Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Τονωτικες Λοσιον Προσωπου

Προετοιμασια της επιδερμιδας για τα προϊοντα που ακολουθουν

Η τόνωση είναι ένα ουσιαστικό βήμα που εξασφαλίζει ότι το δέρμα είναι κατάλληλα προετοιμασμένο για το υπόλοιπο μιας θεραπείας περιποίησης του προσώπου. Οι τονωτικές λοσιόν εφαρμόζονται πάντα μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Οι ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις της SkinCeuticals είναι κατάλληλες για συγκεκριμένους τύπους και καταστάσεις της επιδερμίδας. Aφαιρούν τα υπολείμματα, την λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που παραμένουν πίσω μετά τον καθαρισμό, ενώ συμβάλλουν στην ισορροπία του pH του δέρματος. Οι τονωτικές λοσιόν SkinCeuticals δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον που βοηθάει την απορρόφηση των επακόλουθων προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας. Κατάλληλες για χρήση πριν και μετά από αισθητικές επεμβάσεις.

banner_category_facial_toners.jpg
Μάθετε περισσότερα για τις Τονωτικές Λοσιόν προσώπου

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΝΩΤΙΚΕΣ ΛΟΣΙΟΝ;

Οι τονωτικές λοσιόν είναι ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις που χρησιμοποιούνται μετά από τον καθαρισμό.
Πέραν της απομάκρυνσης της σκόνης, των ρύπων και των ελαίων που συσσωρεύονται σταδιακά, οι τονωτικές λοσιόν μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση των συμπτωμάτων διαφόρων τύπων δέρματος όπως το λιπαρό δέρμα ή το δέρμα με τάση ακμής, η τραχιά υφή, και πολλά άλλα.

ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΟΝΩΤΙΚΕΣ ΛΟΣΙΟΝ

Οι τονωτικές λοσιόν κάνουν καλό στο δέρμα;

Η χρήση μιας τονωτικής λοσιόν μετά από τον καθαρισμό έχει ποικίλα οφέλη για το δέρμα.
Πέραν της απομάκρυνσης της σκόνης, των ρύπων και της περίσσειας ελαίων που δεν απομακρύνονται με τον καθαρισμό, οι τονωτικές λοσιόν με υδροξυ-οξέα συμβάλλουν στην απολέπιση του δέρματος.
Μέσω της απολέπισης αυτής, αφαιρείται η ανώτερη στοιβάδα νεκρών κυττάρων ώστε να διευκολυνθεί η απορρόφηση των υπόλοιπων προϊόντων περιποίησης.
Χάρη στην απομάκρυνση αυτών των νεκρών, θαμπών κυττάρων, η τονωτική λοσιόν ενισχύει τη λάμψη του δέρματος, λειαίνει την υφή του, και το βοηθά να ανακτήσει την υγιή όψη του.

Οι τονωτικές λοσιόν, ιδίως εκείνες που περιέχουν αμαμηλίδα ή υδροξυ-οξέα, είναι ιδιαιτέρως ευεργετικές για το  λιπαρό δέρμα  ή  το δέρμα με τάση ακμής,καθώς αυτό το έξτρα βήμα εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα και μειώνει την περίσσεια ελαίων που μπορεί να φράξουν τους πόρους και να προκαλέσουν εξάρσεις ακμής.

Κάποιες τονωτικές λοσιόν συμβάλλουν στη διατήρηση της ισορροπίας του pH του δέρματος, το οποίο συνδέεται με τη βέλτιστη λειτουργία του δερματικού φραγμού. Ένας σημαντικός ρόλος του δερματικού φραγμού είναι η συγκράτηση της υγρασίας στο δέρμα. Αν έχετε ξηρό δέρμα, η τονωτική λοσιόν μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της αποφολίδωσης και στη μείωση της θαμπάδας.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιώ την τονωτική λοσιόν;

Η ιδανική στιγμή για να χρησιμοποιήσετε μια τονωτική λοσιόν είναι αμέσως μετά από τον καθαρισμό. Το βήμα αυτό είναι επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία να προσθέσετε στο πρόγραμμά σας την έξτρα απολέπιση (εφόσον η λοσιόν σας εμπεριέχει απολεπιστικά συστατικά), πράγμα που μπορεί να προσφέρει πρόσθετα οφέλη σε κάθε τύπο δέρματος αλλά και να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος. Ο πιο σημαντικός ίσως λόγος να χρησιμοποιήσετε μια τονωτική λοσιόν μετά από τον καθαρισμό είναι για να προετοιμάσετε το δέρμα σας για τη βέλτιστη απορρόφηση  του ορού,  ή  της ενυδατικήςκαι των όποιων άλλων προϊόντων στοχευμένης περιποίησης πρόκειται να ακολουθήσουν.

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιώ ενυδατική μετά την τονωτική λοσιόν;

Όλοι οι τύποι δέρματος χρειάζονται ενυδάτωση, είτε χρησιμοποιείται τονωτική λοσιόν είτε όχι. Ένα επιπλέον όφελος της χρήσης  ενυδατικής  μετά την τονωτική λοσιόν είναι ότι έτσι το δέρμα προετοιμάζεται καλύτερα για την απορρόφηση της ενυδάτωσης και των όποιων άλλων συστατικών μπορεί να χρησιμοποιείτε για συγκεκριμένες ανάγκες όπως  η ακμή,οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, και  η δυσχρωμία.

Πρέπει να χρησιμοποιώ τονωτική λοσιόν;

Στη SkinCeuticals, πιστεύουμε ότι η τονωτική λοσιόν είναι ένα απαραίτητο βήμα περιποίησης, το οποίο μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα τόσο των προϊόντων που χρησιμοποιούνται στο σπίτι όσο και  των επαγγελματικών θεραπειών & διαδικασιών που πραγματοποιούνται σε κλινική.  Οι τονωτικές λοσιόν είναι πολύ ευεργετικές για το δέρμα, με οφέλη που περιλαμβάνουν την απομάκρυνση των όποιων ρύπων έχουν απομείνει μετά τον καθαρισμό, την εξισορρόπηση του pH του δέρματος, και την αποτελεσματική απολέπιση.

Ποια είναι η καλύτερη τονωτική λοσιόν για το λιπαρό δέρμα;

Σε ό,τι αφορά το λιπαρό δέρμα και το δέρμα με τάση ακμής, η ιδανική τονωτική λοσιόν πρέπει να περιέχει λιπο-υδροξυ-οξέα ή σαλικυλικό οξύ, καθώς αυτά τα συστατικά έχουν την ικανότητα να καθαρίζουν τους πόρους και να απολεπίζουν τα νεκρά, θαμπά κύτταρα που συντελούν στις ατέλειες.  Το Blemish + Age Toner  εμπεριέχει λιπο-υδροξυ-οξύ, σαλικυλικό οξύ και  γλυκολικό οξύ,  ώστε να απολεπίζει τα νεκρά, θαμπά κύτταρα που προκαλούν εξάρσεις ακμής και ορατά σημάδια γήρανσης. Το Conditioning Toner είναι επίσης εμπλουτισμένο με σαλικυλικό και γλυκολικό οξύ, συστατικά που ανανεώνουν το δέρμα και ελαχιστοποιούν την όψη των πόρων.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τονωτική λοσιόν αν έχω ξηρό δέρμα;

Ναι. Κάποιες τονωτικές λοσιόν περιέχουν υγροσκοπικές ουσίες, δηλαδή συστατικά που συγκρατούν την υγρασία στο δέρμα.  Το Equalizing Toner  είναι σχεδιασμένο να απομακρύνει τα κατάλοιπα του καθαρισμού και να εξισορροπεί το pH του ξηρού, κανονικού ή μεικτού δέρματος. Επιπλέον, η σύνθεση αυτή είναι εμπλουτισμένη με συστατικά φυτικής προέλευσης (όπως αμαμηλίδα, δεντρολίβανο, αλόη και χαμομήλι), για να απαλύνει και να καταπραΰνει το δέρμα.

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer