Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
Retinol 1.0

Correct

Retinol 1.0

Κρέμες Ρετινόλης

Μία κρέμα προσώπου με υψηλή συγκέντρωση καθαρής ρετινόλης ιδανική για έμπειρους χρήστες ρετινόλης που βελτιώνει την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης και πόρων, καθώς συμβάλει και στην βελτίωση της ακμής.

ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:

Κανονικο, Λιπαρο, Μικτο,

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:

Ωριμο, Με ταση ακμης, Με δυσχρωμιες,

100% authenticity guaranteed

Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα SkinCeuticals είναι πάντα αυθεντικά
Μαθετε περισσοτερα

Το δέρμα σας αξίζει ασφαλή, αποτελεσματικά σκευάσματα. Πάντα να αγοράζετε γνήσια προϊόντα SkinCeuticals.
Βεβαιωθείτε ότι τα SkinCeuticals προϊόντα σας είναι αυθεντικά αγοράζοντάς τα μέσω εξουσιοδοτημένου διανομέα.
Μάθετε Περισσότερα

Πληροφοριες προϊοντων

Το Retinol 1.0 είναι ιδανικό για προβληματική και  επιδερμίδα ταλαιπωρημένη από τον ήλιο που έχει προετοιμαστεί με τη χρήση του Retinol 0.5. Φτιαγμένο με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε καθαρή ρετινόλη 1.0% , αυτή η κρέμα νυκτός είναι εμπλουτισμένη με τις νεότερες τεχνικές σταθεροποίησης και διάθεσης των δραστικών συστατικών για να εξασφαλιστεί σταθερή και ομαλή απελευθέρωση της μέγιστης συγκλέντρωσης. Το Retinol 1.0 έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και δισχρωμιών της επιδερμίδας, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τους ερεθισμούς και την εμφάνιση πόρων.
 • Προάγει την κυτταρική ανανέωση
 • Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων, δισχρωμιών, πόρων και ατελειών
 • Η σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιήσει τον ερεθισμό που προκαλείται στην επιδερμίδα από τη χρήση κρεμών ρετινόλης για το πρόσωπο.
 • Η ειδική συσκευασία διατηρεί την αποτελεσματικότητα της ρετινόλης
 • Δεν φράζει τους πόρους, χωρίς άρωμα
 • Ιδανικό για επιδερμίδα η οποία έχει προετοιμασθεί με Retinol 0.5

Πως χρησιμοποιειται

 • Το βράδυ, εφαρμόστε μία ομοιόμορφη στρώση, μεγέθους μπιζελιού, σε καθαρό πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε την επιδερμίδα να απορροφήσει το Retinol 0.5 πριν εφαρμόσετε κάποιο άλλο προϊόν στη συνέχεια. Μειώστε την αρχική χρήση σε μία με δύο φορές την εβδομάδα, σταδιακά αυξήστε τη δόση σε μία φορά στα δύο βράδια, και τέλος κάθε βράδυ εάν  είναι ανεκτό από την επιδερμίδα σας. Προτείνεται να ξεκινήσετε με τη χρήση Retinol 0.5 ούτως ώστε να εξασφαλισθεί η ανεκτικότητα από την επιδερμίδα.
 • Η ρετινόλη μπορεί να ενισχύσει την φωτοευαισθησία. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό υψηλής προστασίας όταν εφαρμόζετε το συγκεκριμένο προϊόν.
 • Ως προφύλαξη, τα προϊόντα ρετινόλης δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από εγκύους ή γυναίκες που σκοπεύουν να μείνουν έγκυες στο εγγύς μέλλον. Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία που να αναφέρουν τις αρνητικές επιπτώσεις της ρετινόλης στην εμβρυϊκή ανάπτυξη, έχουν αναφερθεί ορισμένα προβλήματα σχετικά με το προσλαμβανόμενο ρετινοϊκό οξύ.

Επιστημη και αποδειξεις

Η τοπική χρήση ρετινόλης έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς από δερματολόγους για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση και αντιστροφή των σημαδιών γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, η χαλάρωση και ο αποχρωματισμός. Επειδή επιταχύνουν την κυτταρική διαφοροποίηση, οι ρετινόλες, μπορούν επίσης να βελτιώσουν τις κηλίδες και την εμφάνιση πόρων. Το μόριο της ρετινόλης είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και ευάλωτο στη διάσπαση εάν δεν προστατεύεται σωστά.

Το Retinol 1.0 χρησιμοποιεί ένα βελτιστοποιημένο σύστημα διάθεσης στην επιδερμίδα και μία προστατευτική συσκευασία για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα της καθαρής ρετινόλης. Αυτή η κρέμα νυκτός με ρετινόλη λειτουργεί με τη φυσική δομή των λιπιδίων της επιδερμίδας ούτως ώστε να ενισχύσει τη βέλτιστη απορρόφηση.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Βασικα συστατικα

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer