Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
Discoloration Defense Serum Skin Discoloration Serum by SkinCeuticals

Correct

Discoloration Defense Serum

Οροί Επιδιόρθωσης

Αυτός ο ορός στοχεύει στη μείωση ορατών δυσχρωμιών, για πιο λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:

Κανονικο, Λιπαρο, Μικτο, Ξηρο,

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:

Με δυσχρωμιες,

100% authenticity guaranteed

Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα SkinCeuticals είναι πάντα αυθεντικά
Μαθετε περισσοτερα

Το δέρμα σας αξίζει ασφαλή, αποτελεσματικά σκευάσματα. Πάντα να αγοράζετε γνήσια προϊόντα SkinCeuticals.
Βεβαιωθείτε ότι τα SkinCeuticals προϊόντα σας είναι αυθεντικά αγοράζοντάς τα μέσω εξουσιοδοτημένου διανομέα.
Μάθετε Περισσότερα

Πληροφοριες προϊοντων

Το Discoloration Defense Serum είναι ένας ορός προσώπου κατάλληλος για καθημερινή χρήση, ο οποίος έχει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα στη μείωση βασικών τύπων δυσχρωμιών, συμπεριλαμβανομένων μορφών που είναι δύσκολο να βελτιωθούν, όπως οι πανάδες και τα σημάδια ακμής. Σύνθεση με 1.8% τρανεξαμικό οξύ, 5% νιασιναμίδη και 5% H.E.P.E.S. , η τελευταίας τεχνολογίας σύνθεσή του, βελτιώνει την εμφάνιση των δυσχρωμιών, ενώ παράλληλα δίνει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, σε διάστημα εώς και 2 εβδομάδων.

 • Διαθέτει ένα μείγμα συστατικών για να μειώσει την εμφάνιση δυσχρωμιών της επιδερμίδας, να βελτιώσει τη λάμψη της και να ελαχιστοποιήσει την επανεμφάνιση των δυσχρωμιών σε αυτή (με συνεχή χρήση)
 • 41% μέση μείωση στην εμφάνιση πανάδων
 • Χωρίς άρωμα
 • Ιδανικό συμπλήρωμα για χρήση στο σπίτι, μετά από δερματολογικές πράξεις κατά των δυσχρωμιών, όπως χημικά peelings ή μη- αφαιρετικό laser. Συμβουλευτείτε πάντα έναν ιατρό για τις δικές σας συστάσεις.

Πως χρησιμοποιειται

 • Εφαρμόστε 3-5 σταγόνες στο πρόσωπο, δύο φορές την ημέρα
 • Εάν το χρησιμοποιείτε το πρωί, εφαρμόστε το μετά από έναν ορό SkinCeutical με βιταμίνη C και συνεχίστε με ένα ευρέος φάσματος αντηλιακό SkinCeuticals με SPF 50+
 • Περιορίστε την έκθεση στον ήλιο όσο χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν

Ορατα αποτελεσματα

Σε μία κλινική μελέτη 12 εβδομάδων, το Discoloration Defense Serum είχε ορατά αποτελέσματα σε βασικούς τύπους δυχρωμιών της επιδερμίδας:

 • 41% μέση βελτίωση στην εμφάνιση πανάδων
 • 46% μέση βελτίωση στην εμφάνιση δυσχρωμιών
 • 71% μέση βελτίωση στην εμφάνιση σημαδιών
 • 35% μέση βελτίωση στον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας.

Δείτε το πρωτόκολλοΠρωτόκολλο: Διεξήχθη μια κλινική μελέτη διάρκειας 12 εβδομάδων σε 50 γυναίκες, ηλικίας 25 έως 60 ετών, Fitzpatrick I-IV, με ήπιες έως μέτριες δυσχρωμίες της επιδερμίδας του προσώπου, συμπεριλαμβανομένων των πανάδων των σημαδιών  και του ανομοιόμορφου τόνου.Το Discoloration Defense Serum εφαρμόστηκε στο πρόσωπο δύο φορές την ημέρα σε συνδυασμό με αντηλιακό. Οι αξιολογήσεις αποτελεσματικότητας και ανεκτικότητας διεξήχθησαν κατά την έναρξη και μετά από 2, 4, 8 και 12 εβδομάδες.

Πριν
Μετά

Επιστημη και αποδειξεις

Στοιχεία της καθημερινότητας - συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης σε υπεριώδη ακτινοβολία, συνταγογραφούμενων φαρμάκων και κάποιων επαγγελματικών θεραπειών - μπορούν να ενεργοποιήσουν την παραγωγή μελανίνης στα χαμηλότερα επιδερμικά στρώματα.
Αυτή η περίσσεια μελανίνης ανεβαίνει στην επιφάνεια της επιδερμιδας, προκαλώντας ορατές δυσχρωμίες στην επιδερμίδα. Οι δυσχρωμίες μπορεί να εκδηλωθούν με διάφορους τρόπους, όπως κηλίδες, σημάδια και πανάδες, στα ζυγωματικά, το μέτωπο και το άνω χείλος.

Το Discoloration Defense Serum είναι ένας ορός τελευταίας γενιάς, ο οποίος χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό από ισχυρά συστατικά κατά των δυσχρωμιών - συμπεριλαμβανομένου του  τρανεξαμικού οξέος - για την αντιμετώπιση βασικών τύπων δυσχρωμιών στην επιδερμίδα.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Βασικα συστατικα

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer