Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου της SkinCeuticals αποτελούνται από απαλούς καθαριστικούς παράγοντες συνδυασμένους με ενεργά συστατικά που απομακρύνουν τους ρύπους και απολεπίζουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος χωρίς να είναι σκληρά για το δέρμα. Σχεδιασμένα σύμφωνα με τα επαγγελματικά πρότυπα, τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου αφήνουν το δέρμα να αισθάνεται φρέσκο και καθαρό χωρίς αίσθηση ξηρότητας ή λιπαρότητας. Στη SkinCeuticals μπορείτε να επιλέξετε τον καθαρισμό του προσώπου σας αναλόγα με τον τύπο του δέρματος σας.

banner_category_facial_cleanser
Μάθετε περισσότερα για τα καθαριστικά Προσώπου

Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ένα καθαριστικό προσώπου είναι το πρώτο βήμα σε κάθε
καλλυντική φροντίδα. Εκτός από την απομάκρυνση των ρυπών, της λιπαρότητας, των νεκρών κυττάρων του δέρματος και άλλων ανεπιθύμητων επιφανειακών υπολλειμάτων που συσσωρεύονται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ένα σωστά διαμορφωμένο καθαριστικό προσώπου εμπλουτίζει αποτελεσματικά το δέρμα για μια καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.

v_facial_cleanser

Εξηγηση των καθαριστικων προσωπου

Ποιό είναι το καλύτερο καθαριστικό προσώπου;

Όταν επιλέγετε ένα καθαριστικό προσώπου, είναι καλό να εξασφαλίζετε ότι η σύνθεση είναι κατάλληλη για τις ειδικές ανάγκες του δέρματός σας και ότι περιέχει ισχυρό επιφανειοδραστικό σύστημα που θα καθαρίζει χωρίς να στερεί από το δέρμα τα φυσικά του έλαια. Σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στα αυστηρά πρότυπα των επαγγελματιών φροντίδας της επιδερμίδας η σειρά SkinCeuticals καθαρισμού προσώπου είναι κατάλληλη για διάφορους τύπους δέρματος όπως ξηρό, κανονικό, μικτό, λιπαρό, ευαίσθητο και για δέρμα μετά από δερματολογικές πράξεις. Συνδυάζοντας συστατικά υψηλής συγκέντρωσης αυτή η σειρά καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα, ενώ αντιμετωπίζει συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων
των "ξεσπασμάτων" ακμής, της υπερβολικής λιπαρότητας και της ξηρότητας.

Για μία περισσότερο προσαρμοσμένη σύσταση, για το καλύτερο καθαριστικό προσώπου για το δέρμα σας, παρακαλώ επισκεφθείτε έναν 
  επαγγελματία φροντίδας της επιδερμίδας SkinCeuticals

Ποιό είναι το καλύτερο καθαριστικό προσώπου για ευαίσθητο δέρμα;

Η επιλογή του καλύτερου καθαριστικού προσώπου για το ευαίσθητο δέρμα ή για το ερεθισμένο δέρμα μετά την επέμβαση μπορεί να είναι πρόκληση, αφού οι καθαριστικές συνθέσεις συχνά περιέχουν ορισμένες επιφανειοδραστικές ουσίες που μπορεί να απειλήσουν την ακεραιότητα του δέρματος και να επιδεινώσουν τις συνθήκες. Κατά την αναζήτηση ενός αποτελεσματικού καθαριστικού προσώπου για ευαίσθητα δέρματα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ελαφριά σκευάσματα χωρίς κοινά ερεθιστικά όπως οινόπνευμα, σαπούνια, συνθετικά αρώματα και βαφές. Ψάξτε για ένα καθαριστικό προσώπου με ενυδατικά συστατικά όπως η αλλαντοΐνη, η σορβιτόλη και η γλυκερίνη για τη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας και την προώθηση ενός υγιούς φραγμού του δέρματος.
Τα εκχυλίσματα βοτάνων όπως το αγγούρι, το χαμομήλι, το orchis mascula και το εκχύλισμα φύλλων aloe barbadensis είναι επίσης
καταπραϋντικά για το ευαίσθητο δέρμα. Αυτοί οι παράγοντες καταπράϋνσης του δέρματος περιέχουν ψυκτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για να ηρεμήσουν φυσικά το δέρμα.

Σχεδιασμένο για ευαίσθητο δέρμα αλλά και ερεθισμένο δέρμα μέτα από επεμβάσεις, το SkinCeuticals
  Soothing Cleanser 
  αποτελείται από ένα ισχυρό μείγμα βοτανικών εκχυλισμάτων και ενυδατικών παραγόντων για την αποτελεσματικό καθαρισμό ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει και ενυδατώνει το δέρμα.

Ποιο είναι το καλύτερο καθαριστικό προσώπου για ξηρό δέρμα;

Προκαλούμενο από διάφορους παράγοντες, μεταξύ των οποίων
η λιπαρότητα, ο ξηρός αέρας, τα σκληρά σαπούνια και ιατρικές διαδικασίες, το ξηρό δέρμα μπορεί συχνά να αισθάνεται σφιχτό και άβολο.
Ωστόσο, πολλές παραδοσιακές επιφανειοδραστικές ουσίες που υπάρχουν στα καθαριστικά προσώπου έχουν τη δυνατότητα να "απογυμνώνουν" το δέρμα και να επιδεινώνουν τα προβλήματα.
Ως αποτέλεσμα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναζητήσετε ένα καθαριστικό προσώπου χωρίς οινόπνευμα και σαπούνι. Όταν αναζητάτε το καλύτερο
καθαριστικό προσώπου για ξηρό δέρμα, επιλέξτε κρέμες ή λοσιόν που περιέχουν υγραντικά και ενυδατικά συστατικά όπως αλλαντοΐνη, γλυκερίνη και σορβιτόλη για την αύξηση της περιεκτικότητας σε νερό στο δέρμα και την προώθηση ενός υγιούς φραγμού του δέρματος.

Ιδανικό για ξηρό δέρμα,  το Gentle Cleanser  διαθέτει μια κρεμώδη, χωρίς αφρό, φόρμουλα που αφαιρεί τους ρύπους και το μακιγιάζ μακράς διαρκείας ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και μαλακώνει αποτελεσματικά το δέρμα.

Ποιό είναι το καλύτερο καθαριστικό προσώπου για λιπαρό δέρμα;

Το λιπαρό δέρμα έχει ένα μοναδικό σύνολο αναγκών,
καθώς πολλά παραδοσιακά συστατικά καταπολέμησης της λιπαρότητας μπορεί να στεγνώνουν το δέρμα. Όταν συμβεί αυτό, το δέρμα παράγει
υπερβολικό έλαιο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε φραγμένους πόρους και εξάρσεις. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αποφεύγετε τα καθαριστικά προσώπου με βάση το αλκοόλ, που ευθύνονται για την ξηρότητα ή τον ερεθισμό. Αντ 'αυτού, επιλέξτε τη χρήση καθαριστικών τζελ χωρίς έλαιο
με οξέα όπως το γλυκολικό, το σαλικυλικό και το σουλφονικό οξύ για την επίτευξη στοχευμένης απολέπισης. Η ενίσχυση της κυτταρικής ανάπλασης
θα βοηθήσει στην αποφυγή της εμφάνισης φραγμένων πόρων και ατέλειων. Το καλύτερο καθαριστικό του προσώπου για το λιπαρό δέρμα θα περιέχει , επίσης, φυσικά υγραντικά όπως η γλυκερίνη για να διασφαλιστεί ότι το δέρμα διατηρεί επαρκή επίπεδα ενυδάτωσης για να αποτρέψει την παραγωγή υπερβολικής λιπαρότητας.

Σχεδιασμένο για λιπαρό, μικτό και ώριμο δέρμα,  το Blemish + Age Cleanser  συνδυάζει ένα μείγμα συστατικών απολέπισης και ενυδάτωσης για να αποσυμφορηθούν οι πόροι και να απομακρυνθεί το περίσσευμα του σμήγματος χωρίς να αφαιρεθεί το δέρμα.

Πώς χρησιμοποιείται ένα καθαριστικό προσώπου;

Ένα σωστά διαμορφωμένο καθαριστικό προσώπου αποτελεί τη βάση για κάθε θεραπευτική φροντίδα περιποίησης.
Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τον τρόπο ζωής σας, τα καθαριστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία ή δύο φορές την ημέρα.
Εάν τα χρησιμοποιείτε μία φορά την ημέρα, είναι καλύτερο να το κάνετε το βράδυ για να βοηθήσετε στην απομάκρυνση κάθε ρύπου, υπολλείματος, ή λιπαρότητας που συσσωρεύεται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Για έναν πιο αποτελεσματικό καθαρισμό, κάντε ένα ήπιο μασάζ με ποσότητα στο μέγεθος δεκάρας, ή ένα pump προϊόντος, πάνω σε υγρό πρόσωπο και λαιμό με ελαφριά κυκλική κίνηση.
Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό και χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να στεγνώσει. Όταν στεγνώσει το δέρμα σας, συνιστάται ένα πολύ ελαφρύ μασάζ για να αποφευχθεί οποιοσδήποτε ερεθισμός που μπορεί να προκύψει από το έντονο τρίψιμο.

Τα καθαριστικά προσώπου χρησιμοποιούνται καλύτερα σε συνδυασμό με τόνερ. Αφού καθαρίσετε και στεγνώσετε το δέρμα, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα 
  ενός τόνερ προσώπου  έτσι ώστε να εξισορροπηθούν τα επίπεδα pH του δέρματος. Το πρόσθετο πλεονέκτημα της εφαρμογής ενός τόνερ είναι ότι αυτά τα διαλύματα παραμένουν στην επιφάνεια του δέρματος, επιτρέποντας στα απολεπιστικά, αποσυμφορητικά και καταπραϋντικά συστατικά να προετοιμάσουν αποτελεσματικά το δέρμα για το υπόλοιπο της ρουτίνας σας.

Πρέπει να χρησιμοποιώ λοσιόν καθαρισμού σε καθημερινή βάση;

Ναι! Η λοσιόν καθαρισμού πρέπει να είναι το πρώτο βήμα του καθημερινού σας προγράμματος περιποίησης. Οι λοσιόν καθαρισμού προετοιμάζουν το δέρμα για την εφαρμογή των υπόλοιπων προϊόντων περιποίησης, ενώ παράλληλα βοηθούν στην απομάκρυνση της σκόνης, των ελαίων, του μακιγιάζ και άλλων ρύπων  που συσσωρεύονται στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι λοσιόν καθαρισμού SkinCeuticals εμπεριέχουν διάφορα ενεργά συστατικά, όπως υδροξυ-οξέα, φυτικά εκχυλίσματα, και μοναδικούς παράγοντες καθαρισμού που όχι μόνο απομακρύνουν τους ρύπους και τα έλαια αλλά και ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.
Για να μάθετε ποια λοσιόν καθαρισμού ταιριάζει στις ανάγκες του δικού σας δέρματος, συμβουλευθείτε ένανεπαγγελματία περιποίησης.

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Φιλτρο ανα

Τύπος Δέρματος

Κατάσταση Δέρματος

Ταξινομηση ανα

Blemish + Age Cleanser Gel Καθαριστικο Προσωπου για Ακμη

Blemish + Age Cleanser Gel Καθαριστικο Προσωπου για Ακμη

rating 5.0/5

Καθαριστικό προσώπου για ακμή με λιπο-υδροξυοξέα που εξυγιαίνει, απολεπίζει και λειαίνει την επιδερμίδα.

Blemish + Age Cleanser Gel Καθαριστικο Προσωπου για Ακμη

rating 5.0/5

Glycolic Renewal Cleanser Gel Καθαρισμου Προσωπου

Glycolic Renewal Cleanser Gel Καθαρισμου Προσωπου

rating 4.0/5

Καθημερινό Αφρώδες Gel Καθαρισμού για καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Δρα ενάντια στη θαμπή όψη και την τραχύτητα της επιδερμίδας.

Glycolic Renewal Cleanser Gel Καθαρισμου Προσωπου

rating 4.0/5

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer