Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Υποσχεση Ποιοτητας

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Στη SkinCeuticals η αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την υγεία του δέρματος. Αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό, δίνουμε μια απλή υπόσχεση - να παρέχουμε προηγμένη φροντίδα δέρματος υποστηριζόμενη από την επιστήμη. Τα προϊόντα υψηλής περιεκτικότητάς μας, κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που ειδικεύονται στην παραγωγή ιατρικών και επαγγελματικών σκευασμάτων περιποίησης της επιδερμίδας. Τηρώντας αυστηρά πρότυπα ελέγχου ποιότητας, οι εγκαταστάσεις αυτές αναγνωρίζονται για την υπέρβαση των δεικτών βιομηχανικής συγκυρίας στην παραγωγή προϊόντων ποιότητας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ

Οι ερευνητικές ομάδες της SkinCeuticals είναι οι πρωτοπόροι των καλλυντικών προϊόντων που προσφέρουν επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα στο δέρμα. Με τη διαμόρφωση υψηλών συγκεντρώσεων καθαρών δραστικών συστατικών, η Ε & Α μας έχει επιτύχει σημαντικές ανακαλύψεις στη σταθεροποίηση δραστικών συστατικών, όπως η βιταμίνη C, σε καλλυντικά κομψά σκευάσματα. Με τη δέσμευσή μας για προηγμένη αποτελεσματικότητα και ακολουθώντας τις παραμέτρους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας Duke University της Βιταμίνης C, η SkinCeuticals συνθέτει τους αντιοξειδωτικούς ορούς αποκλειστικά με καθαρό L-ασκορβικό οξύ. Η ιδρυτική επιστήμη μας, έχει αποδείξει ότι τα παράγωγα της βιταμίνης C, ενώ είναι εγγενώς πιο σταθερά και ευκολότερα στη σύνθση, δεν έχουν το ίδιο αποδεδειγμένο όφελος στο δέρμα. Λόγω των εξαιρετικών αντιοξειδωτικών δυνατοτήτων του, είναι σύνηθες το L-ασκορβικό οξύ να σκουραίνει με το χρόνο, αλλά παραμένει αποτελεσματικό. Αυτό μπορεί επίσης να ισχύει και για άλλες επαγγελματικές συνθέσεις υψηλής ισχύος, όπου η καθαρότητα και η συγκέντρωση των δραστικών ουσιών μπορεί να προκαλέσουν παραλλαγές της διαμόρφωσης με την πάροδο του χρόνου.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Ενώ είμαστε σχολαστικοί στη μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων μας, περιστασιακά απροσδόκητα γεγονότα προκαλούν τα προϊόντα μας να εκτίθενται σε ακραίες συνθήκες όπως η θερμότητα ή ο ήλιος. Σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις, η σταθερότητα των προϊόντων μας, ειδικά εκείνων που περιέχουν καθαρή βιταμίνη C, μπορεί να επηρεαστεί, οδηγώντας σε ακούσιες επιπλοκές συσκευασίας, όπως διαρροές. Ενώ τα προϊόντα αυτά είναι ασφαλή και αποτελεσματικά για τη χρήση των καταναλωτών, αναγνωρίζουμε ότι είναι ακατάλληλο για τον ασθενή / καταναλωτή. Εάν εσείς ή κάποιος από τους ασθενείς σας αντιμετωπίζετε προβλήματα ποιότητας, οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών ή οι διευθυντικές ομάδες λογαριασμού σας θα χαρούν να σας βοηθήσουν. Για να εξασφαλιστεί η αυθεντικότητα του προϊόντος, τα προϊόντα SkinCeuticals θα πρέπει πάντα να αγοράζονται μέσω εξουσιοδοτημένου σημείου πώλησης. Επισκεφθείτε τη σελίδα Εξουσιοδοτημένοι Λιανοπωλητές για πλήρη λίστα όλων των εγκεκριμένων συνεργατών λιανικής πώλησης.

Εξουσιοδοτημένοι λιανοπωλητές>

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer