Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ: ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ: ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ


  Μπορεί να μην είναι στο χέρι σας να σταματήσετε το πέρασμα του χρόνου και τις αναπόφευκτες και φυσιολογικές φθορές που φέρνει μαζί του, αυτό όμως που σίγουρα μπορείτε να κάνετε είναι να καθυστερήσετε την εμφάνισή τους στην επιδερμίδα ή και να διορθώσετε τυχόν σημάδια γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες, δυσχρωμίες κλπ) που έχουν ήδη εκδηλωθεί. Ισχυρός σας «σύμμαχος» στη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας σας είναι η πρόληψη από τους παράγοντες που πυροδοτούν την πρόωρη γήρανση και βέβαια, η επιλογή του κατάλληλου skincare που θα απαντά στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σας κάθε φορά.

  Σε άρθρο σχετικά με την αντιγηραντική φροντίδα, η American Academy of Dermatology τονίζει ότι τα δύο βασικά αντιγηραντικά προϊόντα είναι το αντηλιακό (με SPF30 και πάνω) και η ενυδατική σας, τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά και ευλαβικά. Διευκρινίζει, βέβαια, ότι από ένα σημείο και μετά η απλή ενυδάτωση δεν αρκεί και χρειάζεται να περάσετε σε πιο ενισχυμένες συνθέσεις, που συνδυάζουν την ενυδάτωση με ενεργά συστατικά τα οποία προσφέρουν επιπλέον skincare οφέλη (λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση του τόνου και της υφής, σύσφιξη κλπ).

  Τα πρώτα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας παρουσιάζονται συνήθως γύρω στα 30 (λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών, εμφάνιση κηλίδων, αλλαγή στην υφή και την ελαστικότητα του δέρματος), αν και αυτό εξαρτάται από τη γενετική προδιάθεση και, ακόμα περισσότερο, από τον τρόπο ζωής.  Αν μείνουν χωρίς έγκαιρη και στοχευμένη αντιμετώπιση με το κατάλληλο skincare, εντείνονται σημαντικά μέχρι τα 40 όπου η φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος έχει μειωθεί κατακόρυφα, ενώ επιδεινώνονται ραγδαία με τις ορμονικές αλλαγές στη φάση της εμμηνόπαυσης. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστούν – αρκεί να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας με στοχευμένη δράση στις ρυτίδες και τα υπόλοιπα σημάδια γήρανσης που σας απασχολούν.

  Ποια είναι η ιδανική αντιρυτιδική κρέμα για εσάς;

  Ο χρόνος που περνάει, ο τρόπος ζωής (με πρωταγωνιστή την έκθεση στον ήλιο) και η κληρονομικότητα, είναι στοιχεία που όπως είδαμε επηρεάζουν την όψη και τη συμπεριφορά του δέρματος. Η διάσπαση του κολλαγόνου, η επιβράδυνση της κυτταρικής ανανέωσης και η μείωση των επιπέδων υγρασίας στο δέρμα, οδηγούν σε ολοένα και πιο ορατά σημάδια γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες, δυσχρωμίες και απώλεια ελαστικότητας. Μελετώντας σε βάθος κάθε έναν από τους μηχανισμούς που βρίσκονται πίσω από αυτά τα σημάδια γήρανσης, η SkinCeuticals υπογράφει συνθέσεις με συστατικά υψηλής συγκέντρωσης και αποτελεσματικότητας που στοχεύουν ακριβώς στην αιτία και διορθώνουν το πρόβλημα, βοηθώντας την επιδερμίδα να ξαναβρεί την ισορροπία, την υγεία και τη νεανικότητά της.

  Αν σας απασχολούν τα πρώιμα σημάδια φωτογήρανσης, οι δυσχρωμίες και η έλλειψη λάμψης, επιλέξτε την αντιρυτιδική κρέμα προσώπου Metacell Renewal B3. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη ενυδατική κρέμα διόρθωσης, καθημερινής χρήσης, η οποία χρησιμοποιεί ένα άνυδρο γαλάκτωμα (εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας), για να αποδίδει υψηλή συγκέντρωση 5% νιασιναμίδης συνδυασμένης με συμπύκνωμα τριπεπτιδίου και 15% γλυκερίνη – ένα «κοκτέιλ» συστατικών που διορθώνει ορατά τα πρώιμα σημάδια φωτογήρανσης, επαναφέρει τον τόνο και τη φωτεινότητα του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες, αποκαθιστά την ελαστικότητα και την ομοιόμορφη όψη.

  Για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, της απώλειας ελαστικότητας και της χαλάρωσης που προκαλεί το σιωπηλό -αλλά καταστροφικό για το κολλαγόνο-φαινόμενο της γλυκοζυλίωσης, επιλέξτε την κρέμα σύσφιξης προσώπου A.G.E. InterrupterAdvanced. Πρόκειται για μια μοναδική θεραπεία με 4% εκχύλισμα blueberry, 30% Proxylane και 0.2% φυτοσφιγγοσίνη, που αποτρέπει τη διαδικασία της γλυκοζυλίωσης (προλαμβάνοντας έτσι την καταστροφή των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης) και διορθώνει τα έντονα σημάδια γήρανσης του ώριμου δέρματος ενώ το τροφοδοτεί με πολύτιμα λιπίδια.

  Βαθιές ρυτίδες, χαλάρωση, ξηρότητα, θαμπάδα: η αυξανόμενη μείωση των κυτταρικών λιπιδίων (ceramides, φυσική χοληστερόλη, λιπαρά οξέα) που συμβαίνει στην ώριμη επιδερμίδα, απειλή τον επιδερμιδικό φραγμό, οδηγώντας σε εγκατεστημένα σημάδια γήρανσης. Το Triple Lipid Restore 2:4:2 είναι μια πρωτοποριακή αντιγηραντική κρέμα που περιέχει την βέλτιστη αναλογία λιπιδίων: 2% καθαρά ceramides, 4% φυσική χοληστερόλη και 2% λιπαρά οξέα – μια αναλογία που συμβάλλει στην επιδιόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού, βελτιώνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην ξηρή, ώριμη επιδερμίδα, χαρίζει ομοιόμορφη όψη και επαναφέρει τη λάμψη της.

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer