Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ

  Καθημερινά, η επιδερμίδα βρίσκεται για ώρες εκτεθειμένη στις περιβαλλοντικές επιθέσεις που πλέον είναι αποδεδειγμένο ότι αποτελούν την κυριότερη αιτία της πρόωρης γήρανσης. Οι ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από τον συνδυασμό της ηλιακής ακτινοβολίας και της ρύπανσης- συνδυασμός αναπόφευκτος για όσους ζουν στα αστικά κέντρα- είναι μια συνεχής απειλή για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας. Πιο συγκεκριμένα, η υπεριώδης ακτινοβολία πυροδοτεί ελεύθερες ρίζες οι οποίες προκαλούν δυσχρωμίες και καταστρέφουν τον υποστηρικτικό ιστό της επιδερμίδας, το πολυσυζητημένο «κακό» όζον, το οποίο δημιουργείται όταν το φως του ήλιου αντιδρά με χημικές ουσίες από τα καυσαέρια και τους βιομηχανικούς τύπους, εξαντλεί τα αντιοξειδωτικά αποθέματα του δέρματος ενώ οι ρύποι των κινητήρων πετρελαίου αποτελούν αερομεταφερόμενα σωματίδια ύλης και, σύμφωνα με έρευνες, σχετίζονται με σημάδια γήρανσης όπως οι ρυτίδες και οι δυσχρωμίες.

  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ... Η ΑΜΥΝΑ

  Με δεδομένο πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής καθιστά μάλλον αδύνατο να αποφύγουμε αυτούς τους βλαπτικούς για την επιδερμίδα περιβαλλοντικούς παράγοντες, θα μπορούσε κανείς να συμπεράνει πως είναι «καταδικασμένη» στην πρόωρη γήρανση. Ευτυχώς αυτό δεν ισχύει χάρη στην πολύτιμη δράση των αντιοξειδωτικών που διαθέτει το σώμα μας ως πανίσχυρη άμυνα απέναντι στις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών. Δυστυχώς, όμως, τα φυσικά αποθέματά τους εξαντλούνται και δεν αναπληρώνονται, καθώς το σώμα μας δεν διαθέτει το απαραίτητο για τη δημιουργία τους ένζυμο. Ευτυχώς, υπάρχει... κιάλλο μονοπάτι για να ενισχύσουμε την επιδερμίδα με τα πολύτιμα αντιοξειδωτικά, και αυτό δεν είναι άλλο από την τοπική εφαρμογή τους μέσω ενός αντιοξειδωτικού ορού, η οποία είναι αποδεδειγμένα εξίσου αποτελεσματική στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών.

  Από την γκάμα των αντιοξειδωτικών, μόνο οι βιταμίνες C και E εισέρχονται στο δέρμα, καθώς και κάποια αντιοξειδωτικά φυτικής προέλευσης. Το σκήπτρο, όμως, για την πιο ισχυρή δράση ανήκει στην βιταμίνη C, την οποία μελέτησε πρώτος ο Δρ. Sheldon Pinnell, ο ιδρυτής της SkinCeuticals. Μέσα από την πολυετή έρευνά του ο πρωτοπόρος ερευνητής προσδιόρισε και κατοχύρωσε τις παραμέτρους που πρέπει να πληρούνται για τη βέλτιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C όταν εφαρμόζεται στην επιδερμίδα και ανέπτυξε την αρχική τοπική σύνθεση της βιταμίνης C στον κλάδο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος. Αυτές οι προδιαγραφές παραμένουν μέχρι σήμερα η «Βίβλος» της αντιοξειδωτικής προστασίας που ακολουθούν πιστά όλα τα σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C της SkinCeuticals.

  ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΕΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

  Αυθεντία στην αντιοξειδωτική προστασία και Νο 1 μάρκα που χρησιμοποιούν και προτείνουν οι καλύτεροι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί παγκοσμίων, η SkinCeuticals διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αντιοξειδωτικών ορών προσώπου με βιταμίνη C, ώστε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει ακριβώς στον τύπο της επιδερμίδας σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον εντάξετε στο καθημερινό σας skincare – τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η υψηλής απόδοσης σύνθεσή του, η οποία παρέχει προηγμένη προστασία από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ προάγει τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος το βράδυ. Με αυτό τον τρόπο υποστηρίζεται η αυτοεπιδιόρθωση του δέρματος από τα σημάδια γήρανσης.

  Αν έχετε λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, επιλέξτε το Silymarin CF της SkinCeuticals, το πρώτο αντιοξειδωτικό σέρουμ βιταμίνης C που παρέχει προηγμένη προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθεσεις ενώ συγχρόνως μειώνει τη λιπαρότητα, βελτιώνει την υφή του δέρματος καθώς και τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Αυτός ο πανίσχυρος ορός βιταμίνης C είναι εμπλουτισμένος με 3 αντιοξειδωτικά συστατικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας: 0.5% Σιλυμαρίνη, 15% L-ασκορβικό οξύ και 0.5% Φερουλικό οξύ, για προηγμένη προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις και τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες προκαλούν οξείδωση του σμήγματος και ενδέχεται να οδηγήσουν σε εξάρσεις αλλά και ορατά σημάδια γήρανσης. Επιπλέον, το σαλικυλικό οξύ που περιέχει σε συγκέντρωση 0.5%, μειώνει τις υπάρχουσες βλάβες της ακμής και προλαμβάνει την εμφάνιση νέων ατελειών.

  Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, το Phloretin CF είναι μια ευρέος φάσματος θεραπεία με επιπλέον στοχευμένη δράση στις δυσχρωμίες και τον ανομοιόμορφο τόνο. Συνδυάζοντας 2% φλορετίνη (αντιοξειδωτικό συστατικό που συμβάλλει στη ρύθμιση της μελάγχρωσης), 10% βιταμίνη C και 0.5% φερουλικό οξύ, παρέχει προηγμένη προστασία από περιβαλλοντικές επιθέσεις και αντιδραστικά μόρια, συμπεριλαμβανομένων των ελευθέρων ριζών, που προκαλούν κυτταρικές βλάβες. Πιο συγκεκριμένα, το Phloretin CF προστατεύει από το οξειδωτικό στρες, διευκολύνοντας τη φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρματος, επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση ενώ συγχρόνως μειώνει τις δυσχρωμίες και τις λεπτές γραμμές, βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας και τη φωτεινότητά της.

  Αν σας απασχολούν οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες και η απώλεια σφριγηλότητας, το C E Ferulic είναι το ιδανικό αντιοξειδωτικό σέρουμ για εσάς. Κατάλληλο για κανονικό, ξηρό και ευαίσθητο δέρμα που είναι ώριμο και παρουσιάζει δυσχρωμίες και αφυδάτωση, το C E Ferulic αποδεδειγμένα μειώνει κατά 41% το σύνολο των οξειδωτικών βλαβών που έχουν προκληθεί από τις ακτίνες UV, το Όζον και τα καυσαέρια diesel. Το πανίσχυρο αντιοξειδωτικό “κοκτέιλ” από 15% L-ασκορβικό οξύ, 1% βιταμίνη Ε και 0.5% φερουλικό οξύ, λειαίνει ορατά λεπτές γραμμές και ρυτίδες, μειώνει την απώλεια σφριγηλότητας και βελτιώνει τη λάμψη της επιδερμίδας.

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer