Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
Advanced Pigment Corrector

Correct

Advanced Pigment Corrector

Corrective creams

Πολυστρωματική τεχνολογία καθημερινής χρήσης για μείωση των επίμονων δυσχρωμιών και την πρόληψη επανεμφάνισής τους.

ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣΚανονικό, Λιπαρό, Μικτό, Ξηρό, Ευαίσθητο,

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣΏριμο, Δυσχρωμίες,

100% authenticity guaranteed

Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα SkinCeuticals είναι πάντα αυθεντικά.
Μάθετε περισσότερα

Το δέρμα σας αξίζει ασφαλή, αποτελεσματικά σκευάσματα. Πάντα να αγοράζετε γνήσια προϊόντα SkinCeuticals.
Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα σας SkinCeuticals είναι αυθεντικά αγοράζοντας μέσω εξουσιοδοτημένου διανομέα.
Μάθετε Περισσότερα

Πληροφορίες προϊόντων

Το Advanced Pigment Corrector είναι κλινικά αποδεδειγμένο και ελεγμένο στο δέρμα όλων των εθνικοτήτων ότι διορθώνει και προλαμβάνει την ανεπιθύμητη μελάγχρωση. Αυτή η ισχυρή πολυστρωματική θεραπεία είναι μια  εξαιρετικά αποτελεσματική, ασφαλής, για ολόκληρο το πρόσωπο προσέγγιση για τη μείωση των επίμονων δυσχρωμιών και την πρόληψη επανεμφάνισής τους. Επιπλέον, το Advanced Pigment Corrector ενισχύει την ομοιομορφία και τη λάμψη του δέρματος.

 • Σβήνει τις επίμονες δυσχρωμίες
 • Ενισχύει την αντίσταση σε νέα μελάγχρωση
 • Βελτιώνει τη λάμψη του δέρματος
 • Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος
 • Χωρίς Paraben και μη φαγεσωρογόνο

Πώς χρησιμοποιείται

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνό πρόσωπο και σε άλλες αναγκαίες περιοχές, μια ή δύο φορές την ημέρα, ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Το πρωί, εφαρμόστε πρώτα έναν αντιοξειδωτικό ορό, μετά το Advanced Pigment Corrector και τελευταίο το αντηλιακό. Περιορίστε την έκθεση στον ήλιο.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Ορατά αποτελέσματα

Η ελεγχόμενη από δερματολόγους κλινική δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε 70 multi-ethnic άτομα, ηλικίας 25-60, με εφαρμογή του Advanced Pigment Corrector δύο φορές την ημέρα. Τα κλινικά αποτελέσματα έδειξαν σημαντική μείωση των δυσχρωμιών και των καφέ κηλίδων, ενώ ενισχύθηκε η ομοιομορφία του τόνου και η λάμψη του δέρματος.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Επιστήμη και αποδείξεις

Με ένα αποκλειστικό και καινοτόμο συνδυασμό από υψηλής αποτελεσματικότητας 1% Υδροξυφαινόξυ-προπιονικό οξύ και 0.5% Ελλαγικό οξύ, το Advanced Pigment Corrector δρα μέσω ενός πολυστρωματικού μηχανισμού που μειώνει τις δυσχρωμίες και βελτιώνει τη συνολική όψη του δέρματος.

Καινοτομία 1

Σύνθεση εξαιρετικά υψηλής αποτελεσματικότητας που λειτουργεί μέσω τετραπλού τρόπου δράσης: απολεπίζει τις υπάρχουσες κηλίδες, αναστέλλει τη μεταφορά της μελανίνης, μπλοκάρει την υπέρμετρη παραγωγή μελανίνης και ενισχύει την αντίσταση του δέρματος σε νέα και επανεμφανιζόμενη μελάγχρωση.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Βασικά συστατικά

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer