Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Οι Αξιες μας

Η SkinCeuticals κατέχει ηγετική θέση στην επαγγελματική βιομηχανία περιποίησης της επιδερμίδας επειδή δεσμεύεται για τα υψηλότερα πρότυπα έρευνας και δοκιμών. Οι συνθέσεις και οι ισχυρισμοί μας υποστηρίζονται από την επιστήμη, όπως αποδεικνύεται από πολυάριθμα επιστημονικά άρθρα που έχουν δημοσιευθεί σε αναγνωρισμένα ιατρικά περιοδικά.

  • Χρησιμοποιούμε συστατικά φαρμακευτικής ποιότητας και εκτελούμε αυστηρούς ελέγχους.
  • Είμαστε ηγέτες στην βιομηχανία ως μια από τις πρώτες εταιρείες που παρείχε επιστημονικά στοιχεία που υποστηρίζουν τα οφέλη των προϊόντων μας και τηρούν τα ιατρικώς αποδεκτά πρωτόκολλα.
  • Οι κλινικές μας μελέτες είναι δερματολογικά ελεγμένες.
  • Η SkinCeuticals δεν κάνει ισχυρισμούς που βασίζονται μόνο στην αντίληψη του χρήστη.
  • Η κλινική μας έρευνα ξεπερνά την τυποποιημένη ανασκόπηση των ορατών κλινικών παραμέτρων, αλλά αφορά την μελέτη των βιολογικών επιδράσεων στο δέρμα μέσω αυστηρής έρευνας με βιοδείκτες.
  • Δεσμευόμαστε στην αποτελεσματικότητα του προϊόντος χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια. Όλα τα συστατικά μας αποδεικνύονται ασφαλή για μακροχρόνια χρήση
  • Εξετάζουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των πρακτικών παρασκευής και συσκευασίας των προϊόντων μας.

Στη SkinCeuticals, η αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την υγεία του δέρματος. Αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό, δίνουμε μια απλή υπόσχεση: Να παρέχουμε προηγμένη περιποίηση επιδερμίδας υποστηριζόμενη από την επιστήμη. Η δέσμευσή μας στην επιστήμη έρχεται δεύτερη μόνο μπροστά στη δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας, γι 'αυτό και το δέρμα, η υγεία και τα συμφέροντα των πελατών μας είναι και πάντα θα είναι οι πρωταρχικές μας ανησυχίες.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer