Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΡΟΥΜ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C;
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΡΟΥΜ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C;

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΡΟΥΜ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C;

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΡΟΥΜ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C;

  Αναμφίβολα το πιο δημοφιλές από τα αντιοξειδωτικά, η βιταμίνη C είναι απαραίτητη καθημερινά, τόσο για τον οργανισμό μας συνολικά όσο και για την υγεία και νεανικότητα της επιδερμίδας μας. Αν και μία φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα μπορεί να ενισχύσει το σώμα με μια καλή δόση αντιοξειδωτικής άμυνας, για την αντίστοιχη αντιοξειδωτική προστασία της επιδερμίδας είναι απολύτως απαραίτητη η τοπική εφαρμογή της βιταμίνης C.

  Αν κάπου εδώ σκέφτεστε πως μερικές φέτες πορτοκάλι πάνω στο πρόσωπο θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν αυτή την ανάγκη του δέρματος, η επιστήμη έρχεται να πει ένα μεγάλο “Όχι”, με αποδείξεις. Οποιοσδήποτε DIY τρόπος να τροφοδοτήσετε την επιδερμίδα με βιταμίνη C δεν μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματικός όσο χρειάζεται, καθώς το δέρμα μπορεί να την απορροφήσει μόνο σε μία συγκεκριμένη μορφή. Ακόμα και όταν προσλαμβάνεται από το στόμα, η βιταμίνη C ακολουθεί μια διαδρομή μέσω της οποίας κατανέμεται στους ιστούς, επομένως όταν φτάνει στο δέρμα τα επίπεδα που έχουν απομείνει είναι πολύ χαμηλά και δεν αρκούν για τις ανάγκες του. Για αυτό το λόγο η τοπική εφαρμογή ενός σέρουμ με βιταμίνη C στην καθαρή της μορφή (L-ασκορβικό οξύ) είναι η πιο σωστή και αποτελεσματική κίνηση στην αντιοξειδωτική προστασία του δέρματος, καθώς παρέχει σημαντικά επίπεδα αυτής της πολύτιμης βιταμίνης απευθείας εκεί που χρειάζεται.

  Ποια ειναι τα οφελη ενος σερουμ με βιταμινη C για το δερμα;

  Τα σπουδαία αντιοξειδωτικά και ορατά αντιγηραντικά οφέλη της βιταμίνης C είναι πλέον αναγνωρισμένα πέρα από κάθε αμφιβολία από την επιστημονική κοινότητα – πιο συγκεκριμένα, συμβάλλει:

  • - Στην αποτελεσματική εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών που προκαλούνται από τον ήλιο, τον καπνό των τσιγάρων, τη ρύπανση κ.α.
  • - Στην προστασία από το υπερβολικό οξειδωτικό στρες
  • - Στη μείωση των ρυτίδων
  • - Στην καταπολέμηση των δυσχρωμιών
  • - Στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης του προσώπου
  • - Στην προστασία του κολλαγόνου και την υποστήριξη της φυσικής παραγωγής του

  Τι κανει ενα σερουμ με βιταμινη C αποτελεσματικο;

  Η ίδια η βιταμίνη C που περιέχει! Για να είναι αποτελεσματικό ένα σέρουμ με βιταμίνη C, θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο σωστά – αυτή η πολύτιμη διαπίστωση προέκυψε από τις πολυετείς έρευνες του ιδρυτή της SkinCeuticals, Dr. Sheldon Pinnell, ο οποίος απέδειξε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές που απαιτούνται για την βέλτιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C από το δέρμα. Αυτό εξαρτάται από τρεις παράγοντες, γνωστούς και ως Πατέντα Duke: τη χρήση καθαρής βιταμίνης C (L-ασκορβικό οξύ), σε ένα όξινο pH (κάτω από 3,5) και σε μια συγκέντρωση 10- 20%, προδιαγραφές που τηρούνται κατά γράμμα σε κάθε ένα σέρουμ με βιταμίνη C που υπογράφει η SkinCeuticals.

  Ποιο ειναι το ιδανικο σερουμ με βιταμινη C για το δερμα σας;

  Με βαθιά γνώση στην αντιοξειδωτική προστασία, η SkinCeuticals έχει δημιουργήσει μια γκάμα αντιοξειδωτικών σέρουμ με βιταμίνη C για διαφορετικούς τύπους δέρματος και συγκεκριμένες δερματικές ανάγκες όπως οι ρυτίδες, οι δυσχρωμίες, οι κηλίδες.

  • - Αν σας απασχολούν τα σημάδια γήρανσης, οι ρυτίδες και οι δυσχρωμίες, και έχετε κανονικό, ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, επιλέξτε το C E Ferulic Serum. Αυτός ο τριπλός αντιοξειδωτικός ορός υψηλής δράσης περιέχει 15% L-ασκορβικό οξύ, 1% α-τοκοφερόλη και 0.5% φερουλικό οξύ και παρέχει προηγμένη αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία ενώ συγχρόνως μειώνει ορατά τις ρυτίδες, συσφίγγει και αποκαθιστά τα λιπίδια στην επιδερμίδα, ενισχύει τη λάμψη και τη φυσική φωτεινότητά της.
  • - Ειδικά μελετημένο για κανονικό, λιπαρό ή μικτό δέρμα και την αντιμετώπιση ρυτίδων, λεπτών γραμμών και κηλίδων, το Phloretin CF συνδυάζει 10% καθαρή βιταμίνη C, 2% φλορετίνη και 0,5% φερουλικό οξύ. Με καθημερινή χρήση προσφέρει αποδεδειγμένη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που οφείλονται στις ακτίνες UV και στη ρύπανση, βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος, λειαίνει τις λεπτές γραμμές, ενώ παράλληλα αποκαθιστά τη λάμψη της επιδερμίδας.
  • - Το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής έχει ανάγκη εξειδικευμένης αντιοξειδωτικής προστασίας, και για αυτό φροντίζει το νέο σέρουμ με βιταμίνη C, Silymarin CF. Ενισχυμένο με 3 αντιοξειδωτικά συστατικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας και συγκεκριμένα 0.5% Σιλυμαρίνη, 15% L-ασκορβικό οξύ και 0,5% Φερουλικό οξύ, προσφέρει προηγμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις και τις ελεύθερες ρίζες που, όπως έχει αποδειχτεί, προκαλούν οξείδωση του σμήγματος με ενδεχόμενες εξάρσεις της ακμής και ορατά σημάδια γήρανσης. Μαζί με τα παραπάνω συστατικά, έρχεται και το σαλικυλικό οξύ σε συγκέντρωση 0,5% που μειώνει τις υπάρχουσες βλάβες της ακμής και βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης νέων ατελειών.

  Μην ξεχνάτε: απλώστε κάθε πρωί, μετά τον καθαρισμό και την τόνωση, το σέρουμ με βιταμίνη C της SkinCeuticals που ταιριάζει στις ανάγκες του δέρματός σας, σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και το πάνω μέρος των χεριών. Μη φύγετε ποτέ από το σπίτι χωρίς να απλώσετε πάνω από το σέρουμ με βιταμίνη C ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος της SkinCeuticals – θα σας προσφέρει πληρέστερη προστασία από τα σημάδια γήρανσης αλλά και θα αποφύγετε τις δυσχρωμίες που δημιουργούνται όταν ο ήλιος αλληλεπιδράσει με τη βιταμίνη C στο δέρμα, χωρίς να μεσολαβεί η σωστή αντηλιακή προστασία.  

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer