βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματος.
   
  ●       Είναι πιθανό οι ραδιοσυχνότητες να προκαλέσουν υπερμελάγχρωση;
  Αν εκτελεστεί σωστά, η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων δεν προκαλεί υπερμελάγχρωση, καθώς οι ραδιοσυχνότητες διεισδύουν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος χωρίς να διεγείρουν τα μελανοκύτταρα. Το microneedling με ραδιοσυχνότητες, μάλιστα, έχει την ιδιότητα να αφαιρεί χρωστικές, συμβάλλοντας έτσι στη διόρθωση των μελαγχρωματικών διαταραχών. Οποιοσδήποτε τόνος δέρματος μπορεί να υποβληθεί επιτυχώς σε θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων, γεγονός που διαφοροποιεί τις ραδιοσυχνότητες από άλλες μεθόδους που μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητη υπερμελάγχρωση σε κάποιους τόνους δέρματος. Ωστόσο, η εσωτερική δραστηριότητα και φλεγμονή που αποτελούν απόρροια της θεραπείας με ραδιοσυχνότητες για σύσφιγξη ενδέχεται να αυξήσουν την ευαισθησία του δέρματος σε παράγοντες που προκαλούν υπερμελάγχρωση, όπως ο ήλιος. Επομένως, είναι συνετό να αποφεύγετε τον ήλιο για έως και δύο εβδομάδες μετά τη θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων.
   
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ:
  ●       ΠΡΟΪΟΝ 1: C E Ferulic
  ●       ΠΡΟΪΟΝ 2: A.G.E. Interrupter Advanced

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer