Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

  • Home >
  • Η Ατμοσφαιρικη Γηρανση του Δερματος
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

η λυση αρχιζει εδω

Οι αντηλιακές κρέμες είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για την προστασία του δέρματος από τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες, όμως τα ηλιακά φίλτρα προστατεύουν το δέρμα από το 55% των ελεύθερων ριζών. *

Τα αντιοξειδωτικά ημέρας Skinceuticals C E Ferulic® και Phloretin CF® αποδεικνύονται ότι βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν οι ατμοσφαιρικοί παράγοντες.

Καθημερινή εφαρμογή αντιοξειδωτικού ορού και αντηλιακού για διπλή άμυνα ενάντια στα ορατά σημάδια της ατμοσφαιρικής γήρανσης του δέρματος.

*Haywood, R., et al, J Invest Dermatol 2006;121:862-868



Η ατμοσφαιρικη γηρανση του δερματος λεπτομερειακα

Τι ειναι οι ακτινες UVA / UVB;

Οι ακτίνες από τον ήλιο είναι η κύρια αίτια της ατμοσφαιρικής γήρανσης του δέρματος με το UVA και UVB να είναι οι πιο επιβλαβείς για το δέρμα. Οι ακτίνες UVA αντιπροσωπεύουν έως και το 95% της ηλιακής ακτινοβολίας που φθάνει στη γη. Παίζουν βασικό ρόλο στη γήρανση του δέρματος προκαλώντας ελεύθερες ρίζες που μπορούν να οδηγήσουν στην εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και δυσχρωμιών.

Οι ακτίνες UVB ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή, τη γεωγραφική θέση και την ώρα της ημέρας. Βλάπτουν άμεσα το δέρμα προκαλώντας
ηλιακό έγκαυμα και αποτελούν βασικό παράγοντα στην ανάπτυξη του καρκίνου του δέρματος.

Τα καθημερινά αντιηλιακά της SkinCeuticals παρέχουν προστασία ευρείας κλίμακας UVA / UVB. Διατίθεται σε διάφορα σκευάσματα
και υφές κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος και τις ανησυχίες.

Ανακαλυψτε τα αντηλιακα μας
v_section-03

Τι ειναι η υπερυθρη ακτινοβολια a (IR-A);

Η υπέρυθρη ακτινοβολία αποτελεί μέρος του ηλιακού φάσματος και αντιπροσωπεύει το 54% της συνολικής ηλιακής ενέργειας που φτάνει στη γη. Διαιρείται σε IR-A, IR-B και IR-C. Το IR-A διεγείρει τη δημιουργία ελεύθερων ριζών και επιταχύνει τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Το SkinCeuticals C E Το Ferulic βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από την υπέρυθρη ακτινοβολία A (IR-A), η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ορατά σημεία της ατμοσφαιρικής γήρανσης του δέρματος.

Ανακαλυψτε το C E Ferulic
v_section-03_art-02

[φωτονική ενέργεια]

[μήκος κύματος σε νανόμετρα]

προστασία φίλτρου uv (200-390nm)

UVC/UVB/UBA
7%

Ορατό φώς
39%

υπέρυθρη ακτινοβολία
54%

Τι ειναι η ρυπανση απο το οζον (Ο3);

Το όζον είναι ένα άχρωμο αέριο που βρίσκεται τόσο στην ανώτερη ατμόσφαιρα της γης όσο και στο επίπεδο του εδάφους. Ανάλογα με την τοποθεσία του στην ατμόσφαιρα, το όζον μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ως "καλό" ή "κακό". Η ρύπανση του όζοντος προέρχεται μόνο από το έδαφος ή από το «κακό όζον» και δημιουργείται όταν ρύποι που εκπέμπονται από σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, αυτοκίνητα, καπνό τσιγάρων και άλλες πηγές αντιδρούν χημικά με το ηλιακό φως.

Η ρύπανση από το όζον οξειδώνει τα λιπίδια και εξαντλεί τη φυσική αντιοξειδωτική δεξαμενή του δέρματος, προκαλώντας μια προοδευτική καταστροφή, η οποία συμβάλλει στην εμφάνιση ορατών σημείων γήρανσης, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της βιταμίνης Ε και της αύξησης της αφυδάτωσης, της παραγωγής σμήγματος και της ευαισθησίας του δέρματος *.

Η πρωτοποριακή επιστήμη της SkinCeuticals δείχνει ότι η καθημερινή χρήση των τοπικών αντιοξειδωτικών C E Ferulic και Phloretin CF εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες στο ανώτερο στρώμα του δέρματος για να αποτρέψετε την επίδραση της βλάβης του όζοντος στο δέρμα.

Ανακαλυψτε τους ορους με βιταμινη C

* Πηγή: Αξιολόγηση του αντίκτυπου της αστικής ρύπανσης στην ποιότητα του δέρματος: μια πολυκεντρική μελέτη στο Μεξικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΦΩΣ;

Το ορατό φως αποτελεί το 39% της ηλιακής ακτινοβολίας που φτάνει στην επιφάνεια της γης. Είναι το μέρος του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος που είναι ορατό στο ανθρώπινο μάτι. Αυτό το φάσμα χωρίζεται σε διαφορετικές σειρές φωτός οργανωμένες ανάλογα με το μήκος κύματος και τη συχνότητα.
Το ορατό φως πέφτει απευθείας μεταξύ του υπέρυθρου και του υπεριώδους φάσματος. Οι καθημερινές πηγές αυτού του περιβαλλοντικού παράγοντα περιλαμβάνουν το ηλιακό φως, τον εσωτερικό φωτισμό, τις κινητές συσκευές, τις τηλεοράσεις και τους υπολογιστές.

Η SkinCueticals έχει αποδείξει ότι το ορατό φως δημιουργεί ελεύθερες ρίζες που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρη εμφάνιση γήρανσης και δυσχρωμιών στο δέρμα. Διεισδύει πολύ βαθύτερα στο δέρμα από ό, τι η υπεριώδη ακτινοβολία (UVR)- στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας - και δημιουργεί τον ίδιο τύπο χρωματισμού με εκείνον που παράγεται μέσω UVR.

Οι οροί ημέρας της SkinCeuticals με βιταμίνης C, αποδεικνύεται ότι εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από
ατμοσφαιρικούς παράγοντες βελτιώνουν τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Ανακαλυψτε τους ορους με βιταμινη C

πως μπορω να βελτιωσω τα σημαδια της ατμοσφαιρικης γηρανσης του δερματος;

Η καθημερινή εφαρμογή ενός αντιοξειδωτικού υψηλής δραστικότητας SkinCeuticals και ενός αντηλιακού ευρέος φάσματος παρέχει συνεπή και κρίσιμη προστασία έναντι της ατμοσφαιρικής γήρανσης του δέρματος. Η ενσωμάτωση μιας διορθωτικής λύσης στην καθημερινή σας φροντίδα περιποίησης προσώπου σας βοηθά να αντιμετωπίσετε συγκεκριμένες ανησυχίες του δέρματος όπως οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, οι δυσχρωμίες, ο ανομοιόμορφος τόνος του δέρματος και οι κηλίδες.

Εξερευνηστε ολα τα προϊοντα
C E FerulicTriple LipidUV Defense

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer