Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

  • Home >
  • Υαλουρονικό Οξυ H.A Intensifier
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

++

Τι σημαινουν τα χαμηλα
επιπεδα υαλουρονικου οξεος
για το δερμα σας;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα ισχυρό φυσικό υγραντικό που βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων υγρασίας στο δέρμα. Με την ηλικία, το δέρμα βιώνει μια σταδιακή μείωση των επιπέδων υαλουρονικού οξέος και η παραγωγή του αρχίζει να μειώνεται, συμβάλλοντας σε σημάδια γήρανσης.

Το H.A INTENSIFIER είναι ένας ισχυρός διορθωτικός ορός που αποδεδειγμένα ενισχύει τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος του δέρματος για βελτίωση της εμφάνισης της σταθερότητας, της ομαλότητας και της πληρότητας του προσώπου.

Μαθετε περισσοτερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

PROXYLANE

10% ΠΡΟΞΥΛΑΝΗ

Αυτό το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μόριο υποστηρίζει τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος του δέρματος για να βελτιώσει την εμφάνιση της σφριγηλότητας.

Purple Rice

2.2% ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΓΛΥΚΟΡΙΖΑΣ
+ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΟΒ ΡΥΖΙΟΥ

Αυτά τα ισχυρά βοτανικά συνεργάζονται για να διατηρήσουν το περιεχόμενο υαλουρονικού οξέος στο δέρμα.

Hyaluronic Acid

1.3% Υαλουρονικό Οξύ

Αυτός το ισχυρό φυσικός υγραντικό προσφέρει μακροχρόνια ενυδάτωση στην επιφάνεια του δέρματος και βελτιώνει την υφή του.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ H.A. INTENSIFIER>

ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ H.A. INTENSIFIER


  • 23%
    βελτίωση
    στην πληρότητα

  • 9%
    μείωση της
    χαλάρωσης

  • 11%
    βελτίωση της
    σταθερότητας

  • 13%
    βελτίωση της
    ελαστικότητας

  • 18%
    βελτίωση
    της υφής
v_before-after-01a
ΠΡΙΝ
v_before-after-01B
ΜΕΤΑ ΑΠΟ
12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΟΡΑΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ*Πρωτόκολλο: Διεξήχθη μια κλινική μελέτη 12 εβδομάδων, σε 59 γυναίκες, ηλικίας 42-60 ετών, με ήπια έως μέτρια χαλάρωση του προσώπου, απώλεια σταθερότητας, τραχιά υφή του δέρματος,ρυτίδες πάνω από το στόμο, ρυτίδες μαριονέτας και παρουσία λεπτών γραμμών / ρυτίδες στην περιοχή του ποδιού της χήνας. Το  H.A. Intensifier χρησιμοποιήθηκε δύο φορές την ημέρα σε συνδυασμό με το Gentle Cleanser και το αντηλιακό. Οι αξιολογήσεις αποτελεσματικότητας και ανεκτικότητας διεξήχθησαν κατά την έναρξη καθώς και τις εβδομάδες 4, 8 και 12.

v_before-after-02a
ΠΡΙΝ
v_before-after-02B
ΜΕΤΑ ΑΠΟ
12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΟΡΑΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ* Πρωτόκολλο: Σε κλινική μελέτη 12 εβδομάδων, το H.A. Intensifier χρησιμοποιήθηκε δύο φορές την ημέρα σε συνδυασμό με το Gentle Cleanser και το αντηλιακό. Οι εικόνες συλλέχθηκαν κατά την έναρξη και κατά την εβδομάδα 12 κάτω από φως που αναβοσβήνει και αναλύθηκαν για την περιοχή των ρυτίδων στο πόδι της χήνας.

Η φωτογράφιση με φως που αναβοσβήνει φωτίζει τις ανωμαλίες της επιφάνειας ρίχνοντας άμεσα το φως στην επιφάνεια του δέρματος. Χαρακτηριστικά όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες καθίστανται εμφανείς λόγω των σκιών που δημιουργούνται στην επιφάνεια του δέρματος.

v_before-after-03a
ΠΡΙΝ
v_before-after-03B
ΜΕΤΑ ΑΠΟ
12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ** Πρωτόκολλο: Μια μελέτη διάρκειας 12 εβδομάδων σε 30 γυναίεκς 40-60 ετών. Το H.A. Intensifier χρησιμοποιήθηκε δύο φορές την ημέρα σε συνδυασμό με αντηλιακό. Οι εικόνες προβολής περιθωρίου συλλέχθηκαν κατά την έναρξη και την εβδομάδα 12 χρησιμοποιώντας σύστημα AEVA-HE.

Η τρισδιάστατη απεικόνιση είναι μια ποιοτική μέθοδος που απεικονίζει την εξέλιξη της πληρότητας σε διάφορα χρονικά σημεία. Το χρώμα απεικονίζει την αλλαγή στην περιοχή των μαγούλων, μεταξύ της έναρξης και της εβδομάδας 12.

μέγεθος της αλλαγής

magnitude

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ:
H.A. INTENSIFIER

video expert

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΑΣ ΜΕ H.A. INTENSIFIER

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer