Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗΣ
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗΣ

  ΒΟΗΘΑ ΣΤΑ ΕΞΗΣ: Δυναμικές γραμμές / ρυτίδες στο πρόσωπο, ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα μάτια, πεσμένα βλέφαρα, λακκάκι στο πηγούνι, οριζόντιες και κάθετες ρυτίδες στον λαιμό, ρυτίδες μεσόφρυου και ρυτίδες στο μέτωπο, χαλάρωση στο λαιμό.
  ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Ωστόσο, είναι πιθανό να παρουσιαστούν μώλωπες ή/και ερυθρότητα στα σημεία της ένεσης, ενώ οι ασθενείς δε θα πρέπει να ξαπλώσουν για 4-6 ώρες μετά τη θεραπεία ώστε να αποφευχθεί η μετανάστευση της νευροτοξίνης.

  ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
  ●      ΤΙ ΚΑΝΕΙ: Κάθε κίνηση που κάνει το σώμα μας πυροδοτείται από ένα νευρικό κύτταρο που στέλνει σήμα σε έναν μυ κάνοντάς τον να συσταλεί. Οι θεραπείες νευροτοξίνης, όπως το Botox®, το Jeuveau®, το Dysport® και το XEOMIN® αναστέλλουν προσωρινά αυτά τα νευρικά κύτταρα. Η προκύπτουσα μειωμένη κίνηση έχει ως αποτέλεσμα να απαλύνονται και συχνά να εξομαλύνονται οι γραμμές και οι ρυτίδες στο δέρμα.
  ●       ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: Οι νευροτοξίνες εγχέονται απευθείας στον στοχευόμενο μυ μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας. Ο χρόνος που θα χρειαστεί έως ότου η νευροτοξίνη αρχίσει να αναστέλλει την κίνηση του μυ εξαρτάται από το σκεύασμα, από τη δοσολογία, αλλά και από το πόσο γρήγορα θα εξαπλωθεί η τοξίνη σε κάθε ασθενή. Τα αποτελέσματα συνήθως είναι εμφανή μέσα σε 2-5 ημέρες, αλλά μπορεί να χρειαστούν μέχρι και δύο εβδομάδες για να γίνουν πλήρως ορατά.
   
  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ:
  ●       ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Retinol 0.3
  ●       ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Συμπυκνωμένη κρέμα με 0,3% καθαρή Ρετινόλη, για μείωση της όψης των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των δυσχρωμιών.while promoting healthy cellular activity.
   
  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
   
  ●       Τι είναι οι ενέσεις νευροτοξίνης;
  Σε μια ενέσιμη θεραπεία νευροτοξίνης όπως το Botox®, εγχέεται μικρή ποσότητα αλλαντοτοξίνης στον μυϊκό ιστό με στόχο την αναστολή της νευρικής επικοινωνίας που επιτρέπει τη συστολή του μυ. Η νευροτοξίνη μειώνει την κίνηση του μυ αποτρέποντας τον σχηματισμό γραμμών και ρυτίδων και χαλαρώνοντας – ή ακόμα και εξαφανίζοντας – τις υπάρχουσες πτυχώσεις. Οι ενέσεις Botox® χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά το 1984. Πλέον, έχουν πάνω από 50 ιατρικές και καλλυντικές χρήσεις καλύπτοντας ένα τεράστιο φάσμα εφαρμογών, από την πρόληψη της ημικρανίας μέχρι τη μείωση της υπερβολικής έκκρισης σάλιου.
   
  ●       Τι κάνει η νευροτοξίνη;
  Η νευροτοξίνη μπλοκάρει τα σήματα που πυροδοτούν τη σύσπαση ενός μυ. Αφού το Botox® αναστείλει την κίνηση του μυ, οι ρυτίδες που σχηματίζονται από την επαναλαμβανόμενη κίνηση αρχίζουν να απαλύνονται και συχνά εξαφανίζονται.

  ●      Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της νευροτοξίνης;
  Η διάρκεια των αποτελεσμάτων των θεραπειών νευροτοξίνης εξαρτάται από το σημείο της ένεσης, από το πόσο γρήγορα το σώμα μεταβολίζει το διάλυμα και, σε μικρότερο βαθμό, από τη μάρκα νευροτοξίνης που χρησιμοποιείται. Το σώμα δημιουργεί συνεχώς νέες νευρικές συνδέσεις με τους μυς και αυτές οι νέες νευρικές συνδέσεις αρχίζουν να ανακτούν την κινητικότητά τους μετά από 3-4 μήνες. Παράλληλα, το σώμα μεταβολίζει τη νευροτοξίνη, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 6 μήνες. Η ταχύτητα με την οποία συμβαίνουν αυτά τα πράγματα διαφέρει στο κάθε άτομο, αλλά οι περισσότεροι γιατροί συνιστούν η θεραπεία νευροτοξίνης να γίνεται κάθε 3-4 μήνες για να διατηρηθούν τα αποτελέσματα.
   
  ●       Είναι ασφαλείς οι ενέσεις νευροτοξίνης;
  Όλες οι νευροτοξίνες περιέχουν μη ανθρώπινες πρωτεΐνες και ενέχουν τον κίνδυνο, αν και μικρό, αλλεργικής αντίδρασης. Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανίζονται συνήθως μέσα σε μία εβδομάδα από τη θεραπεία και μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες για να υποχωρήσουν. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα περιστατικά είναι σπάνια και πιθανότατα δε θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις και απευθυνθείτε σε έμπειρο γιατρό. Το Botox® χρησιμοποιείται ευρέως εδώ και πάνω από 30 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και σχετικά λίγες επιπλοκές.
   
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ:
  ●       ΠΡΟΪΟΝ 1: Phloretin CF
  ●       ΠΡΟΪΟΝ 2: Retinol 0.3
  ●       ΠΡΟΪΟΝ 3: Retexturing Activator

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer