Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το ενυδατωμενο δερμα ειναι και υγιες δερμα

Τα προϊόντα ενυδάτωσης προσώπου της SkinCeuticals σχεδιάζονται προσεκτικά με πολυλειτουργικά συστατικά που θρέφουν, προστατεύουν και απολεπίζουν το δέρμα καθώς ενυδατώνουν και αποκαθιστούν την ελαστικότητα. Οι ενυδατικές κρέμες προσώπου και οι ενυδατικοί όροι, έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη συνέργεια δραστικών συστατικών και παρέχουν βέλτιστα οφέλη για το δέρμα. Η ενυδάτωση του προσώπου είναι πρωταρχικό βήμα για την υγεία και την όψη του νεανικού δέρματος, αλλά και για την προετοιμασία του δέρματος, ώστε να δεχτεί καλύτερα τις αισθητικές επεμβάσεις.

banner_category_moisturizers
Μάθετε περισσότερα για τα moisturizers προσώπου

Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ MOISTURIZER ΠΡΟΣΩΠΟΥ

'Ενα moisturizer προσώπου είναι ένα βασικό βήμα σε κάθε φροντίδα περιποίησης δέρματος.
Εκτός από την πρόληψη της ξηρότητας και της απώλειας υγρασίας στο δέρμα, ένα κατάλληλα διαμορφωμένο moisturizer μπορεί να προσφέρει μακράς διάρκειας ενυδάτωση που βοηθάει στη υποστήριξη του φυσικού φραγμού του δέρματος για προστασία από εξωτερικούς παράγοντες. Είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα στην προετοιμασία του δέρματος πριν το μακιγιάζ.

v_moisturizer

Ποιό είναι το καλύτερο moisturizer προσώπου;

Τα moisturizers της SkinCeuticals είναι σχεδιασμένά για όλους τους τύπους δέρματος, διατίθονται με τη μορφή ορών, κρεμών και μασκών προσώπου ενώ σχεδιάζονται με αποδεδειγμένα, πολυλειτουργικά συστατικά για να παρέχουν τη βέλτιστη ενυδάτωση του δέρματος.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για την επιλογή του καλύτερου moisturizer προσώπου, είναι σημαντικό να αναζητήσετε μια σύνθεση κατάλληλη για τις μεμονωμένες ανάγκες του δέρματός σας.
Για μια πιο προσαρμοσμένη σύσταση, είναι καλύτερο να ζητήσετε συμβουλές από έναν 
επαγγελματία φροντίδας της επιδερμίδας SkinCeuticals. Μια καλή ερώτηση για τον επαγγελματία της φροντίδας του δέρματος σας είναι από τι αποτελείται το moisturizer σας. Τα περισσότερα moisturizers παρασκευάζονται με συστατικά που έχουν αποφρακτικές, υγροσκοπικές ή μαλακτικές ιδιότητες.
Οι αποφρακτικοί παράγοντες βοηθούν στην πρόληψη της απώλειας υγρασίας και των υγροσκοπικών ουσιών που προσελκύουν το νερό στο δέρμα, ενώ τα μαλακτικά συστατικά βοηθούν στην απαλότητα και στην εξομάλυνση του δέρματος.
Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, ορισμένοι συνδυασμοί συστατικών θα είναι πιο ευεργετικοί.

Ποιό moisturizer είναι κατάλληλο για ξηρό δέρμα;

Το ξηρό δέρμα συχνά είναι θαμπό, σφιχτό και τραχυ. Αυτό
μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως η γενετική, η λιπιδική εξάντληση, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, τα σκληρά σαπούνια, οι ιατρικές διαδικασίες και η γήρανση.

Κατά την επιλογή του καλύτερου moisturizer για ξηρό δέρμα,
είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναζητήσετε συνθέσεις που περιέχουν υγραντικά όπως η γλυκερίνη για να προσελκύσουν νερό στο δέρμα,και αποφρακτικά έλαια για να κλειδώσετε την υγρασία. Ιδανικό για ξηρούς και
ευαίσθητους τύπους δέρματος, το SkinCeuticals   Emollience   αποτελείται από ένα μίγμα από εκχυλίσματα φυκών και θρεπτικά φυτικά έλαια που βοηθούν στη διατήρηση της καθημερινής υγρασίας.

Χρειάζεται ενυδάτωση το λιπαρό δέρμα;

Το λιπαρό δέρμα χαρακτηρίζεται συχνά από την περίσσεια λιπαρότητας και την εμφάνιση διευρυμένων πόρων, οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν σε ατέλειες. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια κοινή εσφαλμένη αντίληψη ότι το λιπαρό δέρμα δεν πρέπει να ενυδατώνεται. Αν και μπορεί να φαίνεται οξύμωρο, οι λιπαροί τύποι δέρματος μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν από τη χρήση μιας ενυδατικής κρέμας προσώπου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε παράγοντες όπως σαλικυλικό, γλυκολικό, διοϊκό και κιτρικό οξύ, κρέμες ρετινόλης ή scrubs προσώπου, που μπορούν να στερήσουν από το δέρμα τα φυσικά του έλαια, προκαλώντας υπερβολική αντιστάθμιση και την παραγωγή ακόμη περισσότερης λιπαρότητας.

Όταν ψάχνετε για ένα καλό moisturizer για
λιπαρό δέρμα, είναι βασικό να αναζητήσετε ελαφριές φόρμουλες απαλλαγμένες από έλαιο που περιέχουν συστατικά
τα οποία μπορούν να διατηρήσουν τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα. Ένα τέτοιο συστατικό είναι το υαλουρονικό οξύ. Χαρακτηρισμένο ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά
ενυδατικά συστατικά, αυτό το ισχυρό μόριο είναι σε θέση να κρατήσει 1.000 φορές το βάρος του στο νερό, καθιστώντας το ως ένα εξαιρετικό moisturizer
όταν εφαρμόζεται τοπικά. Αποτελούμενο από υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, το SkinCeuticals   Hydrating B5   είναι ένα moisturizer με λιπαρά που αποδεδειγμένα, παρέχουν μακρόχρονη ενυδάτωση ενώ αποκαθιστούν την ακτινοβολία για πιο ομαλή χροιά.

Ποιό moisturizer είναι κατάλληλο για μικτό δέρμα;

Η επιλογή του καλύτερου moisturizer για μικτό δέρμα μπορεί να είναι πρόκληση. Αν έχετε μικτό δέρμα, μπορεί να παρατηρήσετε ξηρότητα σε ορισμένες περιοχές του προσώπου σας, όπως τα μάγουλα, και λιπαρότητα σε άλλες, συμπεριλαμβανομένης της Τ-Ζώνης (μύτη, μέτωπο και πηγούνι). Ο βαθμός λιπαρότητας και ξηρότητας μπορεί επίσης να ποικίλει ανάλογα με την εποχή και τα καιρικά πρότυπα. Η θερμότητα και η υγρασία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορούν να αυξήσουν το επίπεδο λιπαρότητας στη Ζώνη Τ απαιτώντας ένα πιο ελαφρύ, oil-free moisturizer. Από την άλλη πλευρά, ο άνεμος και ο κρύος αέρας κατά τους χειμερινούς μήνες μπορεί να αυξήσει την ξηρότητα και να απαιτήσει μια βαρύτερη σύνθεση.

Συνεπώς, δεν υπάρχει "one-size-fits-all" moisturizer για μικτά δέρματα.
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν μικτό δέρμα που χαρακτηρίζεται από μία σημαντική διαφορά μεταξύ ξηρών και λιπαρών ζωνών. Σε αυτή την περίπτωση, η χρήση δύο ξεχωριστών ενυδατικών υγρών μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική. Ωστόσο, για μια προσαρμοσμένη εξατομικευμένη σύσταση, συμβουλευτείτε τον επαγγελματία φροντίδας της επιδερμίδας σας, ο οποίος μπορεί να καθορίσει την καταλληλότερη προσέγγιση για την φροντίδα των αναγκών του δέρματός σας.

Πώς να επιλέξω ενυδατική προσώπου;

Η επιλογή της κατάλληλης ενυδατικής είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη ενυδάτωση του δέρματος. Κατά την επιλογή της ενυδατικής σας, είναι σημαντικό να βρείτε μια σύνθεση που να ανταποκρίνεται στον τύπο και στις ανάγκες του δικού σας δέρματος. Οι ενυδατικές SkinCeuticals διατίθενται σε ποικίλες υφές, όπως ορούς,  κρέμες και μάσκες προσώπου.Συνιστούμε να συμβουλευθείτε έναν  επαγγελματία περιποίησης,  ο οποίος θα αξιολογήσει τον τύπο του δέρματός σας και θα σας προτείνει ένα προϊόν κατάλληλο για τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Στο πλαίσιο του πρωινού σας προγράμματος περιποίησης, φροντίστε να εφαρμόζετε την ενυδατική σας μετά από έναν  αντιοξειδωτικό ορό SkinCeuticals με Βιταμίνη C και πριν από ένα  αντιηλιακό SkinCeuticals για βέλτιστα αποτελέσματα. Αν το βράδυ χρησιμοποιείτε κάποιο προϊόν με  ρετινόλη,εφαρμόστε την ενυδατική σας μετά από το προϊόν με ρετινόλη.

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Daily Moisture Ενυδατικη Κρεμα Προσωπου

Daily Moisture Ενυδατικη Κρεμα Προσωπου

Ενυδατική κρέμα προσώπου για ελαχιστοποίηση των πόρων με θαλάσσια εκχυλίσματα για κανονικές ή λιπαρές επιδερμίδες.

Daily Moisture Ενυδατικη Κρεμα Προσωπου

H.A. Intensifier Serum Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ

H.A. Intensifier Serum Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ

rating 5.0/5

Πολυ-λειτουργικό Serum προσώπου με υαλουρονικό οξύ που βοηθάει στην ενίσχυση των επιπέδων υαλουρονικού οξέος της επιδερμίδας.

H.A. Intensifier Serum Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ

rating 5.0/5

Hydrating B5 Serum Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ & Βιταμινη Β5

Hydrating B5 Serum Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ & Βιταμινη Β5

rating 5.0/5

Serum προσώπου για ενυδάτωση με υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος και βιταμίνη Β5.

Hydrating B5 Serum Προσωπου με Υαλουρονικο Οξυ & Βιταμινη Β5

rating 5.0/5

Phyto A+ Treatment Ενυδατικη Κρεμα Προσωπου για Λαμψη

Phyto A+ Treatment Ενυδατικη Κρεμα Προσωπου για Λαμψη

Ενυδατική φροντίδα, διόρθωσης, που συμβάλλει στην καταπράυνση και εξισορρόπηση των μηχανισμών του δέρματος βελτιώνοντας τη λάμψη και την υφή.

Phyto A+ Treatment Ενυδατικη Κρεμα Προσωπου για Λαμψη

Phyto Corrective Serum Ενυδατωσης για Ευαισθητη Επιδερμιδα

Phyto Corrective Serum Ενυδατωσης για Ευαισθητη Επιδερμιδα

rating 5.0/5

Καταπραϋντικό serum ενυδάτωσης για ερεθισμένες ή ευαίσθητες επιδερμίδες.

Phyto Corrective Serum Ενυδατωσης για Ευαισθητη Επιδερμιδα

rating 5.0/5

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer