Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • Επαγγελματικες Θεραπειες Προσωπου
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

Επαγγελματικες θεραπειες
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 
 

Οι επαγγελματικές θεραπείες της SkinCeuticals είναι χημικά peels και πρωτόκολλα προσώπου που εκτελούνται από έναν εξουσιοδοτημένο αισθητικό ή εμπειρογνώμονα. Σχεδιασμένες για να λειτουργούν σε συνδυασμό με τις κλινικές διαδικασίες και τα σκευάσματα φροντίδας του δέρματος της SkinCeuticals, αυτές οι θεραπείες χρησιμοποιούν ισχυρές τεχνολογίες διαθέσιμες αποκλειστικά μέσω επαγγελματιών. Οι επαγγελματίες της SkinCeuticals είναι εκτενώς εκπαιδευμένοι για να προσαρμόσουν αυτά τα πρωτόκολλα θεραπείας σε συγκεκριμένους τύπους δέρματος, συνθήκες και στόχους βελτίωσης της επιδερμίδας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ PEELS

Τα χημικά peels με στο ιατρείο είναι απαραίτητα για τη διατήρηση και αποκατάσταση της υγείας και της εμφάνισης του δέρματος. Τα peels της SkinCeuticals διατίθενται αποκλειστικά μέσω ενός εξουσιοδοτημένου επαγγελματία skincare και συνεργάζονται με την φροντίδα του δέρματος HomeCeuticals για να αποφέρουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.


Οφελη

 • Βοηθάει στη μείωση των σημαδιών φωτογήρανσης, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
 • Βελτιώνει την εμφάνιση των δυσχρωμιών του δέρματος και της θαμπάδας, με την απολέπιση των επιφανειακών κυττάρων
 • Μαλακώνει και λειαίνει την υφή της επιφάνειας του δέρματος
 • Μειώνει τη συχνότητα των ξεσπασμάτων ακμής και εξασθενεί την εμφάνιση των δυσχρωμιών μετά την ακμή
 • Διατηρεί και ενισχύει τα αποτελέσματα ενός σχήματος φροντίδας στο σπίτι της SkinCeuticals
 • Συμπληρώνει τα αποτελέσματα των κλινικών διαδικασιών στο ιατρείο για πιο ολοκληρωμένα οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ένας επαγγελματίας φροντίδας δέρματος της SkinCeuticals έχει πρόσβαση σε αποκλειστιά προϊόντα θεραπείας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσαρμογή οποιασδήποτε περιποίησης προσώπου. Διαθέσιμες μέσω των εξουσιοδοτημένων επαγγελματιών της SkinCeuticals, οι στοχευμένες αυτές λύσεις συμπληρώνουν τα επαγγελματικές peels της SkinCeuticals και τις κλινικές διαδικασίες στο ιατρείο για να βελτιστοποιήσουν την υγεία και την ομορφιά του δέρματος.

Οφελη

 • Ενισχύει τα οφέλη μιας φροντίδας στο σπίτι της SkinCeuticals και κάθε χημικού peel στο γραφείο
 • Συσφίγγει και αποτοξινώνει το δέρμα
 • Αποκαθιστά μια σταθερή, νεανική ακτινοβολία

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΚΛΙΝΙΚΕΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
+ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
+ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ
ΦΡΟΝΤΙΔΑ
= Μακρας διαρκειας
αντιληπτα αποτελεσματα

Η φιλοσοφία μας είναι απλή.

Αποτελέσματα μακράς διαρκείας επιτυγχάνονται μέσω του συνδυασμού των πλέον σύγχρονων κλινικών διαδικασιών, των επαγγελματικών θεραπειών και της προηγμένης φροντίδας στο σπίτι. Το Integrated Skincare είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε κλινικές διαδικασίες. Πριν και μετά από τις διαδικασίες στο ιατρείο, η SkinCeuticals προσφέρει φροντίδα στο σπίτι για προετοιμασία πριν την θεραπεία, μετά τη θεραπεία αλλά και για καθημερινή χρήση. Για να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε τα αποτελέσματα, προσφέρουμε επίσης επαγγελματικές θεραπείες στο ιατρείο όπως κλινικές απολεπίσεις και πρωτόκολλα κατά της γήρανσης.

Τα οφέλη από το Integrated Skincare είναι σαφή: Μία ολοκληρωμένη φροντίδα που συνδυάζει φροντίδα στο σπίτι, κλινικές διαδικασίες και επαγγελματικές θεραπείες, αποδίδει μακροχρόνια αποτελέσματα καθώς και πιο υγιές, νεανικό δέρμα.

ΟΦΕΛΗ

 • Ο συνδυασμός κλινικών διαδικασιών με επαγγελματικές θεραπείες και προηγμένη φροντίδα στο σπίτι παρέχει ολοκληρωμένα αποτελέσματα
 • Η σωστή προετοιμασία και ανάρρωση μειώνει το διάστημα απραξίας και την ενόχληση
 • Η προηγμένη κατ' οίκον φροντίδα παρατείνει και προστατεύει τα αποτελέσματα λόγω των φωτοπροστατευτικών πλεονεκτημάτων των τοπικών αντιοξειδωτικών

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer