Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals


Φαρμακοκαλλυντικα

Προηγμενη περιποιηση με θεμελιο την επιστημη

Η SkinCeuticals πρωτοστάτησε στον ερχομό των φαρμακοκαλλυντικών, και η φήμη μας βασίστηκε στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, στις δημοσιευμένες κλινικές μελέτες και στα προϊόντα υψηλής δραστικότητας και καινοτομικών συνθέσεων.

Τι ειναι τα φαρμακοκαλλυντικα;

Τα φαρμακοκαλλυντικά είναι καλλυντικά προϊόντα με βιολογικώς ενεργά συστατικά που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της περιποίησης του δέρματος.

Στη SkinCeuticals, οι συνθέσεις μας είναι σχεδιασμένες να βελτιώνουν την υγεία του δέρματος και να επανορθώνουν τις βλάβες που οδηγούν σε συγκεκριμένες  δερματικές παθήσεις  και ορατά σημάδια γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση και υπερμελάγχρωση. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν μια γέφυρα ανάμεσα στα συνταγογραφούμενα προϊόντα και στα καλλυντικά για τα οποία δεν απαιτείται ιατρική συνταγή –και υποστηρίζονται από ιατρικώς αποδεκτά επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους.

Η ανωτεροτητα των προιοντων SkinCeuticals

Στη SkinCeuticals, εστιάζουμε στην αποτελεσματικότητα. Στην καρδιά των προϊόντων μας βρίσκονται ενεργά συστατικά στις βέλτιστες συγκεντρώσεις, σε κομψές και λειτουργικές συνθέσεις –που σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και δοκιμάζονται για την αποτελεσματικότητά τους.

Στη SkinCeuticals, οι μελέτες μας διενεργούνται στις συνθέσεις που διατίθενται στην αγορά. Άλλες εταιρείες αξιολογούν την αποτελεσματικότητα βάσει ενός συγκεκριμένου ενεργού συστατικού, συχνά σε πολύ υψηλότερη συγκέντρωση από αυτή που απαντάται στο τελικό προϊόν. Για τη SkinCeuticals, η απόδειξη έγκειται στα αποτελέσματα –τόσο στο εργαστήριο όσο και στο δέρμα.

Η αποτελεσματικότητα κάθε μεμονωμένου προϊόντος της SkinCeuticals αποδεικνύεται κλινικώς·  όμως τα προϊόντα μας είναι επίσης σχεδιασμένα να δρουν συνεργιστικά –και να εξασφαλίζουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο ενός εξατομικευμένου προγράμματος περιποίησης.

Τα ισχυρα συστατικα ειναι το Α και το Ω

Τα προϊόντα της SkinCeuticals   αναπτύσσονται με υψηλές συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών φαρμακευτικού επιπέδου που εξασφαλίζουν κλινικώς αποδεδειγμένη, σημαντική βελτίωση της υγείας και την όψη του δέρματος. Τα ενεργά συστατικά επιλέγονται με βάση την αλληλεπίδραση μεταξύ τους, στο δέρμα, αλλά και μέσα στην ίδια τη σύνθεση. Ο συνδυασμός των συστατικών, το σύστημα διάχυσης, και η σύνθεση ενός καλά σχεδιασμένου προϊόντος είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που βελτιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των συστατικών.

  • Prevent
  • Protect
  • Correct

Μεγιστοποιηση αποτελεσματων, σε συνδυασμο με δερματολογικες θεραπειες

Στη SkinCeuticals, έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση περιποίησης που εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Τα φαρμακοκαλλυντικά μας είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν συνεργιστική δράση, σε συνδυασμό με κλινικές διαδικασίες και άλλες επαγγελματικές θεραπείες, αποφέροντας σπουδαία οφέλη για το δέρμα. Λόγω της υψηλής δραστικότητας και των πλεονεκτημάτων του συνδυασμού των προϊόντων μας με δερματολογικές θεραπείες, οι συνθέσεις της SkinCeuticals διατίθενται αποκλειστικά μέσω γατρών, αισθητικών και φαρμακείων. Οι εξουσιοδοτημένοι επαγγελματίες περιποίησης της SkinCeuticals εκπαιδεύονται πάνω στη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων περιποίησης, για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και στην κλινική, για εξασφάλιση βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Το μελλον των φαρμακοκαλλυντικων

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της SkinCeuticals   εργάζεται αδιαλείπτως πάνω στην ανάπτυξη πρωτοποριακών συστατικών και τεχνολογιών με όσο το δυνατόν πιο ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία και την όψη του δέρματος. Μέσω της στενής μας συνεργασίας με ένα δίκτυο καταξιωμένων επιστημόνων από τον χώρο της βιολογίας, της χημείας, της βιοφυσικής και την ιατρικής, χρησιμοποιούμε τις πλέον πρόσφατες έρευνες και πληροφορίες σχετικά με το δέρμα προκειμένου να αναπτύξουμε προϊόντα που βελτιστοποιούν την υγεία του δέρματος με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer