Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

  Η επιδερμίδα των χειλιών είναι το ίδιο ντελικάτη με την επιδερμίδα των ματιών, το ίδιο εκτεθειμένη στις εξωτερικές επιθέσεις, το ίδιο ευάλωτη στο χρόνο που περνάει. Κι όμως, δεν απολαμβάνει την ίδια προσοχή και καθημερινή φροντίδα που αφιερώνουμε στα μάτια, με αποτέλεσμα να αφήνεται στο έλεος των περιβαλλοντικών συνθηκών αλλά και της αμείλικτης πρόωρης γήρανσης η οποία εκδηλώνεται με εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων γύρω από το στόμα αλλά και σταδιακής απώλειας όγκου.

  Με το πέρασμα του χρόνου, το πλέγμα του κολλαγόνου στην περιοχή των χειλιών σταδιακά αποδομείται, ο λιπώδης αλλά και ο μυικός ιστός συρρικνώνονται, με αποτέλεσμα να χείλη να λεπταίνουν ενώ οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες να γίνονται ολοένα και πιο ορατές γύρω από το στόμα. Επιπλέον, η ανακατανομή του μαλακού ιστού κάνει το περίγραμμα των χειλιών πιο επίπεδο και τα αιμοφόρα αγγεία συρρικνώνονται, με αποτέλεσμα το φυσικό χρώμα τους να χάνει τη ζωντάνια του, επηρεάζοντας την εικόνα του προσώπου συνολικά. Αν σε αυτά προσθέσετε και τις αμέτρητες καθημερινές εκφράσεις και τις άλλες τόσες συσπάσεις του μυ που περιβάλλει το στόμα αλλά και την βλαπτική συνήθεια του καπνίσματος που ενοχοποιείται για τις λεγόμενες «γραμμές του καπνιστή», τις λεπτές κάθετες γραμμές που σταδιακά γίνονται ρυτίδες γύρω από το στόμα, το συμπέρασμα είναι κάτι παραπάνω από προφανές: η περιοχή των χειλιών έχει ανάγκη από καθημερινή φροντίδα που αφενός εξασφαλίζει την απαλότητά τους, αφετέρου βοηθάει την λεπτή επιδερμίδα τους να αντισταθεί στην επέλαση της πρόωρης γήρανσης.

  ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ;

  Αν και κάποιοι από τους παράγοντες γήρανσης στην περιοχή των χειλιών είναι αναπόφευκτοι, είναι στο χέρι σας να καθυστερήσετε την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων γύρω από το στόμα αλλά και την απώλεια όγκου – αρκεί να μην ξεχνάτε την καθημερινή φροντίδα τους από νωρίς με μια εξειδικευμένη σύνθεση αλλά και την προστασία τους από τις επιθέσεις των ακτίνων UV και, φυσικά, να διακόψετε κάθε σχέση με το κάπνισμα. Συστατικά-κλειδί στις φόρμουλες που προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις ρυτίδες γύρω από το στόμα αλλά και συνολικά τη γήρανση των χειλιών είναι τα αντιοξειδωτικά τα οποία εξουδετερώνουν τις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες και συμβάλλουν στην ενδυνάμωση του επιδερμιδικού φραγμού, καθώς και ισχυροί ενυδατικοί παράγοντες με star συστατικό το υαλουρονικό οξύ που κρατάει τα χείλη ενυδατωμένα «γεμίζοντάς» τα εκ των έσω.

  Το Antioxidant Lip Repair της SkinCeuticals είναι μια πανίσχυρη επανορθωτική, αντιοξειδωτική φροντίδα για τα χείλη η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση των σημαδιών που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί επιθετικοί παράγοντες, λειαίνοντας και ενυδατώνοντας την επιφάνεια των χειλιών. Δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά, η βιταμίνη Ε και η σιλυμαρίνη, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες καταπραύνοντας τα ξηρά, ερεθισμένα χείλη. Την ίδια στιγμή, ένα σύμπλοκο υγροσκοπικών και μαλακτικών παραγόντων (γλυκερίνη, υαλουρονικό οξύ και υδροξυαιθυλική ουρία) έλκει και συγκρατεί το νερό στο εσωτερικό της ντελικάτης επιδερμίδας των χειλιών αναπληρώνοντας τον όγκο τους ενώ οι ειδικοί φυτικοί μαλακτικοί παράγοντες προσφέρουν απαλότητα και ελαστικότητα, για χείλη γεμάτα και νεανικά. Επιπλέον, το Antioxidant Lip Repair είναι ιδανικό για την ενυδάτωση και την ανακούφιση των χειλιών μετά από θεραπείες που προκαλούν ξηρότητα (όπως η ισοτρετινοίνη) ή αίσθηση τραβήγματος που σχετίζεται με την αυξητική χειλιών.

  Extra tip: Αν έχετε ήδη στο καθημερινό skincare σας τον πολυλειτουργικό διορθωτικό ορό H.A. Intensifier, αξιοποιήστε τον για την αντιμετώπιση των γραμμών μαριονέτας και των ρυτίδων γύρω από το στόμα. Η καινοτόμος σύνθεσή του συνδυάζει υψηλή συγκέντρωση καθαρού υαλουρονικού οξέος, proxylane και βοτανικά εκχυλίσματα από γλυκόριζα και μωβ ρύζι – ένας συνδυασμός που αυξάνει τη φυσική ικανότητα παραγωγής υαλουρονικού οξέος από το δέρμα κατά 30%, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων (και) στην περιοχή των χειλιών, βελτιώνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητά τους, χαρίζει άμεση και μακροπρόθεσμη ενυδάτωση.

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer