Ενημερωθείτε για ό,τι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφιάς και της Skinceuticals

Κλείσιμο

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφη>

 • Home >
 • CUSTOM D.O.S.E: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ CUSTOMIZED!
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά Δέρματος

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

CUSTOM D.O.S.E: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ CUSTOMIZED!

  custom dose

  Θα μπορούσε να είναι μια εικόνα από το μέλλον, όμως συμβαίνει τώρα και είναι η τελευταία λέξη στον χώρο των cosmeceuticals: ο ιδανικός ορός προσώπου για εσάς υπάρχει, αρκεί να τον ζητήσετε από τον δερματολόγο σας!

  Ο ειδικός που γνωρίζει τις ανάγκες του δέρματός σας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον (ίσως και από εσάς), έχει πλέον τη δυνατότητα να ετοιμάσει έναν ορό προσώπου «κομμένο και ραμμένο» για εσάς και μόνο, ακριβώς με τα συστατικά που το δέρμα σας έχει ανάγκη, σύμφωνα με τα δεδομένα που προκύπτουν από την διάγνωση που έχει προηγηθεί.

  Αυτή είναι η μεγαλύτερη καινοτομία που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, το επόμενο κεφάλαιο στην περιποίηση του δέρματος που έχει να κάνει απολύτως με την εξατομικευμένη φροντίδα – και δεν θα μπορούσε παρά να φέρει τη σφραγίδα της SkinCeuticals.

  Χρειάστηκαν δεκαετίες έρευνας και μια ομάδα κορυφαίων δερματολόγων, ερευνητών και developers της Silicon Valley για να δημιουργήσουν το έξυπνο Custom D.O.S.E. που χαρτογραφεί ακριβώς την κατάσταση του δέρματός σας και φτιάχνει μπροστά στα μάτια σας, μέσα σε λίγα λεπτά, το δικό σας skincare “κοκτέιλ”, ένα εξατομικευμένο serum που από την ίδια κιόλας μέρα δουλεύει  αποκλειστικά πάνω στις ανάγκες του δικού σας προσώπου.

  Με το Custom D.O.S.E. η SkinCeuticals συνδυάζει την τεχνολογία και την επιστήμη με τρόπο πρωτοφανή, προσφέροντάς σας ένα εξατομικευμένο πλάνο διόρθωσης που έχει ένα μοναδικό προσόν: εξελίσσεται μαζί με το δέρμα σας! Το πλάνο θεραπείας Custom D.O.S.E. ξεκινάει πάντοτε με την επίσκεψη στον δερματολόγο σας, ο οποίος θα προχωρήσει σε μια διάγνωση αξιολογώντας τους βιολογικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες που καθορίζουν και επηρεάζουν συγκεκριμένα το δικό σας δέρμα.

  Συγκεκριμενα, κατα τη διαγνωση Custom D.O.S.E. αξιολογουνται:

  • Οι τύποι δυσχρωμιών δηλαδή η θαμπάδα, οι κηλίδες από τον ήλιο, οι μεταφλεγμονώδεις υπερμελαγχρώσεις (PIH), οι επίμονες καφέ κηλίδες
  • Τα σημάδια γήρανσης & ανομοιομορφίας δηλαδή οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, η ανομοιόμορφη υφή, η εμφάνιση ατελειών.

  Η ανάλυση του δέρματός σας μαζί με την αποτύπωσή του σε φωτογραφίες, μπαίνουν στο Custom D.O.S.E. και περνάνε μέσα από μια σειρά 2.000+ αλγόριθμων, για να καταλήξουν στο τελευταίο στάδιο: τη “συνταγή” του customized ορού σας. Έχοντας στη διάθεσή του 13 συστατικά, επιλεγμένα για την αναγνωρισμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητά τους ενάντια στις δυσχρωμίες, την ανομοιομορφία και τα σημάδια γήρανσης, το Custom D.O.S.E. επιλέγει ακριβώς εκείνα που έχει ανάγκη το δέρμα σας, τίποτε παραπάνω. Στη συνέχεια, ετοιμάζει τον ορό σας επιτόπου, σε λιγότερο από 10 λεπτά, χάρη στην υψηλή τεχνολογία του που εξασφαλίζει premium ποιότητα και αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητα.

  Στο τέλος της αξιολόγησης Custom D.O.S.E., ο γιατρός σας θα σας προτείνει ένα πλάνο θεραπείας που θα περιλαμβάνει τον εξατομικευμένο διορθωτικό ορό σας και το αντίστοιχο πρόγραμμα περιποίησης. Μαζί, θα μπορέσετε να αναπροσαρμόσετε τη σύνθεση του ορού σε βάθος χρόνου, ανάλογα με την πρόοδο του δέρματός σας τους επόμενους μήνες, τις αλλαγές της εποχής και τις αισθητικές διαδικασίες που ενδεχομένως να έχετε προγραμματίσει.

  Το Custom D.O.S.E. σε αριθμους

  • Πάνω από 85.000 γραµµές κωδικοποιηµένων δεδοµένων αναλύονται κατά τη διάρκεια µιας επαγγελµατικής αξιολόγησης του δέρµατος µέσω ενός tablet
  • 1.227 µηχανικά µέρη διανέµουν και αναµειγνύουν τον ορό.
  • 1.200 περιστροφές το λεπτό αποδίδουν συνθέσεις βιοµηχανικής ποιότητας. - 300 άτοµα συµµετείχαν σε κλινικές δοκιµές ασφάλειας, αποτελεσµατικότητας ή αντίληψης για το προϊόν.
  • Πάνω από 250 συνδυασµοί χαρακτηριστικών του δέρµατος ελήφθησαν υπόψη κατά την επιλογή των κύριων συστατικών.
  • 34 συνθέσεις διαφορετικής συγκέντρωσης επιλέχθηκαν για τη δύναµή τους να στοχεύουν τις δυσχρωµίες, την ανοµοιοµορφία, και τα σηµάδια γήρανσης.
  • 13 δραστικά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή το πλάνο θεραπείας Custom D.O.S.E.

  Το μέλλον στη φροντίδα του δέρματός μας θα είναι συναρπαστικό.

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer