Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Κλινικη Δοκιμη Προϊοντων

Στη SkinCeuticals δεσμευόμαστε να στηρίξουμε το κανάλι αισθητικής ιατρικής διανομής και πιστεύουμε ότι οι κώδικες δεοντολογίας των ιατρών απαιτούν αυστηρά πρότυπα για την τεκμηρίωση των κλινικών δοκιμών. Χρησιμοποιώντας αυτά τα αυστηρά πρότυπα δοκιμών στις συνθέσεις μας και παρέχοντας ισορροπημένη επικοινωνία των αποτελεσμάτων των δοκιμών, προσπαθούμε να προσφέρουμε έρευνα σχετικά με την περιποίηση της επιδερμίδας βάσει τεκμηριωμένων στοιχείων τόσο για τους ιατρούς όσο και για τους ασθενείς.

  • Αν και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε in-vitro και ex-vivo δοκιμές σε μεμονωμένα συστατικά για να παρέχουμε αρχικά δεδομένα σχετικά με την επιστημονική σκοπιμότητα, οι κλινικές μας δοκιμές γίνονται πάντα σε τελικέςσυνθέσεις in-vivo για να επικυρώσουν την αποτελεσματικότητα στην πραγματική χρήση.
  • Για τις κλινικές μελέτες που αναλαμβάνουμε, αξιολογούμε τρία κύρια συστατικά: 1. Δράση στο δέρμα μέσω βιολογικής ή αξιολογούμενης με όργανα αποτελεσματικότητας 2. Κλινικά τελικά οφέλη μέσω ανεξάρτητης επαγγελματικής ή ιατρικής βαθμολόγησης 3. Αξιολόγηση ασθενούς.
  • Εκτός από την αποτελεσματικότητα, κάθε σύνθεση που αναπτύσσουμε πρέπει να περάσει αυστηρές δοκιμές ασφάλειας και αντοχής στο δέρμα.
  • Δεν διεξάγουμε δοκιμές αποτελεσματικότητας, ασφάλειας ή ανοχής σε ζώα.
  • Συχνά δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας σε πολλές χώρες και σε πολυεθνικές ομάδες για να κατανοήσουμε και να επικοινωνήσουμε σχετικά με τα τελικά οφέλη σε ένα ευρύ φάσμα ασθενών.
  • Κατά το σχεδιασμό των μελετών, χρησιμοποιούμε τόσο εργαστήρια τρίτων όσο και ερευνητικούς οργανισμούς δερματολόγων, συνεργαζόμενοι με μέλη της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας για να επικυρώσουμε τις μεθοδολογίες δοκιμής μας.
  • Συγκεντρώνουμε τακτικά την ανάλυση των βιοδεικτών καθώς και τις συγκρίσεις με placebo προκειμένου να αποδείξουμε τον συγκεκριμένο βιολογικό μηχανισμό δράσης και αποτελεσματικότητας των τεχνολογιών μας.
  • Όταν αναφερόμαστε σε επιστημονικές γνώσεις ή πληροφορίες δημοσίευσης που δεν βασίζονται στην τελική σύνθεση, επικοινωνούμε με σαφήνεια στους αναγνώστες.
  • Δεν ασχολούμαστε με τη χρήση αποποιήσεων σχετικά με τα αποτελέσματα των ασθενών με διαφορετικά αποτελέσματα και προβάλλουμε πάντα πριν και μετά φωτογραφίες που είναι αντιπροσωπευτικά των μέσων αποτελεσμάτων.
  • Αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε αξιώσεις που βασίζονται αποκλειστικά στην αντίληψη ή την ικανοποίηση των ασθενών.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer