Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ: ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ;
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ: ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ;

  Είναι ανάμεσα στα συστατικά που οι δερματολόγοι θεωρούν απαραίτητα σε κάθε ρουτίνα φροντίδας: ο λόγος για το υαλουρονικό οξύ, το οποίο αποτελεί φυσικό συστατικό, μια γλυκοζαμινογλυκάνη, του δέρματός μας. Τόσο σημαντική είναι η παρουσία του στο δέρμα, όπου εδώ συναντάμε το 50% της συνολικής ποσότητας υαλουρονικού οξέος που υπάρχει στο σώμα των ενηλίκων!

  Οι ιδιότητές του είναι εντυπωσιακές και πολύτιμες: Αφενός, συγκρατεί περισσότερο από 1000 φορές το βάρος του σε νερό αλλά, ως υγροσκοπικό μόριο που είναι, έλκει υγρασία απευθείας από το περιβάλλον, λειτουργεί δηλαδή ως «σφουγγάρι», που κρατάει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και «γεμάτη» εκ των έσω. Επιπλέον, το Υαλουρονικό Οξύ στην εξωκυττάρια θεμέλια ουσία, αποτελεί ένα βασικό συστατικό, υπεύθυνο για την αποκατάσταση του όγκου στο δέρμα καθώς θρέφει και ενυδατώνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, οργανώνει την εξωκυττάρια ουσία, δίνει δομή στη μήτρα του δέρματος. Έξτρα προσόν του, η αντιοξειδωτική δράση του, χάρη στην οποία συμβάλλει στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών που επιτίθενται συνεχώς στην επιδερμίδα προκαλώντας οξειδωτικό στρες που οδηγεί σε πρόωρη γήρανση.
   
  Δυστυχώς, με την παροδο του χρόνου τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος στο δέρμα μειώνονται σταδιακά καθώς η φυσική παραγωγή του αρχίζει να μειώνεται μετά την ηλικία των 20 για να σημειώσει κατακόρυφη πτώση μετά τα 40. Αυτή η μείωση των επιπέδων του υαλουρονικού οξέος και της λειτουργικότητάς του, “έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια του σφρίγους και της πυκνότητας του δέρματος», εξηγεί η δερματολόγος Ιωάννα Πανουτσοπούλου και προσθέτει: «Στις μέρες μας, η αναπλήρωσή του επιτυγχάνεται με ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος που βελτιώνουν τον όγκο του δέρματος και την εμφάνιση των ρυτίδων». Αν όμως, δεν είστε έτοιμη για μια τέτοια διαδικασία, η σύγχρονη κοσμετολογία σάς δίνει μια εξαιρετική εναλλακτική: «Υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής τοπικών σκευασμάτων υαλουρονικού, τα οποία όμως πρέπει να επιλέγονται σωστά, έτσι  ώστε εκτός από επιφανειακή ενυδάτωση, να αποδίδουν και πρόσθετα οφέλη σε σχέση με την αποκατάσταση της πυκνότητας και σφριγηλότητας του δέρματος», διευκρινίζει η κυρία Πανουτσοπούλου.

  Ορός προσώπου με υαλουρονικό οξύ: Ποιον να επιλέξετε;

  Όπως εξήγησε και η ειδικός, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το serum με υαλουρονικό οξύ που θα επιλέξετε να μην μένει μόνο στην επιφανειακή ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και συμβάλλει ουσιαστικά στη συνολική βελτίωση της πυκνότητας και της σφριγηλότητάς της. Αυτό ακριβώς κάνει το H.A. Intensifier της SkinCeuticals, αυτό το πολυ-λειτουργικό, διορθωτικό serum το οποίο αυξάνει τα φυσικά επίπεδα υαλουρονικού οξέος στο δέρμα κατά 30%, ενισχύει τη σφριγηλότητα και την πυκνότητά του, αποκαθιστά την ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας. Η μοναδική σύνθεσή του διεγείρει την φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει τη διάσπασή του.
   
  Συγκεκριμένα, το H.A. Intensifier της SkinCeuticals συνδυάζει:
   
  1.3% Υαλουρονικό Οξύ σε τρεις μορφές (πλήρους μεγέθους, fragmented και ενθυλακωμένο), ώστε να αποδίδει άμεση αλλά και μακροπρόθεσμη ενυδάτωση για τη βελτίωση της υφής του δέρματος
  10% Proxylane, το επαναστατικό, πατενταρισμένο μόριο που διεγείρει τη σύνθεση γλυκοζαμινογλυκανών για τη διατήρηση της δομικής και λειτουργικής ακεραιότητας της εξωκυττάριας ουσίας, ενώ παράλληλα αυξάνει την έκφραση του κολλαγόνου Ι, ενισχύοντας τη σφριγηλότητα και την πυκνότητα της επιδερμίδας
  2% Εκχύλισμα γλυκόριζας (Dipotassium Glycyrrhizate) & 0.2% εκχύλισμα μαύρου ρυζιού, δύο συστατικά γνωστά για την αντιοξειδωτική δράση τους, που συνεργιστικά προλαμβάνουν τη διάσπαση του υαλουρονικού οξέος κατά 44%.
   
  Τα κλινικά αποτέλεσματα μετά από 12 εβδομάδες συστηματικής χρήσης, σκιαγραφούν ξεκάθαρα την εντυπωσιακή δράση του H.A. Intensifier: 30% αύξηση στα επίπεδα υαλουρονικού οξέος, 11% βελτίωση της σφριγηλότητας, 23% βελτίωση της πυκνότητας, 18% βελτίωση της υφής της επιδερμίδας – δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως βρίσκεται ανάμεσα στα παγκόσμια best sellers της SkinCeuticals.

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer