Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • ΚΡΕΜΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΚΡΕΜΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

  Με το πέρασμα του χρόνου, η επιδερμίδα χάνει σταδιακά την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της καθώς σημαντικές λειτουργίες των δερματικών κυττάρων επιβραδύνονται. Ήδη από την ηλικία των 20 περίπου το 1% της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου χάνεται κάθε χρόνο, ενώ το ποσοστό αυτό αυξάνεται δραματικά στην φάση της εμμηνόπαυσης. Το ίδιο συμβαίνει και με την ελαστίνη, το άλλο εξίσου σημαντικό με το κολλαγόνο, «δομικό» υλικό της επιδερμίδας, στα οποία κατά κύριο λόγο οφείλει την νεανικότητα και την σφριγηλότητά της. Όμως οι απώλειες δεν περιορίζονται μόνο στο κολλαγόνο και την ελαστίνη – παρατηρούνται και στα επίπεδα λιπιδίων τα οποία μειώνονται γεγονός που, σε συνδυασμό με την μείωση του υποδόριου λίπους που συμβαίνει την περίοδο της εμμηνόπαυσης, επιδεινώνει την απώλεια ελαστικότητας αλλά και την ξηρότητα της επιδερμίδας, με τις ρυτίδες και τη χαλάρωση να γίνονται πλέον ξεκάθαρα ορατές.

  Δεν είναι, όμως, μόνο η φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης που ευθύνεται για την απώλεια της ελαστικότητας- είναι και η βλαπτική επίδραση της καθημερινής έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία χωρίς την κατάλληλη προστασία, η έλλειψη ύπνου, το κάπνισμα, το στρες, τα γονίδια αλλά και η... «γλυκιά» καταστροφή των κυττάρων εξαιτίας της γλυκοζυλίωσης. Πρόκειται για ένα βιοχημικό φαινόμενο που προκαλείται από την υπερβολική κατανάλωση σακχάρων και επεξεργασμένων υδατανθράκων, η περίσσεια των οποίων ενώνεται με τις πρωτείνες, με αποτέλεσμα να παράγονται τα λεγόμενα «τελικά προϊόντα της προχωρημένης γλυκοζυλίωσης» (γνωστά και ως AGEs).

  Αυτά τα βλαβερά μόρια καταστρέφουν τα κύτταρα και αδρανοποιούν τα αντιοξειδωτικά ένζυμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φλεγμονές ενώ οι ελεύθερες ρίζες αφήνονται ανεξέλεγκτες στην καταστροφική τους δράση. Αποτέλεσμα: η επιτάχυνση των σημαδιών της γήρανσης στην επιδερμίδα, μεταξύ των οποίων και η απώλεια ελαστικότητας.

  Κρέμα σύσφιξης: Το «αντίδοτο» στη βαρύτητα

  Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον χρόνο που περνάει, αυτό όμως που μπορείτε να κάνετε είναι να «φρενάρετε» τις απώλειες που προκαλεί στην επιδερμίδα. Σύμμαχός σας, μια κρέμα σύσφιξης νέας γενιάς η οποία αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να ενισχύει σταδιακά τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, δίνοντας αποτέλεσμα τόνωσης και σφριγηλότητας ή/και να εμποδίζει τη διαδικασία της γλυκοζυλίωσης. Μάλιστα, Όσο πιο έγκαιρα την εντάξετε στο skincare πρόγραμμα σας, (μην ξεχνάτε πως η μείωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης ξεκινάει από πολύ νωρίς, ενώ η γλυκοζυλίωση δεν έχει ηλικία), τόσο πιο άμεσα αποτελέσματα θα δείτε!

  Η A.G.E. InterrupterAdvancedείναι μια εξειδικευμένη κρέμα σύσφιξης προσώπου που εστιάζει στην καταστροφική δράση της γλυκοζυλίωσης και την διόρθωση των επιπτώσεων της στην επιδερμίδα. Πρόκειται για μια μοναδική θεραπεία που συνδυάζει:
  - 4% εκχύλισμα blueberry, το οποίο φρενάρει τη διαδικασία σχηματισμού τελικών προϊόντων γλυκοζυλίωσης (A.G.E), προλαμβάνοντας την καταστροφή των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης
  - 30% Proxylane, το οποίο διεγείρει τη σύνθεση γλυκοζαμινογλυκανών (GAG), αποκαθιστώντας την υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα
  - 0.2% φυτοσφιγγοσύνη που προστατεύει τον φυσικό φραγμό του δέρματος και διεγείρει την σύνθεση των λιπιδίων, ανακουφίζοντας έτσι το ξηρό, ώριμο δέρμα από την αίσθηση τραβήγματος και τη δυσφορία.

  Η Triple Lipid Restore 2:4:2 είναι απάντηση στην αυξανόμενη μείωση των πολύτιμων λιπιδίων της επιδερμίδας, αποτέλεσμα της φυσιολογικής διαδικασίας γήρανσης. Αυτή η αντιγηραντική κρέμα κλείνει στην καρδιά της μια μεγιστοποιημένη συγκέντρωση λιπιδίων:
  - 2% Καθαρά ceramides (τύπου Ι και ΙΙΙ), τα οποία λειτουργούν συνεργιστικά, ώστε να αποκαθίσταται η λειτουργία του φραγμού της επιδερμίδας για φυσική αναδόμηση και θρέψη του δέρματος
  - 4% φυσική χοληστερόλη, η οποία σταθεροποιεί τη δομή του φραγμού του δέρματος και συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητάς του
  - 2% λιπαρά οξέα που βοηθούν στην ενίσχυση της παραγωγής λιπιδίων, διατηρώντας σε ισορροπία τα επίπεδά τους στο δέρμα.
  Η βελτιστοποιημένη 2:4:2 αναλογία προσφέρει διπλάσια συγκέντρωση λιπιδίων, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην επιδιόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού, βελτιώνει την πυκνότητα, την σφριγηλότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας, προσφέρει βαθιά ανακούφιση στο ώριμο, ξηρό δέρμα ενώ επαναφέρει τη φυσική του φωτεινότητα.

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer