Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close

Είσοδος ή εγγραφή

Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό

Εγγραφή>

  • Home >
  • Βοηθήστε να Αλλάξει το Μέλλον
SkinCeuticals | Φαρμακευτικά Καλλυντικά

Βρείτε ένα σημείο πώλησης SkinCeuticals

σχετικα με το resurge international

resurge international

Η ReSurge International παρέχει ασφαλή χειρουργική περίθαλψη που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων, έγκαιρα και προσιτά στις αναπτυσσόμενες χώρες και αναπτύσσει τη χειρουργική ικανότητα για να εξασφαλίσει τη διαθεσιμότητα περίθαλψης όλο το χρόνο. Η ReSurge Ιδρύθηκε το 1969 στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και ικανοποιεί την αποστολή της με δύο τρόπους: μέσω της χειρουργικής φροντίδας και του Παγκόσμιου Προγράμματος Εκπαίδευσης ReSurge (RGTP).

Η ReSurge εκπαιδεύει την επόμενη γενιά χειρουργών ανασχετικής χειρουργικής στην Αφρική, τη Λατινική Αμερική και την Ασία. και συνεργάζεται μαζί τους για τη δημιουργία ενός μοντέλου βιώσιμης φροντίδας. Μαζί παρέχουν υψηλής ποιότητας χειρουργική φροντίδα αναδόμησης σε άτομα που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και σε απομακρυσμένες περιοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τοwww.resurge.org

Dr. Celma Marina Teles Issufo
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
Maputo Central Hospital
Maputo, Mozambique

Dr. Shilu Shrestha
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΧΕΡΙΩΝ
Baidya and Banskota Hospital
Kathmandu, Nepal

Dr. Lorena Escudero Castro
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Luis Vernaza Hospital
Guayaquil, Ecuador

Dr. Farzana Bilquis Ibrahim
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Birdem General Hospital
Dhaka, Bangladesh

Dr. Pramila Shakya
ΑΝΑΣΧΕΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Kirtipur Hospital
Kirtipur, Nepal

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ

awareness

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΗΝΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ

Κάθε 5 δευτερόλεπτα κάποιος στον κόσμο καίγεται σοβαρά, και συνήθως αυτός προέρχεται από υποβαθμισμένη χώρα όπου η παροχή της φροντίδας που χρειάζεται μπορεί να είναι δύσκολη, αν όχι αδύνατη. Τα εγκαύματα είναι η κύρια αιτία για μια επέμβαση ανασχετικής χειρουργικής ωστόσο χωρίς πρόσβαση σε ασφαλή και έγκαιρη χειρουργική φροντίδα, οι άνθρωποι αυτοί, μπορεί τελικά να καταλήξουν να ζουν με σοβαρές αναπηρίες που παρεμποδίζουν την ικανότητά τους να ζουν κανονικές ζωές.

Μέσα από τη δουλειά μας με τη ReSurge International, προσπαθούμε να κάνουμε την ανασχετική χειρουργική φροντίδα , προσιτή σε όσους υποφέρουν από τα αποτελέσματα αυτών των τραυματικών γεγονότων.

δωριστε και εμπλακειτε


Συμμετέχετε στην αποστολή μας να υποστηρίξουμε την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς γυναικών Χειρουργών Αναδόμησης.
#WomenSurgeOn

Κάντε τη Δωρεά σας

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Αυτή η συνεργασία παρέχει πρόσβαση στην πιο εξειδικευμένη χειρουργική εκπαίδευση, στην ανάπτυξη ηγεσίας και στην υποστήριξη των πρώτης γενιάς γυναικών χειρούργων ανασχετικής χειρουργικής σε υποβαθμισμένες χώρες ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την οικοδόμηση βασικών δικτύων που απαιτούνται για την ασφαλή χειρουργική φροντίδα.

Μαζί ελπίζουμε να αλλάξουμε το τοπίο για τις γυναίκες χειρουργούς παγκοσμίως, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξελίξουν τη σταδιοδρομία τους και να μεταμορφώσουν τη ζωή εκείνων που χρειάζονται χειρουργική επέμβαση.

γιατι εχει σημασια;

Όταν οι γυναίκες είναι καλά, ο κόσμος είναι καλύτερα. Σε μια μελέτη 100 χωρών, η Παγκόσμια Τράπεζα διαπίστωσε ότι κάθε 1 τοις εκατό αύξηση του ποσοστού των γυναικών με δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αυξάνει το κατά κεφαλήν εισόδημα της χώρας. Αυτά τα κέρδη είναι ακόμη πιο δυνατά όταν μια κοινωνία καλωσορίζει τις γυναίκες στο εργατικό δυναμικό.

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer