Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφή>

  • Home >
  • ΘΕΡΑΠΕΙΑ CUSTOM DOSE: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΟΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ

Το πρόγραμμα εξατομικευμένης θεραπείας CUSTOM D.O.S.E περιλαμβάνει 12 μοναδικά συστατικά που έχoυν αποδειχθεί κλινικά ότι συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των δυσχρωμιών, των ορατών σημαδιών γήρανσης του δέρματος, στην έλλειψη λάμψης και της ομοιομορφίας.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΣΑΣ

Η εξατομικευμένη σύνθεση, βασίζεται στην αξιολόγηση του Δερματολόγου σας που λαμβάνει υπόψιν του όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν συγκεκριμένα το δικό σας δέρμα, για να προσδιορίσει τη σύνθεση που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Καθώς το δέρμα σας αλλάζει, ο Δερματολόγος σας με την βοήθεια του CUSTOM D.O.S.E μπορεί να σας προτείνει έναν ορό που θα προσαρμόζεται σε βάθος χρόνου, ανάλογα με την πρόοδο του δέρματός σας, τις αλλαγές της εποχής, και τις προγραμματισμένες αισθητικές διαδικασίες.

ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Έχει διενεργηθεί σειρά κλινικών μελετών σε περισσότερα από 300 άτομα. Κάθε συστατικό που εμπεριέχεται στη σύνθεσή του δικού σας ορού CUSTOM D.O.S.E έχει ελεγχθεί ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του σε διαφορετικούς τύπους και τόνους δέρματος.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόσο διαρκεί η συμβουλευτική διάγνωση;

Κάθε αξιολόγηση CUSTOM D.O.S.E μπορει να διαρκέσει απο 10 - 15 λεπτά, ενώ η παρασκευή του ορού παίρνει περίπου 5 λεπτά.

Πόσο διαρκεί ο ορός;

Οι οροί CUSTOM D.O.S.E μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία ή δύο φορές την ημέρα, ανάλογα με τη σύνθεση και τις συστάσεις του γιατρού σας. Συνήθως διαρκούν για τρεις μήνες. Όταν τελειώσει ο ορός, συνιστάται να επισκεφθείτε ξανά το Δερματολόγο που σας παρακολουθεί για μια νέα αξιολόγηση.

Πού μπορώ να βρω το CUSTOM D.O.S.E;

είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα ιατρεία.
Στην Ελλάδα μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ιατρειο της Δερματολόγου Μαργαρίτα Βεργολία στη περιοχή Χίλτον. Σπ. Μερκούρη 56, 116 34. Τηλ.: +30 210 7254742, [email protected]

Πώς εντάσσεται ο ορός D.O.S.E σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης;

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τον ορό D.O.S.E στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος περιποίησης στο σπίτι. Αν χρησιμοποιείτε τον ορό σας δύο φορές την ημέρα, εφαρμόστε τον το πρωί μετά από έναν αντιοξειδωτικό ορό SkinCeuticals με βιταμίνη C, και συνεχίστε με ένα αντιηλιακό SkinCeuticals. Το βράδυ, εφαρμόστε τον ορό μετά από τον καθαρισμό και πριν από την εφαρμογή της ενυδατικής και των άλλων διορθωτικών προϊόντων σας.

Πάντοτε να συμβουλεύεστε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας για συμβουλές χρήσης των προϊόντων στο σπίτι >

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer