Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΕΡΟΥΜ & ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ;
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΕΡΟΥΜ & ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ;

  ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΕΡΟΥΜ & ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ;

  Στην Βίβλο του skincare, οι 3 απαράβατες «εντολές» για υγιή, νεανική επιδερμίδα ταυτίζονται με τα 3 απαραίτητα βήματα καθημερινής φροντίδας: Καθαρισμός- Ενυδάτωση-Αντηλιακή προστασία. Είναι, όμως, αυτό αρκετό;


  Επικεντρώνοντας τις έρευνές του στον πυρήνα αυτού του τρίπτυχου, o ιδρυτής της Skinceuticals, Ιατρός, Dr. Sheldon Pinnell, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι προκειμένου να είναι αποτελεσματικό, θα πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένο και στοχευμένο –θα πρέπει, δηλαδή, η επιλογή των προϊόντων περιποίησης που χρησιμοποιούμε καθημερινά να προσφέρουν Πρόληψη, Προστασία και Διόρθωση, ώστε να προλαμβάνουν, να αντιμετωπίζουν και να ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις που έχουν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες (η νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης) στο δέρμα.

  Πρόκειται για ένα ερώτημα που αφορά δύο από τους πιο βασικούς πυλώνες του καθημερινού skincare: την αντιοξειδωτική προστασία και την ενυδατική ή/και αντιγηραντική φροντίδα του προσώπου και η απάντηση έχει ήδη δοθεί από την επιστημονική κοινότητα: όχι απλά συνδυάζονται αλλά είναι απαραίτητο να συνδυάζονται σε καθημερινή βάση, τόσο για την υγεία όσο και για τη νεανικότητα του δέρματος. Μάλιστα, μετά από χρόνια επισταμένων ερευνών, o ιδρυτής της Skinceuticals, Ιατρός, Dr. Sheldon Pinnell, κατέληξε στο ασφαλές συμπέρασμα πως το τρίπτυχο Πρόληψη (με ένα αντιοξειδωτικό serum), Προστασία (με ένα αντηλιακό) και Διόρθωση (με μια- εξειδικευμένη για τις ανάγκες του δέρματος- κρέμας προσώπου) είναι απολύτως απαραίτητο καθημερινά για την πρόληψη, την αντιμετώπιση και την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων που έχουν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες (η νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης) στο δέρμα.

  Είναι πλέον γνωστό ότι η ηλιακή ακτινοβολία, η ρύπανση, ο καπνός των τσιγάρων, το μπλε φως από τις digital οθόνες, η κατανάλωση αλκοόλ, το στρες, «πυροδοτούν» τη δημιουργία των ελευθέρων ριζών οι οποίες επιτίθενται στα κύτταρα του δέρματος, δημιουργούν φλεγμονές, μεταλλάξεις του DNA, βλάβη των πρωτεϊνών, αλλαγές στην έκφραση των γονιδίων και πολλά ακόμα προβλήματα. Απέναντι σε αυτές τις επιθέσεις, βέβαια, δεν είμαστε «άοπλοι»: το σώμα μας έχει τον δικό του τρόπο άμυνας, επιστρατεύοντας τα αντιοξειδωτικά (που υπάρχουν φυσικά στον οργανισμό μας) για να αναχαιτίσουν τις ελεύθερες ρίζες και να προλάβουν την περαιτέρω οξείδωση άλλων μορίων.


  Τα φυσικά αυτά αποθέματα, όμως, δεν αρκούν και ακριβώς εδώ μπαίνει η παράμετρος «Πρόληψη» μέσα από την καθημερινή χρήση ενός αντιοξειδωτικού serum με καθαρή βιταμίνη C. Σύμφωνα με τον Dr. Pinnell, ένα αντιοξειδωτικό serum «εφόσον είναι σχεδιασμένο να διεισδύει βαθιά στο δέρμα, παρέχει προστασία ενάντια στη βλάβη και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτο-επανόρθωσης, μειώνοντας τα σημάδια γήρανσης»- για αυτό και είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητo. ΤοC E Ferulic Serum της Skinceuticals είναι ένας τριπλός αντιοξειδωτικός ορός προσώπου υψηλής δράσης (1), με 15% καθαρή βιταμίνη C (L- ασκορβικό οξύ), 1% καθαρή βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) και 0.5% φερουλικό οξύ, που προσφέρει προηγμένη προστασία ενάντια στην ατμοσφαιρική γήρανση του δέρματος. Επιπλέον, ενισχύει κατά 8 φορές τη φυσική άμυνά του απέναντι στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, αυξάνει τη σφριγηλότητα (37%), μειώνει λεπτές γραμμές (27%) και ρυτίδες (36%), ενώ παράλληλα ενισχύει τη λάμψη του προσώπου (44%) (2).


  Έχοντας καλύψει την πρώτη γραμμή άμυνας με το αντιοξειδωτικό serum με βιταμίνη C, επόμενο βήμα είναι η στοχευμένη περιποίηση που έρχεται να διορθώσει τα ορατά αποτελέσματα παλαιών βλαβών στο δέρμα, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, δυσχρωμίες, ακμή κ.α. Σε αυτές τις «διορθωτικές» συνθέσεις της Skinceuticals επιστρατεύονται ισχυρά συστατικά επανόρθωσης, φωτεινότητας και απολέπισης καθώς και προηγμένες τεχνολογίες που αναλαμβάνουν την αποστολή να επαναφέρουν την υγιή, νεανική εμφάνιση του δέρματος.

  Έτσι, αν θέλετε να διορθώσετε τα πρώτα σημάδια φωτογήρανσης, δεν έχετε παρά να χρησιμοποιείτε καθημερινά, πάνω από το αντιοξειδωτικό serum σας με βιταμίνη C, τη Metacell Renewall B3 της Skinceuticals, μία κρέμα προσώπου καθημερινής χρήσης που βελτιώνει ορατά τις ρυτίδες, τον ανομοιόμορφο τόνο και τη λάμψη του δέρματος ενώ την ίδια στιγμή ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του. Η πατενταρισμένη αυτή σύνθεση περιέχει 5% νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3), 2.5% συμπύκνωμα τριπεπτιδίων και 15% γλυκερίνη, που (3):

  • -Ενισχύουν την κυτταρική ανανέωση
  • -  νδυναμώνουν τον δερματικό φραγμό
  • -  Βελτιώνουν τη λάμψη και τη φωτεινότητα του δέρματος (15%)
  • -  Ενυδατώνουν, ενισχύουν τον όγκο και τη σφριγηλότητά του (10%)
  • -  Βελτιώνουν τη διαύγεια του δέρματος
  • -  Βελτιώνουν την όψη των λεπτών γραμμών (20%).

  Για την ώριμη επιδερμίδα που εμφανίζει έλλειψη ελαστικότητας και ρυτίδες, το A.G.E. Interrupter Advanced είναι η ιδανική, διορθωτική φροντίδα που μπορεί να συνδυαστεί με το αντιοξειδωτικό serum σας, και να προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Στην καρδιά του, αυτό κρεμώδες, μη λιπαρό balm, περιέχει 30% proxylane, 4% εκχύλισμα μύρτιλων και 0.2% φυτοσφιγγοσίνη, συστατικά που με συστηματική χρήση (4):

  • - Βελτιώνουν την όψη των ρυτίδων
  • -Αντιμετωπίζουν την έλλειψη ελαστικότητας και τη λέπτυνση του δέρματος, που οφείλονται στη γλυκοζυλίωση
  • - Αναπληρώνουν τα επίπεδα υγρασίας και θρεπτικών συστατικών, υποστηρίζοντας τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος
  • - Ανακουφίζουν το ξηρό, γηράσκον δέρμα
  • - Φωτίζουν το δέρμα

  Πηγες

  • (1) Ένα Τοπικό Αντιοξειδωτικό Διάλυμα που Περιέχει Βιταμίνες C και E σταθεροποιημένο από Φερουλικό Οξύ Παρέχει Προστασία στο Ανθρώπινο Δέρμα Ενάντια σε Ζημιές που Προκαλούνται από την Υπεριώδη Ακτινοβολία. Pinnell, S. et al. J Am Acad Dermatol. 59(3):418-25, 2008.
  • (2) Πρωτόκολλο: κλινική μελέτη 12 εβδομάδων που διενεργήθηκε σε 55 γυναίκες ηλικίας 45-60 ετών (ΗΠΑ, 2013). Τα αναγραφόμενα ποσοστά αντιπροσωπεύουν τον μέσο όρο των αποτελεσμάτων.
  • (3) Πρωτόκολλο: κλινική μελέτη 12 εβδομάδων που διενεργήθηκε σε 56 γυναίκες ηλικίας 40 -55 ετών (ΗΠΑ, 2014). Τα αναγραφόμενα ποσοστά αντιπροσωπεύουν τον μέσο όρο των αποτελεσμάτων.
  • (4) Πρωτόκολλο: κλινική μελέτη 12 εβδομάδων που διενεργήθηκε σε 43 γυναίκες ηλικίας 45-51ετών (ΗΠΑ, 2007). Τα αναγραφόμενα ποσοστά αντιπροσωπεύουν τον μέσο όρο των αποτελεσμάτων

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer