Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Βαθιές θεραπείες για συγκεκριμένες περιπτώσεις

Οι μάσκες θεραπείας της SkinCeuticals ενισχύουν τα αποτελέσματα της υπόλοιπης ημερήσιας φροντίδας περιποίησης της επιδερμίδας. Σχεδιασμένες για την αντιμετώπιση της υπερβολικής λιπαρότητας, της συμφόρησης των πόρων, της αφυδάτωσης και άλλων συμπτωμάτων, αυτές οι επαγγελματικές μάσκες προσώπου διαμορφώνονται με τεχνολογία αιχμής, αποδεδειγμένη επιστήμη και προηγμένα συστατικά που αποδίδουν δραματική βελτίωση του δέρματος. Οι μάσκες προσώπου της SkinCeuticals εφαρμόζονται σε καθαρό δέρμα στο σπίτι ή στο δερματολογικό ιατρείο και η ιδανική τους χρήση είναι 1 φορά την εβδομάδα.

banner_category_facial_mask.jpg
Μάθετε περισσότερα για τις Μάσκες προσώπου

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΜΙΑΣ ΜΑΣΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Οι μάσκες είναι μια πολύ ωφέλιμη προσθήκη στο πρόγραμμα περιποίησης. Προσφέρουν υψηλές συγκεντρώσεις σημαντικών συστατικών που βοηθούν στην απολέπιση, την αποτοξίνωση, την ενυδάτωση και την καταπράυνση του δέρματος. Πολλές φορές, τα οφέλη αυτά γίνονται αισθητά αμέσως μετά την εφαρμογή. Τα στοχευμένα αυτά προϊόντα συμπληρώνουν το πρόγραμμα περιποίησης, με στόχο την αντιμετώπιση συγκεκριμένων αναγκών του δέρματος.

v_moisturizer

ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ποια είναι η καλύτερη μάσκα προσώπου;

Τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορεί πληθώρα μασκών στην αγορά της περιποίησης. Με τόσες επιλογές στη διάθεσή σας, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να ξεχωρίσετε τα προϊόντα που είναι πράγματι αποτελεσματικά. Το κλειδί είναι να βρείτε μια μάσκα με συστατικά που αποδεδειγμένα στοχεύουν τις ανάγκες του δικού σας τύπου δέρματος. Για παράδειγμα, μια μάσκα με πλούσια, ενυδατικά συστατικά δεν είναι κατάλληλη αν έχετε V  δέρμα με τάση ακμής  και περίσσεια ελαίων. Από την άλλη, αν έχετε μεικτό δέρμα ή δέρμα με πολλαπλές ανάγκες, ίσως να πρέπει να επιλέξετε μια "multi-mask" ή να εφαρμόζετε διαφορετική μάσκα σε κάθε περιοχή του προσώπου σας προκειμένου να αντιμετωπίσετε κάθε ανάγκη ξεχωριστά.

Είναι πάντοτε προτιμότερο να συμβουλεύεστε  επαγγελματία περιποίησης,  ο οποίος θα αξιολογήσει τις ανάγκες του δέρματός σας και θα σας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα.

Ποια είναι η καλύτερη μάσκα για το δέρμα με τάση ακμής;

Αν έχετε δέρμα με τάση ακμής,  δέρμα με τάση ακμής  η πρώτη σας γραμμή άμυνας ενάντια στις εξάρσεις θα πρέπει να είναι ένα καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης που να αποφράσσει τους πόρους, να προσφέρει απολέπιση, και να προλαμβάνει τις μελλοντικές εξάρσεις. Μια μάσκα προσώπου θα συμπληρώσει το καθημερινό σας πρόγραμμα, εμπλουτίζοντάς το με αποτελεσματικά συστατικά απολέπισης, αποτοξίνωσης και εξισορρόπησης.

Αν ψάχνετε μια μάσκα για δέρμα με τάση ακμής, είναι πολύ σημαντικό να αναζητήσετε συστατικά που θα απολεπίσουν τα νεκρά κύτταρα και, έτσι, θα συμβάλουν στην αποφυγή της απόφραξης των πόρων στο μέλλον. Στα συστατικά αυτά συμπεριλαμβάνονται το γαλακτικό, το κιτρικό και  το γλυκολικό οξύ.Συνιστώνται επίσης οι μάσκες με φυσική άργιλο, όπως καολίνη ή μπεντονίτη, καθώς απορροφούν την περίσσεια ελαίων και βοηθούν στην αποσυμφόρηση των πόρων.

Η Clarifying Clay Mask  της SkinCeuticals για το δέρμα με τάση ακμής συνδυάζει 2% οξέα φρούτων πλούσια σε υδροξυ-οξέα για ήπια απολέπιση των νεκρών κυττάρων με 11% καολίνη και 11% μπεντονίτη –φυσικές αργίλους υψηλής ποιότητας– για αποσυμφόρηση των πόρων και απομάκρυνση των ρύπων. Τα εκχυλίσματα αλόης και χαμομηλιού καταπραΰνουν και ανακουφίζουν το δέρμα.

Ποια είναι η καλύτερη μάσκα για τον κρύο καιρό;

Ο ψυχρός καιρός συνοδεύεται συχνά από μείωση της υγρασίας στην ατμόσφαιρα. Το δέρμα αρχίζει να χάνει τη φυσική του περιεκτικότητα σε νερό, κάτι που οδηγεί σε  ξηρότητα και  ευαισθησία.Ωστόσο, η εξωτερική θερμοκρασία δεν είναι ο μόνος υπαίτιος. Η απώλεια της υγρασίας επιταχύνεται τόσο από τον άνεμο όσο και από την εσωτερική θέρμανση, παράγοντες που μπορεί να επιδεινώσουν την ξηρότητα του δέρματος. Όλα αυτά τα καταλυτικά στοιχεία ενδέχεται να οδηγήσουν σε μια κατάσταση προσωρινής αντιδραστικότητας, με αποτέλεσμα την εμφάνιση ξηρών περιοχών, την αίσθηση τραβήγματος και την αφυδάτωση του δέρματος. Μια καλή μάσκα μπορεί να προσφέρει αμέσως ανακούφιση, ενυδατώνοντας και καταπραΰνοντας το δέρμα με μια υψηλή δόση αποδεδειγμένων συστατικών περιποίησης.

Η Phyto Corrective Mask  της SkinCeuticals συνδυάζει την υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικά εκχυλίσματα με ένα καταπραϋντικό διπεπτίδιο και  Υαλουρονικό Οξύ, δροσίζοντας και αναζωογονώντας αμέσως το δέρμα. Η καταπραϋντική αυτή μάσκα έχει επίσης δοκιμαστεί μετά από δερματολογικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας με λέιζερ και της φωτοδυναμικής θεραπείας.

Συμβουλευθείτε έναν επαγγελματία περιποίησης για να μάθετε περισσότερα

Ποια είναι η καλύτερη μάσκα για το ξηρό δέρμα;

Η ξηρότητα οφείλεται σε έλλειψη υγρασίας στην ανώτερη στοιβάδα του δέρματος, την επιδερμίδα. Μπορεί να οφείλεται στην κληρονομικότητα, στα μειωμένα επίπεδα λιπιδίων, στην έκθεση στον ήλιο,  σε δερματολογικές θεραπείες,στη γήρανση, στο κλίμα, και στη χρήση σκληρών σαπουνιών ή απολεπιστικών προϊόντων. Οι μάσκες προσώπου είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βελτιστοποιήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα περιποίησης με μια δόση άμεσης ενυδάτωσης. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια μάσκα με δοκιμασμένα και αποδεδειγμένα συστατικά όπως το  Υαλουρονικό Οξύ.Η υγροσκοπική αυτή ουσία, που υπάρχει εκ φύσεων στο σώμα, δρα σαν σφουγγάρι έλκοντας και συγκρατώντας μέχρι και 1.000 φορές το βάρος της σε νερό. Άλλο ένα ισχυρό συστατικό είναι η Βιταμίνη Β5. Η απαραίτητη αυτή βιταμίνη προάγει τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δερματικού φραγμού.

Η Hydrating B5 Mask  της SkinCeuticals παρέχει στην επιδερμίδα μια υψηλή δόση Υαλουρονικού Οξέος και Βιταμίνης Β5. Η ενυδατική αυτή μάσκα αναπληρώνει τα επίπεδα υγρασίας, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό.

Οι μάσκες κάνουν καλό στο δέρμα μου;

Ναι! Μια καλή μάσκα μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική προσθήκη στο πρόγραμμα περιποίησής σας, με στόχο την αντιμετώπιση συγκεκριμένων αναγκών –από την αφυδάτωση μέχρι τους φραγμένους πόρους. Οι μάσκες SkinCeuticals διατίθενται σε ποικίλες συνθέσεις και υφές, για να σας προσφέρουν άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη στο σπίτι.

Συνιστούμε να συμβουλεύεστε πάντοτε έναν  επαγγελματία περιποίησης,  ο οποίος θα σας προτείνει προϊόντα με βάση τις ατομικές σας ανάγκες και τον τύπο του δέρματός σας.

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Hydrating B5 Masque Μασκα Ενυδατωσης Προσωπου & Σωματος

Hydrating B5 Masque Μασκα Ενυδατωσης Προσωπου & Σωματος

Mάσκα Εντατικής Ενυδάτωσης με Βιταμίνη Β5 και Υαλουρονικό Οξύ

Hydrating B5 Masque Μασκα Ενυδατωσης Προσωπου & Σωματος

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer