Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
Retinol 0.5 Κρέμα νυκτός με Ρετινόλη

Correct

Retinol 0.5 Κρέμα νυκτός με Ρετινόλη

Κρέμες Ρετινόλης

Μία συμπυκνωμένη κρέμα βραδινής χρήσης με καθαρή ρετινόλη που βελτιώνει την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης και πόρων, καθώς συμβάλει και στην εξαφάνιση της ακμής.

ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:

Κανονικο, Λιπαρο, Μικτο,

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:

Ωριμο, Με ταση ακμης, Με δυσχρωμιες,

100% authenticity guaranteed

Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα SkinCeuticals είναι πάντα αυθεντικά
Μαθετε περισσοτερα

Το δέρμα σας αξίζει ασφαλή, αποτελεσματικά σκευάσματα. Πάντα να αγοράζετε γνήσια προϊόντα SkinCeuticals.
Βεβαιωθείτε ότι τα SkinCeuticals προϊόντα σας είναι αυθεντικά αγοράζοντάς τα μέσω εξουσιοδοτημένου διανομέα.
Μάθετε Περισσότερα

Πληροφοριες προϊοντων

Το Retinol 0.5 περιέχει 0.5% καθαρή ρετινόλη και είναι εμπλουτισμένο με τις νεότερες τεχνικές σταθεροποίησης και παράδοσης για να εξασφαλιστεί σταθερή και ομαλή απελευθέρωση. Σχεδιασμένη για να βοηθάει στην εξάλειψη λεπτών γραμμών, ρυτίδων και της αποχρωμάτισης του δέρματος, αυτή η κρέμα ρετινόλης μπορεί να περιορίσει την εμφάνιση πόρων, και να μειώσει τις ατέλειες που έχουν να κάνουν με την προβληματική επιδερμίδα.
 • Προάγει την κυτταρική ανανέωση
 • Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων, δυσχρωμιών, πόρων και ατελειών
 • Η σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιήσει τον ερεθισμό που προκαλείται στην επιδερμίδα από τη χρήση βραδινών κρεμών ρετινόλης.
 • Η ειδική συσκευασία διατηρεί την αποτελεσματικότητα της ρετινόλης
 • Δεν φράζει τους πόρους, χωρίς άρωμα και χωρίς γλουτένη
 • Ιδανικό για επιδερμίδα η οποία έχει προετοιμασθεί με Retinol 0.3

Πως χρησιμοποιειται

 • Το βράδυ, εφαρμόστε μία ομοιόμορφη στρώση, μεγέθους μπιζελιού, σε καθαρό πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε την επιδερμίδα να απορροφήσει το Retinol 0.5 πριν εφαρμόσετε κάποιο άλλο προϊόν στη συνέχεια. Ιδανικά περιορίστε την αρχική χρήση του προϊόντος σε μία με δύο φορές την εβδομάδα, σταδιακά αυξήστε τη δόση σε μία φορά στα δύο βράδια, και τέλος κάθε βράδυ εάν είναι ανεκτό από την επιδερμίδα σας. Είναι σημαντικό να εξασφαλισθεί  η ανοχή στην επιδερμίδα προτού χρησιμοποιήσετε προϊόν μεγαλύτερη συγκέντρωση.
 • Η ρετινόλη μπορεί να ενισχύσει την φωτοευαισθησία. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείστε πάντα αντηλιακό υψηλής προστασίας όταν εφαρμόζετε το Retinol 0.5.
 • Ως προφύλαξη, τα προϊόντα ρετινόλης δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από εγκύους ή γυναίκες που σκοπεύουν να μείνουν έγκυες στο εγγύς μέλλον. Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία που να αναφέρουν τις αρνητικές επιπτώσεις της ρετινόλης στην εμβρυϊκή ανάπτυξη, συμβουλευτείτε πάντα έναν γιατρό.

Επιστημη και αποδειξεις

Η τοπική χρήση ρετινόλης έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς από δερματολόγους για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση και αντιστροφή των οπτικών επιδράσεων της γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, η χαλάρωση και ο αποχρωματισμός. Επειδή επιταχύνουν την κυτταρική κυκλοφορία, οι ρετινόλες, μπορούν επίσης να βελτιώσουν τις κηλίδες και την εμφάνιση πόρων. Το μόριο της ρετινόλης είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και ευάλωτο στη διάσπαση εάν δεν προστατεύεται σωστά. Το Retinol 0.5 χρησιμοποιεί ένα βελτιστοποιημένο σύστημα χορήγησης και μία προστατευτική συσκευασία για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα της καθαρής ρετινόλης. Αυτή η κρέμα νυκτός με ρετινόλη λειτουργεί με τη φυσική δομή των λιπιδίων της επιδερμίδας ούτως ώστε να ενισχύσει τη βέλτιστη απορρόφηση.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Βασικα συστατικα

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer