Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφή >

Καλώς ήρθατε στη SkinCeuticals, την εταιρεία που φροντίζει το δέρμα σας με φαρμακευτικά καλλυντικά. Μπείτε στο site για περισσότερα!

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ

Το πρόγραμμα εξατομικευμένης θεραπείας περιλαμβάνει 12 μοναδικά συστατικά που έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των δυσχρωμιών και των ορατών σημαδιών γήρανσης του δέρματος.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΣΑΣ

Ο δερματολόγος σας θα πραγματοποιήσει μια διάγνωση, για να προσδιορίσει ποια σύνθεση ταιριάζει καλύτερα στις μοναδικές ανάγκες του δέρματός σας.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Το προσωπικό προγραμμα φροντίδας και ο εξατομικευμένος ορός μπορεί να προσαρμόστει με βάση την εξέλιξη του δέρματός σας, την αλλαγή των εποχών, και τις προγραμματισμένες αισθητικές διαδικασίες.

ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Έχει διενεργηθεί σειρά κλινικών μελετών σε περισσότερα από 300 άτομα. Κάθε συστατικό που εμπεριέχεται στη σύνθεσή το προσωπικού σας ορού έχει ελεγχθεί ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του σε διαφορετικούς τύπους και τόνους δέρματος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόσο διαρκεί η συμβουλευτική διάγνωση;

Κάθε αξιολόγηση CUSTOM D.O.S.E μπορει να διαρκέσει απο 10 - 15 λεπτά, ενώ η παρασκευή του ορού παίρνει περίπου 5 λεπτά.

Πόσο διαρκεί ο ορός;

Οι οροί D.O.S.E πρέπει να εφαρμόζονται μία ή δύο φορές την ημέρα, ανάλογα με τη σύνθεση ή τις επαγγελματικές συστάσεις, και συνήθως διαρκούν για τρεις μήνες. Αφού τελειώσετε τον ορό σας, συνιστάται να επισκεφθείτε ξανά τον ειδικό που σας παρακολουθεί για μια νέα αξιολόγηση.

Πού μπορώ να βρω το CUSTOM D.O.S.E;

Σε συνεργαζόμενα Δερματολογικά Ιατρεία. Επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα ώστε να σας κατευθύνουμε

Πώς εντάσσεται ο ορός D.O.S.E σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης;

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τον ορό D.O.S.E στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος περιποίησης στο σπίτι. Αν χρησιμοποιείτε τον ορό σας δύο φορές την ημέρα, εφαρμόστε τον το πρωί μετά από έναν αντιοξειδωτικό ορό SkinCeuticals με βιταμίνη C, και συνεχίστε με ένα αντιηλιακό SkinCeuticals. Το βράδυ, εφαρμόστε τον ορό μετά από τον καθαρισμό και πριν από την εφαρμογή της ενυδατικής και των άλλων διορθωτικών προϊόντων σας.

Πάντοτε να συμβουλεύεστε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας για συμβουλές χρήσης των προϊόντων στο σπίτι >

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer