Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

  Η Βιταμίνη C είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά στα καλλυντικά. Δεν είναι όμως όλες το ίδιο. Γνωρίζετε τις ιδιότητές της; Ξέρετε τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει στο δέρμα σας; Βρείτε απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις, και μάθετε τα πάντα για αυτό το σούπερ συστατικό!
  Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι η Βιταμίνη C είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά στη βιομηχανία των καλλυντικών. Ωστόσο, είμαστε βέβαιοι ότι πιθανότατα θα έχετε απορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί, γι’ αυτό ζητήσαμε από μια ειδικό να μας πει για τις ιδιότητές της, πότε πρέπει να χρησιμοποιείται, και γιατί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενεργά συστατικά.

  Διαβάστε μέχρι το τέλος, γιατί σας έχουμε και μερικές προτάσεις για τα αγαπημένα μας προϊόντα με Βιταμίνη C που κυκλοφορούν στην αγορά!

  Τι είναι η Βιταμίνη C και τι ιδιότητες έχει;

  Μιλήσαμε με την Elena Aparicio, Επικεφαλής Επιστήμης & Εκπαίδευσης στη SkinCeuticals, η οποία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας. Η Elena μάς εξήγησε ότι το πιο σημαντικό όφελος της Βιταμίνης C είναι η αντιοξειδωτική της δράση. Επίσης, ενισχύει την αντιφλεγμονώδη και επουλωτική ικανότητα του δέρματος προάγοντας τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας. Επιπλέον, δρα κατά των δυσχρωμιών δίνοντας στην επιδερμίδα μεγαλύτερη διαύγεια και φωτεινότητα. Όλες αυτές οι ιδιότητες καθιστούν τη Βιταμίνη C αντιοξειδωτικό συστατικό αναφοράς για την πρόληψη και επιβράδυνση των σημαδιών γήρανσης.
   
  Ρωτήσαμε την ειδικό μας για τη δράση αυτής της βιταμίνης σε ό,τι αφορά την πρόληψη και τη διόρθωση των ατελειών: «Η εφαρμογή ενός προϊόντος που περιέχει καθαρή Βιταμίνη C, όταν συνταγογραφείται σωστά, μειώνει την εμφάνιση των υπαρχουσών κηλίδων. Αναστέλλοντας την τυροσινάση (ένα ένζυμο που εμπλέκεται στο σχηματισμό της μελανίνης), μειώνει την υπερμελάγχρωση και δίνει ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας».

  Πώς και πότε πρέπει να χρησιμοποιείται η Βιταμίνη C;

  Πότε πρέπει να χρησιμοποιείται; Ιδανικά, θα πρέπει να εφαρμόζετε 4-5 σταγόνες κάθε πρωί, σε καθαρό δέρμα, πριν από την ενυδατική ή την αντιγηραντική φροντίδα σας. Ένα ερώτημα που προκύπτει συχνά είναι αν η Βιταμίνη C μπορεί να χρησιμοποιείται το καλοκαίρι, και η απάντηση είναι ναι! Η SkinCeuticals, ηγετική μάρκα στην αντιοξειδωτική προστασία, διασφαλίζει ότι η Βιταμίνη C μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια πριν από την έκθεση στον ήλιο, καθώς οι συνθέσεις των προϊόντων της είναι σταθερές και ειδικά σχεδιασμένες.
   
  Όσον αφορά στην ενσωμάτωση της Βιταμίνης C σε συνθέσεις, η Elena μας εξήγησε ότι, για να είναι αποτελεσματική, θα πρέπει να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:
   
  - θα πρέπει να είναι σε μορφή καθαρού L-ασκορβικού οξέος,
   
  - η σύνθεση θα πρέπει να περιέχει την ιδανική συγκέντρωση L-ασκορβικού οξέος (μεταξύ 10 και 20%),
   
  - το pH της σύνθεσης θα πρέπει να είναι μεταξύ 2 και 3.5.

  Τα αγαπημένα μας προϊόντα με Βιταμίνη C:

  Όλοι οι οροί SkinCeuticals που περιέχουν Βιταμίνη C πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις, γι’ αυτό και τους προτιμάμε:

  Δοκιμάστε το CE Ferulic, το πρωταγωνιστικό αντιοξειδωτικό της μάρκας. Αυτός ο πανίσχυρος αντιοξειδωτικός ορός συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας ορατά τα σημάδια γήρανσης. Περιέχει 15% Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ) και 1% Φερουλικό Οξύ. Εφαρμόζεται κάθε πρωί, μετά τον καθαρισμό και πριν από οποιαδήποτε ενυδατική ή αντιγηραντική φροντίδα. Είναι ιδανικός για το ξηρό ή το κανονικό δέρμα.

  Αν έχετε μεικτό ή λιπαρό δέρμα, δοκιμάστε το Phloretin CF –άλλο ένα πασίγνωστο αντιοξειδωτικό της μάρκας, το οποίο μειώνει τις ρυτίδες και διορθώνει τις ατέλειες. Περιέχει 2% Φλορετίνη, 10% Βιταμίνη C και 0,5% Φερουλικό Οξύ. Εφαρμόζεται κάθε πρωί, μετά τον καθαρισμό και πριν από οποιαδήποτε ενυδατική ή αντιγηραντική φροντίδα.

  Για λιπαρά δέρματα, με τάση ακμής, εφαρμόστε καθημερινά το Silymarin CF  - ένας ακόμη ορός βιταμίνης C υψηλής απόδοσης, εμπλουτισμένος με 3 αντιοξειδωτικά συστατικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας: 0,5% Σιλυμαρίνη, 15% L-ασκορβικό οξύ και 0,5% Φερουλικό οξύ, για προηγμένη αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξείδωση του σμήγματος.
   
  Επιπλέον, αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια αισθητική θεραπεία, όπως λέιζερ, αξίζει να γνωρίζετε ότι το CE Ferulic βοηθά στον περιορισμό της ερυθρότητας και του πρηξίματος μειώνοντας τον χρόνο αποθεραπείας. Επίσης, παρατείνει τη διάρκεια των αποτελεσμάτων και εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία για το δέρμα σας. Δεν το λέμε εμείς! Το λέει επιστημονική μελέτη που κατέδειξε τη συνεργιστική δράση των θεραπειών λέιζερ και του CE Ferulic: ενσωματώνοντας το CE Ferulic στο πρωτόκολλο της θεραπείας λέιζερ, η SkinCeuticals θέτει τις βάσεις για τη φροντίδα του δέρματος μετά το λέιζερ.
  Μην περιμένετε άλλο! Δοκιμάστε κι εσείς τους ορούς της SkinCeuticals!

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer