Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

  • Home >
  • Δερμα & Κλινικες Πραξεις
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Διαδικασίες

Ενέσιμα

Τα ενέσιμα αποτελούνται από δύο τύπους τεχνολογιών: νευροτοξίνες ή νευροδιαμορφωτές και δερματικά fillers. Οι νευροτοξίνες και οι νευροδιαμορφωτές εγχέονται στους μυς για να μπλοκάρουν τα νευρικά ερεθίσματα και να μειώσουν τη μυϊκή δραστηριότητα που προκαλεί τη δημιουργία λεπτών γραμμών. Οι νευροτοξίνες και οι νευροδιαμορφωτές χρησιμοποιούνται για την προσωρινή λείανση των γραμμών και των ρυτίδων που προκαλούνται από τις εκφράσεις του προσώπου,καθώς επίσης χρησιμοποιούνται και γύρω από τα μάτια, ανάμεσα στα φρύδια και στο μέτωπο. Τα δερματικά fillers χρησιμοποιούνται για την προσωρινή συμπλήρωση των ρυτίδων και την αποκατάσταση του όγκου. Η θέση και ο τύπος του δερματικού filler που χρησιμοποιείται, εξαρτάται από τις επιμέρους επιπλοκές του δέρματος και της γήρανσης. Οι ενέσιμες θεραπείες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την τεχνική, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν έμπειρο, κατάλληλα καταρτισμένο ιατρό ή επαγγελματία φροντίδας της επιδερμίδας.

Χημικά peels

Τα χημικά peels χρησιμοποιούν μια ποικιλία οξέων για την απολέπιση των ανώτατων στρωμάτων του δέρματος. Ιδανικά για τη βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, των βλαβών από τον ήλιο, των διογκωμένων πόρων, των δυσχρωμιών και των χημικών peel ακμής μπορεί να προσαρμοστούν σε μεγάλο βαθμό για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων. Τα χημικά peels κυμαίνονται από επιφανειακά έως μεσαία ή βαθιά. Τα επιφανειακά peels εκτελούνται σε σειρά τουλάχιστον έξι, ενώ ένα μεσαίο ή βαθύ peel μπορεί να συνιστάται ως εφάπαξ θεραπεία και πρέπει να εκτελείται από έναν κατάλληλα καταρτισμένο ιατρό.

Λέιζερ

Τα λέιζερ χρησιμοποιούν ελεγχόμενες δέσμες φωτός σε διαφορετικά μήκη κύματος στην επιδερμίδα και στο χόριο για να στοχεύσουν και να βελτιώσουν μια σειρά προβλημάτων του δέρματος. Οι θεραπείες με λέιζερ μπορούν να βελτιώσουν τα σημάδια της γήρανσης, των γραμμών και των ρυτίδων, της ακμής, των δυσχρωμιών, του ανομοιόμορφου τόνου και της υφής του δέρματος και της ανεπιθύμητης τριχοφυίας. Τα μη επεμβατικά λέιζερ διεισδύουν στο δέρμα χωρίς να τραυματίζουν την επιφάνεια του. Αυτά μειώνουν εμφανώς την καταστροφή από τον ήλιο, τα σημάδια γήρανσης και την ακανόνιστη χρώση, την ακμή και την ερυθρότητα, όπως η ροδόχρους νόσος. Αυτές οι θεραπείες έχουν ελάχιστο έως καθόλου χρόνο αποθεραπείας και έχουν προσωρινές παρενέργειες όπως ερυθρότητα και δυσφορία. Τα επεμβατικά λέιζερ χρησιμοποιούν πιο εντατικές και στοχευμένες δέσμες φωτός για να αφαιρέσουν και να αναπλάσουν το δέρμα, για να μειώσουν τις έντονες ρυτίδες, τις ουλές ακμής και άλλες δυσχρωμίες. Εκτός από τη στόχευση της επιδερμίδας και του χορίου, τα επεμβατικά λέιζερ απομακρύνουν μέρος ή ολόκληρη την επιφάνεια του δέρματος. Βελτιώνουν δραματικά το συνολικό τόνο και την υφή του δέρματος, τα επιταχυνόμενα σημάδια ζημίας από τον ήλιο και ακόμη και τις ουλές ακμής. Αυτές οι θεραπείες συνήθως απαιτούν χρόνο για να θεραπευτεί το δέρμα, με αποτέλεσμα μεγαλύτερο χρόνοαποθεραπείας. Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι επίσης εξαιρετικά συχνή, καθώς μειώνει σημαντικά την ανάπτυξη τριχοφυίας με μια σειρά θεραπειών, με αποτελέσματα που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα με περιστασιακές θεραπείες συντήρησης που απαιτούνται. Ορισμένα λέιζερ δεν είναι κατάλληλα για πιο σκούρες αποχρώσεις του δέρματος, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν έμπειρο, κατάλληλα καταρτισμένο επαγγελματία υγείας ή φροντίδας της επιδερμίδας.

Αισθητικά Facials

Τα αισθητικά facials έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος. Σε αντίθεση με τα spa facials που επικεντρώνονται στην περιποίηση και την χαλάρωση, αυτές οι ιατρικές επεξεργασίες περιλαμβάνουν αποδεδειγμένα ενεργά συστατικά και ειδικά πρωτόκολλα για να επιτευχθεί στοχευμένη ορατή βελτίωση σε λεπτές γραμμές, ρυτίδες, δυσχρωμίες, ακμή και πολλά άλλα. Τα αισθητικά facials οδηγούν σε ακτινοβόλο, υγιές, νεανικό δέρμα που μπορεί να διατηρηθεί με σωστή θεραπευτική αγωγή στο σπίτι μεταξύ των θεραπειών.

Μικροδερμοαπόξεση

Μία μορφή χειροκίνητης απολέπισης, η μικροδερμοαπόξεση, λειαίνει το δέρμα με αποστειρωμένους κρυστάλλους οξειδίου του αργιλίου προτού αφαιρεθούν. Οι κρύσταλλοι βοηθούν στην απομάκρυνση του ανώτατου στρώματος των νεκρών, θαμπών κυττάρων του δέρματος και η αναρρόφηση βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος μέσα στο δέρμα. Η μικροδερμοαπόξεση εκτελείται καλύτερα ως συνεχιζόμενη σειρά θεραπειών και έτσι αυξάνει την ακτινοβολία ενώ παράλληλα βελτιώνει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, την δυσχρωμία, την ακμή και την υφή της επιφάνειας.

Hydrafacial

Το HydraFacial χρησιμοποιεί τεχνολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για να καθαρίσει και να ενυδατώσει το δέρμα, εγχύοντας ορούς υψηλής αποτελεσματικότητας προσαρμοσμένους στις ειδικές ανάγκες του δέρματός σας. Αυτή η μοναδική διαδικασία βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης πολλών προβλημάτων του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, της σκληρότητας του δέρματος, της υφής και της συμφόρησης των πόρων. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, αυτή η αναζωογονητική θεραπεία είναι ήπια, μη επεμβατική και αποτελεσματική αμέσως.

Τοπ ερωτησεις

Ποιες είναι οι κλινικές διαδικασίες;

Οι κλινικές διαδικασίες είναι μη επεμβατικές θεραπείες που εκτελούνται σε ιατρικό γραφείο από εκπαιδευμένο δερματολόγο, πλαστικό χειρουργό, νοσηλευτή, άλλο ιατρικό προσωπικό ή επαγγελματία φροντίδας της περιποίησης. Αυτές οι διαδικασίες απαιτούν ειδική εκπαίδευση και πρέπει να εκτελούνται σε ελεγχόμενο ιατρικό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Οι κλινικές διαδικασίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη επίτευξη πιο δραματικών αποτελεσμάτων από ό, τι η φροντίδα της επιδερμίδας από μόνη της. Αντιμετωπίζουν ανησυχίες που κυμαίνονται από ορατά σημάδια γήρανσης, δυσχρωμέις, ακμή, ουλές, χαλάρωση του δέρματος και πολλά άλλα.

Γιατί πρέπει να λάβω υπόψη τις κλινικές διαδικασίες;

Οι κλινικές διαδικασίες παρέχουν πιο δραματικά αποτελέσματα από αυτά που επιτυγχάνονται μόνο με την απλή περιποίηση της επιδερμίδας και αυτές οι θεραπείες συχνά παρέχουν ορατή βελτίωση σε σημαντικά μικρότερο χρόνο ή σε ορισμένες περιπτώσεις, άμεσα. Με σωστή συντήρηση, τα αποτελέσματα ορισμένων κλινικών διαδικασιών μπορούν να διαρκέσουν μήνες ή και χρόνια. Εκτός από τα αισθητικά αποτελέσματα, οι κλινικές διαδικασίες μπορούν επίσης να ενισχύσουν τη συνολική υγεία του δέρματος.

Ποιες κλινικές διαδικασίες είναι κατάλληλες για μένα;

Για να μάθετε ποιες κλινικές διαδικασίες είναι οι καλύτερες για εσάς, πρώτα προσδιορίστε τις κύριες ανησυχίες του δέρματος, που θέλετε να βελτιώσετε. Στη συνέχεια, προγραμματίστε ένα ραντεβού ή συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο, πλαστικό χειρουργό ή άλλο κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο επαγγελματία φροντίδας της επιδερμίδας. Συζητώντας τους στόχους σας, καθώς και παράγοντες όπως ο προϋπολογισμός σας, ο τρόπος ζωής και ο διαθέσιμος χρόνος για αποθεραπεία, μαζί θα καθορίσετε τις κλινικές διαδικασίες που είναι οι πλέον κατάλληλες για εσάς και το δέρμα σας.

Πώς μπορώ να ενσωματώσω το σκεύασμα φροντίδας δέρματος SkinCeuticals με τις κλινικές μου διαδικασίες;

Τα προϊόντα φροντίδας δέρματος της SkinCeuticals είναι συμβατά με τις κλινικές διαδικασίες. Ο επαγγελματίας φροντίδας της επιδερμίδας σας, θα παρέχει τις κατάλληλες οδηγίες σύστασης και χρήσης για να προετοιμάσει το δέρμα σας για θεραπεία και να συμβάλει στην προαγωγή της επούλωσης μετά από ορισμένες διαδικασίες. Η κατάλληλη θεραπεία SkinCeuticals για οικιακή φροντίδα μπορεί επίσης να βοηθήσει στη συμπλήρωση, διατήρηση και προστασία των ορατών αποτελεσμάτων που επιτυγχάνονται με κλινικές διαδικασίες. Ένας επαγγελματίας φροντίδας της επιδερμίδας θα συστήσει τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer