Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • ΠΑΝΑΔΕΣ, ΚΗΛΙΔΕΣ, ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ: ΠΟΙΑ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΠΑΝΑΔΕΣ, ΚΗΛΙΔΕΣ, ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ: ΠΟΙΑ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

  ΠΑΝΑΔΕΣ, ΚΗΛΙΔΕΣ, ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ: ΠΟΙΑ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

  ΠΑΝΑΔΕΣ, ΚΗΛΙΔΕΣ, ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ: ΠΟΙΑ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ;

  Ηλιακή ακτινοβολία, φαρμακευτικές αγωγές, ορμονικές αλλαγές, σημάδια ακμής αλλά και η φυσιολογική γήρανση, είναι κάποιοι από τους παράγοντες που μπορεί να πυροδοτήσουν την υπερβολική παραγωγή μελανίνης (της χρωστικής που «ευθύνεται» για το χρώμα του δέρματος) στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας από τα μελανινοκύτταρα. Αυτό το πλεόνασμα μελανίνης σταδιακά ανεβαίνει στην επιφάνεια του δέρματος, δημιουργώντας κατά τόπους ορατές δυσχρωμίες, κηλίδες, πανάδες οι οποίες εμφανίζονται κυρίως στο πρόσωπο (ζυγωματικά, μέτωπο, άνω χείλος, μύτη) και λιγότερο σε άλλα σημεία του σώματος.

  Πως απαντα η SkinCeuticals στο προβλημα;

  Για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών, των πανάδων και των κηλίδων, η SkinCeuticals δημιούργησε προηγμένες, διορθωτικές συνθέσεις οι οποίες μειώνουν ορατά την ένταση των δυσχρωμιών και την λάμψη του δέρματος, χάρη στα συστατικά υψηλής δραστικότητας που περιέχουν. Έτσι, το Discolοration Defense Serum, είναι ένας ισχυρός ορός επιδιόρθωσης για καθημερινή χρήση, ειδικά σχεδιασμένος να στοχεύει στις δύσκολα αντιμετωπίσιμες δυσχρωμίες όπως τα σημάδια ακμής και τις επίμονες καφέ κηλίδες. Κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο, περιορίζει την ένταση των ανεπιθύμητων δυσχρωμιών, προλαμβάνει τον σχηματισμό νέων, δίνει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα χάρη στον συνδυασμό 1.8% τρανεξαμικού οξέος (συστατικό που ελαχιστοποιεί την επανεμφάνιση των δυσχρωμιών και των πανάδων), 5% νιασιναμίδης (βιταμίνης Β3) και 5% H.E.P.E.S, ενός οξέος που ενεργοποιεί τα φυσικά ένζυμα της επιδερμίδας για ομοιόμορφη απολέπιση.

  Με καθημερινή χρήση, αυτός ο συνδυασμός συστατικών επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση με αποτέλεσμα (1):

  • -        να μειώνει την όψη των δυσχρωμιών, συμπεριλαμβανομένων των σημαδιών ακμής κατά 71%
  • -        να μειώνει την ένταση των επίμονων καφέ κηλίδων κατά 41%
  • -        να βελτιώνει τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος κατά 35%
  • -        να ελαχιστοποιεί την επανεμφάνιση των δυσχρωμιών

  ΤοDiscoloration Defense Serum συμπληρώνει τις επαγγελματικές θεραπείες ενίσχυσης της φωτεινότητας του δέρματος, όπως τα λέιζερ και τα χημικά peelings και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική για την υδροκινόνη ή για συντήρηση εκτός κύκλου.   

  Στοχεύοντας στις δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, τις ορμονικές αλλαγές αλλά και τη φυσιολογική διαδικασία γήρανσης, το  Advanced Pigment Corrector  είναι μια ελαφριά λοσιόν πολλαπλών δράσεων, ιδανική για καθημερινή χρήση. Αυτή η σύνθεση εξαιρετικά υψηλής αποτελεσματικότητας, συνδυάζει 1% Υδροξυφαινοξυ-προπιονικό οξύ, 0,5% ελαγικό οξύ, 0.3% σαλικυλικό οξύ, 5% εκχύλισμα ζυμομύκητα και παράγοντες οπτικής διάχυσης και λειτουργεί μέσω τετραπλού τρόπου δράσης:

  • -        Απολεπίζει τις υπάρχουσες κηλίδες
  • -        Αναστέλλει τη μεταφορά της μελανίνης
  • -        Μπλοκάρει την υπερβολική παραγωγή της
  • -        Ενισχύει την αντίσταση του δέρματος σε νέα ή/και επανεμφανιζόμενη μελάγχρωση

  Από την πρώτη εφαρμογή βελτιώνει τη φωτεινότητα του δέρματος ενώ με συστηματική χρήση η λάμψη του ενισχύεται κατά 19% και οι δυσχρωμίες ελαττώνονται κατά 19% (2). Το Advanced Pigment Corrector είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος (εκτός από το πολύ ευαίσθητο), μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική στην υδροκινόνη ή για συντήρηση εκτός κύκλου ενώ συμπληρώνει τις επαγγελματικές θεραπείες ενίσχυσης της φωτεινότητας του δέρματος, όπως τα λέιζερ και τα χημικά peelings.

  Μην ξεχνατε

  Τόσο το Discoloration Defense Serum όσο και το Advanced Pigment Corrector δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματά στη μάχη κατά των δυσχρωμιών και υπέρ του ομοιόμορφου τόνου και της φωτεινότητας του δέρματος. Όμως, προκειμένου να συντηρήσετε αυτά τα αποτελέσματα, να προλάβετε την επανεμφάνιση νέων δυσχρωμιών αλλά και να προστατέψετε την υγεία του δέρματός σας συνολικά, οι ειδικοί τονίζουν πως είναι απαραίτητη η καθημερινή χρήση ενός αντηλιακού ευρέος φάσματος, με υψηλό δείκτη προστασίας, χειμώνα-καλοκαίρι.

  Πηγες:

  • (1)  Πρωτόκολλο: μονοκεντρική, κλινική μελέτη 12 εβδομάδων διενεργήθηκε σε 63 γυναίκες, ηλικίας 26 -60 ετών, φωτοτύπουI–IVστην κλίμακα Fitzpatrick, με ήπια έως μέτριας έντασης μελάγχρωσηστο πρόσωπο –όπως μέλασμα, μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση, και υπερμελάγχρωση.Τα αναγραφόμενα ποσοστά αντιπροσωπεύουν τον μέσο όρο των αποτελεσμάτων.
  • (2)  Πρωτόκολλο: κλινική μελέτη 12 εβδομάδων που διενεργήθηκε σε 70 γυναίκες ηλικίας 25-60ετών (ΗΠΑ, 2013). Τα αναγραφόμενα ποσοστά αντιπροσωπεύουν τον μέσο όρο των αποτελεσμάτων.

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer