Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Συνθεση & Αξιολογηση των Προϊοντων

ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ

Στη SkinCeuticals ξεκινάμε με υψηλής ποιότητας συστατικά με αποδεδειγμένα επιστημονικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, οι ομάδες έρευνας και ανάπτυξης δημιουργούν κομψά, λειτουργικά σκευάσματα με βέλτιστες συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών.

Μετά από εκτεταμένες δοκιμές, τα προϊόντα μας κατασκευάζονται και συσκευάζονται υπό εξαιρετικά ρυθμισμένες συνθήκες.

  • Χρησιμοποιούμε βελτιστοποιημένες συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών, διαμορφώνοντας τα προϊόντα μας με την υψηλότερη συγκέντρωση που είναι απαραίτητη για τη συλλογή των αποτελεσμάτων - όχι περισσότερο.
  • Τα προϊόντα SkinCeuticals παρασκευάζονται με συστατικά υψηλής ποιότητας τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι έχουν θετικό βιολογικό αποτέλεσμα στο δέρμα.
  • Στη SkinCeuticals επιλέγουμε προσεκτικά τα ενεργά συστατικά που έχουν τις βέλτιστες επιθυμητές επιδράσεις για να περιορίσουν τον αριθμό των συστατικών και να διατηρήσουν τα σκευάσματά μας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και καθαρά.
  • Τα προϊόντα μας περιέχουν ελάχιστα αρώματα, βαφές και συντηρητικά και δεν περιέχουν άρωμα και χρωστικές ουσίες.
  • Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα να είναι στρώσιμες φόρμουλες που λειτουργούν συνδυαστικά σε προσαρμόσιμες αγωγές
  • Τα προϊόντα SkinCeuticals σχεδιάζονται έτσι ώστε να μην είναι φαγεσωρογόνα.
  • Όλα τα προϊόντα SkinCeuticals ελέγχονται διεξοδικά υπό αυστηρές παραμέτρους ασφάλειας.

ΑΞΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

Τα προϊόντα SkinCeuticals σχεδιάζονται, διαμορφώνονται και δοκιμάζονται για αποτελεσματικότητα. Προκειμένου να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος, θα πρέπει να αξιολογηθούν τρία βασικά κριτήρια:

  • 1. Εισέρχεται το προϊόν στο δέρμα;
  • 2. Το προϊόν έχει βιολογική δράση στο δέρμα;
  • 3. Η δράση αυτή προσφέρει οφέλη στον ασθενή;

Αυστηρά πρότυπα κλινικών δοκιμών

Για να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις, διεξάγουμε κλινική έρευνα. Διατυπώνουμε τα προϊόντα μας με επίπεδα συστατικών που έχουν αποδειχθεί ότι έχουν βέλτιστη αποτελεσματικότητα στο δέρμα. Ελέγχουμε τις τελικές συνθέσεις σε ζωντανές επιδερμίδες, ενσωματώνοντας τακτικά μελέτες βιοδεικτών για να δείξουν τη βιολογική δραστικότητα ενός συστατικού ή τεχνολογίας. Η SkinCeuticals χρησιμοποιεί επίσης ελεγχόμενες από δερματολόγο, in-vivo, διπλά τυφλές μελέτες για να αποδείξει τα φυσιολογικά οφέλη της σύνθεσης στο δέρμα. Το τελικό αποτέλεσμα: Περιποίηση επιδερμίδας βάσει στοιχείων.

Προηγμενη Φροντιδα του Δερματος Υποστηριζομενη από την Επιστημη

Ως πρωτοπόροι στην τοπική αντιοξειδωτική τεχνολογία που σηματοδότησε την αυγή της καλλυντικής εποχής, η SkinCeuticals ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες φροντίδας της επιδερμίδας που παρείχαν επιστημονικά στοιχεία για την υποστήριξη των ισχυρισμών των προϊόντων. Μετά από πολυάριθμες δημοσιευμένες μελέτες σε αναγνωρισμένα ιατρικά περιοδικά, η SkinCeuticals έγινε ηγέτης στον τομέα της επαγγελματικής φροντίδας δέρματος. Βασισμένη σε μια κεντρική επιστημονική ανακάλυψη, η δέσμευσή μας στην έρευνα παραμένει σήμερα στον πυρήνα της μάρκας.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer