Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφή>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR

Διορθωση και Περιποιηση Επιδερμιδας

TRIPERTIDE-R NECK REPAIR ΚΡΕΜΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΛΑΙΜΟΥ

Κρεμες Επιδιορθωσης

 • no σχόλιο

 • Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε για να υποβάλετε μια κριτική

ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:

Κανονικο Δερμα, Λιπαρο Δερμα, Μικτο Δερμα, Ξηρο Δερμα,

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:

Γηρανση & Ωριμο Δερμα, Δυσχρωμιες Δερματος - Παναδες - Κηλιδες, Αφυδατωμενο Δερμα,

100% authenticity guaranteed


Πιστοποιημένα Σημεία Πώλησης
Μάθετε περισσότερα

Το δέρμα σας αξίζει ασφαλή, αποτελεσματικά σκευάσματα. Πάντα να αγοράζετε γνήσια προϊόντα SkinCeuticals.
Βεβαιωθείτε ότι τα SkinCeuticals προϊόντα σας είναι αυθεντικά αγοράζοντάς τα μέσω εξουσιοδοτημένου διανομέα.
Μάθετε Περισσότερα

Πληροφοριες προϊοντων

Η προηγμένη φροντίδα Tripeptide-R Neck Repair, καθημερινή κρέμα με ρετινόλη, είναι σχεδιασμένη να δρά ενάντια στα σημάδια πρόωρης έως και προχωρημένης γήρανσης του λαιμού. Περιέχει 0,2% καθαρή ρετινόλη βραδείας απελευθέρωσης, 2,5% συμπύκνωμα τριπεπτιδίων και 5,0% σύμπλοκο γλαυκίνης. Η διορθωτική αυτή τεχνολογία έχει αποδειχθεί κλινικώς ότι στοχεύει πολλαπλά σημάδια γήρανσης του λαιμού. Το Tripeptide-R Neck Repair είναι ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα του λαιμού, είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, και συμπληρώνει τις επαγγελματικές θεραπείες ανόρθωσης του λαιμού.
 • Είναι κλινικώς αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης του λαιμού, συμπεριλαμβανομένων των οριζόντιων γραμμών και των ρυτίδων, της έλλειψης σφριγηλότητας, της χαλάρωσης, και του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου δέρματος.
 • 27% μέση βελτίωση στις ρυτίδες του δέρματος του λαιμού
 • 16% μέση βελτίωση στην όψη των οριζόντιων γραμμών στον λαιμό
 • Χωρίς άρωμα. Χωρίς αιθιλική αλκοόλη
 • Ιδανικό ως συμπληρωματική αγωγή σε θεραπείες σμίλευσης του λαιμού, όπως η κρυολιπόλυση κάτω από το πηγούνι και οι θεραπείες σύσφιγξης του λαιμού

Πως χρησιμοποιειται

 • Εφαρμόστε 2 -3 πιέσεις κάθε δεύτερο βράδυ με ανοδικές κινήσεις μασάζ απο το από το ντεκολτέ μέχρι το περίγραμμα της κάτω γνάθου. Σταδικά, αυξήστε τη χρήση σε κάθε βράδυ, και έπειτα σε 2 φορές την ημέρα ανάλογα με τον βαθμό ανοχής ή σύμφωνα με τις συστάσεις του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.
 • Η ρετινόλη ενδέχεται να αυξήσει τη φωτοευαισθησία. Κατά τη χρήση αυτού του προϊόντος, να χρησιμοποιείτε πάντοτε αντιηλιακό υψηλής προστασίας ευρέος φάσματος. Και συνεχίστε τη χρήση αντηλιακού για 1 εβδομάδα σε περίπτωση διακοπής χρήσης τους προϊόντος.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Ορατα αποτελεσματα

Σε κλινική μελέτη 16 εβδομάδων, το Tripeptide-R Neck Repair βελτίωσε σημαντικά πολλαπλά ορατά σημάδια γήρανσης του λαιμού:

 • 27% μέση βελτίωση στις ρυτίδες του δέρματος του λαιμού
 • 16% μέση βελτίωση στην όψη των οριζόντιων γραμμών στον λαιμό
 • 16% μέση βελτίωση στη σφριγηλότητα του δέρματος του λαιμού
 • 13% μέση βελτίωση στη χαλάρωση του δέρματος του λαιμού
 • 28% μέση βελτίωση στην λείανση του λαιμού

Δείτε το πρωτόκολλοΠρωτόκολλο: Μονοκεντρική κλινική μελέτη 16 εβδομάδων διενεργήθηκε σε 50 γυναίκες, ηλικίας 40-60 ετών, με ήπια έως μέτρια χαλάρωση στον λαιμό, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, συμπεριλαμβανομένων οριζόντιων γραμμών στον λαιμό, απώλεια σφριγηλότητας στον λαιμό, ρυτίδωση, απώλεια ελαστικότητας στον λαιμό, τραχύ δέρμα, και ανομοιόμορφο τόνο δέρματος. Το Tripeptide-R Neck Repair χρησιμοποιήθηκε το βράδυ σύμφωνα με τον βαθμό ανοχής, σε συνδυασμό με αντιηλιακό. Μετά από 1 εβδομάδα, η χρήση αυξήθηκε σε δύο φορές ημερησίως σύμφωνα με τον βαθμό ανοχής, σε συνδυασμό με αντιηλιακό. Οι αξιολογήσεις αποτελεσματικότητας πραγματοποιήθηκαν κατά την έναρξη και τις εβδομάδες 4, 8, 12, και 16.

Πριν
Μετά

Επιστημη και αποδειξεις

ΛΑΙΜΟΣ VS. ΠΡΟΣΩΠΟ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ


Το δέρμα στον λαιμό διαφέρει από το δέρμα στο πρόσωπο, καθώς χαρακτηρίζεται από λεπτότερο και πιο ευάλωτο χόριο. Με λιγότερα λιπίδια από ό,τι το δέρμα στο πρόσωπο, ο δερματικός φραγμός στον λαιμό αποδυναμώνεται ήδη από την ηλικία των 30 ετών. Οι ιδιότητες αυτές, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο λαιμός βρίσκεται σε διαρκή κίνηση, μπορεί να οδηγήσουν στον σχηματισμό ρυτίδων βαθύτερων μέχρι και 5 φορές από ό,τι στο πρόσωπο. Ο συνδυασμός της ανατομικής χαλάρωσης με τη δερματική ρυτίδωση –συν το λεπτό, ευάλωτο δέρμα όπως και στην περιοχή των ματιών– καθιστούν ιδιαιτέρως δύσκολη την αντιμετώπιση της γήρανσης του λαιμού.

Το Tripeptide-R Neck Repair είναι μια καθημερινή φροντίδα ρετινόλης, υψηλής αποτελεσματικότητας που στοχεύει τα ορατά σημάδια πρόωρης έως και προχωρημένης γήρανσης του λαιμού. Η θεραπεία αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον λαιμό, συνδυάζει ένα σύστημα ενυδάτωσης με μια τεχνολογία τριπλής διόρθωσης, αποτελούμενη από 0,2% καθαρή ρετινόλη, 2,5% συμπύκνωμα τριπεπτιδίων και 5,0% σύμπλοκο γλαυκίνης, ώστε να εξασφαλίζει βελτίωση των ορατών σημαδιών γήρανσης.

Kim, E, Cho, G, Gae Won, N, Cho, J. Age-related changes in skin bio-mechanical properties: the neck skin compared with the cheek and forearm skin in Korean females. Skin Research and Technology. 2013.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Βασικα συστατικα

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer