Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Υγιες Δερμα: Η Επιστημη του

Στη SkinCeuticals, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε τα υψηλότερα πρότυπα σε κάθε πτυχή της μάρκας μας. Από τότε που ιδρύθηκε η SkinCeuticals, έχουμε αφοσοιωθεί αδιάκοπα στους ιατρούς και τους ασθενείς μας, στην κλινικά επικυρωμένη έρευνα και στην ανάπτυξη αποτελεσματικών συνθέσεων. Επιπλέον, διεξάγουμε αυστηρούς κλινικούς ελέγχους και προσπαθούμε να παρέχουμε στους καταναλωτές ασύγκριτη ποιότητα προϊόντος. Τα Charters μας περιγράφουν τους συγκεκριμένους στόχους, τις αποστολές, τις υποσχέσεις και τα πρότυπα που έχει αποκτήσει η SkinCeuticals.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Η SkinCeuticals συνέβαλε στην άνοδο των καλλυντικών προϊόντων με την πρώτη κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση τοπικής βιταμίνης C. Σήμερα, συνεχίζουμε να ηγούμαστε της βιομηχανίας, αποτελώντας μία από τις μοναδικές εταιρείες που παρέχουν επιστημονικά στοιχεία για την υποστήριξη των ισχυρισμών των προϊόντων μας.

Για να μάθετε περισσότερα, κατεβάστε το Formulation Charter>

Υποσχεση Ποιοτητας

Για να επιτύχουμε την αποστολή μας να επιτύχουμε την υγεία του δέρματος, είναι επιτακτική ανάγκη να τηρήσουμε τα αυστηρότερα πρότυπα ελέγχου ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα SkinCeuticals σχεδιάζονται με τα καλύτερα, πιο αποτελεσματικά, υψηλής ποιότητας συστατικά και κατασκευάζονται σε εγκαταστάσεις που έχουν αναγνωριστεί για την υπέρβαση των σημείων αναφοράς της βιομηχανίας.

Για να μάθετε περισσότερα, κατεβάστε το Quality Charter>

Κλινικη Δοκιμη Προϊοντων

Η SkinCeuticals πιστεύει ότι οι κλινικές δοκιμές είναι απαραίτητες πριν από την κυκλοφορία ενός προϊόντος στην αγορά. Αρχίζουμε στο εργαστήριο πριν αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα σε πραγματικούς ασθενείς και παρατηρούμε πως οι ασθενείς σε διάφορα μέρη του κόσμου χρησιμοποιούν και ανταποκρίνονται στις συνταγές μας. Ο Χάρτης μας για τις Κλινικές Δοκιμές εξηγεί πώς δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας και γιατί πηγαίνουμε πέρα από τα βιομηχανικά πρότυπα.

Για να μάθετε περισσότερα, κατεβάστε το Clinical Testing Charter>

Οι Αξιες μας

Στη Skinceuticals, η δέσμευσή μας στους ασθενείς μας είναι εξίσου σημαντική με την παροχή προηγμένης φροντίδας δέρματος υποστηριζόμενης από την επιστήμη. Διατηρούμε τις συνθέσεις μας, τα συστατικά, την έρευνα και τις δοκιμές μας, στα υψηλότερα επίπεδα για να επιτύχουμε την αποστολή μας, η οποία είναι να βελτιστοποιήσουμε την υγεία του δέρματος.

Για να μάθετε περισσότερα, κατεβάστε το Ethics Charter>

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer