Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
H.A. Intensifier

Correct

H.A. Intensifier

Hyaluronic Acid Serum

Ένας πολύ-λειτουργικός διορθωτικός ορός που βοηθάει την ενίσχυση των επιπέδων υαλουρονικού οξέος της επιδερμίδας.

ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

100% authenticity guaranteed

Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα SkinCeuticals είναι πάντα αυθεντικά.
Μάθετε περισσότερα

Το δέρμα σας αξίζει ασφαλή, αποτελεσματικά σκευάσματα. Πάντα να αγοράζετε γνήσια προϊόντα SkinCeuticals.
Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα σας SkinCeuticals είναι αυθεντικά αγοράζοντας μέσω εξουσιοδοτημένου διανομέα.
Μάθετε Περισσότερα

Πληροφορίες προϊόντων

Το Η.Α. Intensifier είναι ένα πολύ-λειτουργικός διορθωτικός ορός που αποδεδειγμένα ενισχύει τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Η καινοτόμος αυτή σύνθεση περιέχει μεγάλη συγκέντρωση καθαρού υαλουρονικού οξέος, proxylane™, και βοτανικά εκχυλίσματα από γλυκόριζα και μωβ ρύζι που ενισχύουν τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος του δέρματος, ενυδατώνει άμεσα και επαναφέρει τον όγκο και  τη σφριγηλότητα.

 • Αυξάνει τη φυσική ικανότητα παραγωγής ΗΑ του δέρματος κατά 30%
 • Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων ματιών (πόδι της χήνας) και των ρινοπαρειακών ρυτίδων
 • Χαρίζει άμεση και μακροπρόθεσμη ενυδάτωση
 • Μοναδική υφή Serum-gel που δημιουργεί έναν λείο καμβά στο δέρμα.
 • Χωρίς Paraben
 • Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας
Learn more about the science behind H.A. Intensifier >

Πώς χρησιμοποιείται

Ξεβιδώστε το καπάκι και βγάλτε την πιπέττα από το μπουκάλι. Πιέστε στην άκρη και ενώ πιέζετε βάλτε την πάλι μέσα στο μπουκάλι και ελευθερώστε αργά την άκρη για να εισέλθει το προϊόν μέσα στην πιπέττα. Εφαρμόστε 4-6 σταγόνες στο πρόσωπο και λαιμό δυο φορές την ημέρα και απλώστε το προϊόν.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Ορατά αποτελέσματα

Σε μελέτη 12 εβδομάδων το H.A.Intensifier βελτίωσε ορατά τα σημάδια της γήρανσης: +23% βελτίωση της πυκνότητας
- 9% μείωση της χαλαρότητας
+13% βελτίωση της σφριγηλότητας
+18% βελτίωση της υφής

Δείτε το πρωτόκολλοΠρωτόκολλο: Μελέτη 12 εβδομάδων σε 59 γυναίκες, ηλικιών 42-60 με ήπια έως μέτρια σημάδια γήρανσης όπως χαλάρωση, έλλειψη σφριγηλότητας, τραχιά υφή, λεπτές γραμμές και ρυτίδες ματιών και ρινοπαρειακές ρυτίδες. Το Η.Α. Intensifier χρησιμοποιήθηκε δυο φορές καθημερινά σε συνδυασμό με το καθαριστικό Gentle Cleanser και αντηλιακό. Η αποτελεσματικότητα και η ανεκτικότητα αξιολογήθηκαν στις 4,8 και 12 εβδομάδες.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Επιστήμη και αποδείξεις

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα ισχυρό ενυδατικό μόριο που βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων υγρασίας στο δέρμα. Ωστόσο αυτό το μόριο έχει σύντομη διάρκεια ζωής και 30-50% αποικοδομέιται κάθε 24 ώρες. Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα υφίσταται σταδιακή μείωση των επιπέδων υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Η παραγωγή υαλουρονικού οξέως αρχίζει να μειώνεται στα 20s και επιταχύνεται στα 40S. O συνδυασμός της μείωσης των επιπέδων υαλουρονικού οξέος και της σύντομης αποικοδόμησης συνεισφέρουν στην ταχύτερη εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων των: έλλειψη σφριγηλότητας, μείωση πυκνότητας και τραχιά υφή.

Παρόλο που το υαλουρονικό οξύ είναι ένα ισχυρό ενυδατικό μόριο, το μέγεθος του είναι μεγάλο για βέλτιστη απορρόφηση από το δέρμα. Το Η.Α. Intensifier συνδυάζει μοναδικά την επιφανειακή ενυδάτωση με 10% proxylane και βέλτιστη συγκέντρωση εκχυλισμάτων γλυκόριζας και μωβ ρυζιού για ενίσχυση των επιπέδων υαλουρονικού οξέος στο δέρμα.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Βασικά συστατικά

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer