Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ;
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ;

  SC AOX EYE GEL  Με το πέρασμα του χρόνου η ελαστικότητα της επιδερμίδας μειώνεται, το ίδιο και ο φυσικός ρυθμός ανανέωσής της. Αν σε αυτό προσθέσουμε το γεγονός ότι καθημερινά η ντελικάτη επιδερμίδα τους συσπάται σχεδόν 15.000 φορές από το ανοιγοκλείσιμο των βλεφάρων αλλά και το ότι βρίσκεται συνεχώς εκτεθειμένη στις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών (digital οθόνες, ηλιακή ακτινοβολία, ρύπανση κλπ), εύκολα καταλαβαίνουμε γιατί ισχύει αυτό που όλοι γνωρίζουμε: ότι τα μάτια είναι η πρώτη περιοχή του προσώπου όπου οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους – σύμφωνα, μάλιστα με το Allure Magazine ένα εντυπωσιακό ποσοστό που φτάνει το 84% των γυναικών παρατηρούν πρώτα από όλα τα σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια.

  Οι ρυτίδες διακρίνονται σε δύο τύπους: τις δυναμικές (ή ρυτίδες έκφρασης) και τις στατικές, μια διάκριση που ισχύει και στην περιοχή των ματιών. Οι δυναμικές ρυτίδες οφείλονται στην σύσπαση των μυών που προκαλείται από συγκεκριμένες εκφράσεις, όταν χαμογελάμε για παράδειγμα, οι οποίες όμως εξαφανίζονται όταν το πρόσωπό μας βρίσκεται σε ηρεμία. Συνήθως εμφανίζονται ανάμεσα στα φρύδια και το μέτωπο καθώς και την εξωτερική γωνία των ματιών, το λεγόμενο “πόδι της χήνας”. Οι στατικές ρυτίδες είναι εκείνες οι οποίες είναι εμφανείς στην περιοχή των ματιών ακόμα και όταν δεν συμβαίνει καμία μυική σύσπαση, είναι δηλαδή εγκατεστημένες. Με άλλα λόγια: οι δυναμικές ρυτίδες στο πέρασμα του χρόνου μετατρέπονται σε εγκατεστημένες.

  Μπορεί τον χρόνο που περνάει να μην μπορείτε να τον σταματήσετε, ούτε χρειάζεται να… καταπιέσετε την εκφραστικότητά σας προκειμένου να αποφύγετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στα μάτια. Αυτό, όμως που μπορείτε να κάνετε, είναι να υποστηρίζετε την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της ευαίσθητης επιδερμίδας τους από νωρίς, εντάσσοντας στο καθημερινό σας skincare την κατάλληλη για εσάς κρέμα ματιών. Αν μόλις ξεκινάτε το συναρπαστικό σας ταξίδι στο skincare, επιλέξτε μια ενυδατική σύνθεση για τα μάτια. Μην ξεχνάτε πως η φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα ξεκινάει από πολύ νωρίς και πως η αφυδάτωση είναι η νούμερο ένα αιτία στη λίστα με τις αιτίες εμφάνισης των πρώτων λεπτών γραμμών.

  Στο πέρασμα του χρόνου, βέβαια, οι ανάγκες της επιδερμίδας διαφοροποιούνται: η βαθιά ενυδάτωση της περιοχής εξακολουθεί να είναι απολύτως απαραίτητη, ωστόσο πλέον ζητούμενη είναι και η δράση αντιγηραντικών συστατικών που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, διορθώνουν τις φθορές τους, υποστηρίζουν τους φυσικούς μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης (των βασικών δομικών στοιχείων για ελαστική, σφριγηλή επιδερμίδα).

  Η SkinCeuticals έχει μια απάντηση για κάθε ανάγκη της περιοχής των ματιών, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, οίδημα, μαύροι κύκλοι, απώλεια ελαστικότητας – συγκεκριμένα:

  - Αν σας απασχολούν τα σημάδια της φωτογήρανσης ή/και της πρόωρης γήρανσης, καθώς και τα σημάδια της κούρασης κάτω από τα μάτια, το AOX+ Eye Gel είναι το αντιοξειδωτικό serum ματιών που χρειάζεστε. Η επαναστατική σύνθεσή του serum-in-a-gel περιέχει έναν δυναμικό αντιοξειδωτικό συνδυασμό από 1% φλορετίνη, 5% L-ασκορβικό οξύ και 0.5% φερουλικό οξύ που προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από το οξειδωτικό στρες. 

  Παράλληλα, ενεργά συστατικά στοχευμένης δράσης όπως η καφείνη και το εκχύλισμα Ruscus aculeatus από έναν αειθαλή θάμνο που φύεται στη Δυτική Ευρώπη, αναζωογονούν το δέρμα κάτω από τα μάτια, μειώνουν το οίδημα, επαναφέρουν την ξεκούραση, φωτεινή όψη των ματιών.

  - Ειδικά μελετημένη για την ώριμη επιδερμίδα που βρίσκεται αντιμέτωπη τα σημάδια της ενδογενούς γήρανσης εξαιτίας των ορμονικών μεταβολών και της επιβράδυνσης του μεταβολισμού, η κρέμα ματιών A.G.E Eye Complex στοχεύει στους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο και τις επιπτώσεις της γλυκοζυλίωσης στο δέρμα.

  Πρόκειται για μια εντατική φροντίδα που συνδυάζει:

  -     Proxylane το οποίο διεγείρει τη σύνθεση γλυκοζαμινογλυκανών (GAGs), των απαραίτητων μορίων για τη συγκράτηση νερού και θρεπτικών συστατικών στο δέρμα και λειαίνει τις ρυτίδες και το «πόδι της χήνας»
  -         Εκχύλισμα Blueberry που αναστέλλει τη γλυκοζυλίωση ενώ βοηθάει στην πρόληψη δημιουργίας ρυτίδων

  -       Ένα σύμπλεγμα φλαβονοειδών και πεπτιδίων, για αποτελεσματική αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος κάτω από τα μάτια, που οφείλονται στην ενδογενή γήρανση
  -         Οπτικούς διαχυτές που φωτίζουν άμεσα το κουρασμένο βλέμμα

  -       Σαν μια “δεξαμενή” υαλουρονικού οξέος, ο πολυλειτουργικός ορός H.A. Intensifier για το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών, βοηθάει σημαντικά στην ενίσχυση των επιπέδων του πολύτιμου αυτού συστατικού στην επιδερμίδα. Η πρωτοποριακή σύνθεσή του περιέχει υψηλή συγκέντρωση καθαρού υαλουρονικού οξέος, Proxylane και βοτανικά εκχυλίσματα από γλυκόριζα και μωβ ρύζι. Αυτός ο συνδυασμός αυξάνει τη φυσική ικανότητα παραγωγής υαλουρονικού οξέος του δέρματος κατά 30%, ενισχύει τη σφριγηλότητα, μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων στα μάτια («πόδι της χήνας») καθώς και των ρινοπαρειακών ρυτίδων ενώ έχει μοναδική, δροσερή υφή serum-in-gel που δημιουργεί έναν λείο καμβά.

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer