Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
A.G.E. Interrupte Κρέμα Προσώπου για Σύσφιξη

Correct

A.G.E. Interrupte Κρέμα Προσώπου για Σύσφιξη

Κρέμες Επιδιόρθωσης

Κρέμα προσώπου για την ώριμη επιδερμίδα. Αναστέλλει την απώλεια ελαστικότητας και σφριγηλότητας που οφείλεται στα τελικά προϊόντα υψηλής γλυκοζυλίωσης (A.G.E.).

ΤΥΠΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:

Κανονικο, Ξηρο, Ευαισθητο,

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ:

Ωριμο,

100% authenticity guaranteed

Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα SkinCeuticals είναι πάντα αυθεντικά
Μαθετε περισσοτερα

Το δέρμα σας αξίζει ασφαλή, αποτελεσματικά σκευάσματα. Πάντα να αγοράζετε γνήσια προϊόντα SkinCeuticals.
Βεβαιωθείτε ότι τα SkinCeuticals προϊόντα σας είναι αυθεντικά αγοράζοντάς τα μέσω εξουσιοδοτημένου διανομέα.
Μάθετε Περισσότερα

Πληροφοριες προϊοντων

Ένας κύριος παράγοντας ορατής γήρανσης είναι η γλυκοζυλίωση, η οποία συμβαίνει όταν περίσσεια μορίων γλυκόζης συνδέεται στις ίνες κολαγόνου και ελαστίνης οδηγώντας στη δημιουργία τελικών προϊόντων γλυκοζυλίωσης (A.G.E.s) που έχουν ως αποτέλεσμα έντονες ρυτίδες. Η A.G.E. Interrupter είναι μια μοναδική θεραπεία με 4% εκχύλισμα blueberry, 30% Proxylane™ κσι 0.2% φυτοσφιγγοσίνη που αποτρέπει τη διαδικασία γλυκοζυλίωσης και διορθώνει τα έντονα σημάδια γήρανσης του ώριμου δέρματος.
 • Το εκχύλισμα Blueberry μειώνει τη διαδικασία σχηματισμού τελικών προΐόντων γλυκοζυλίωσης (A.G.E.), προλαμβάνοντας την καταστροφή των ινών κολαγόνου και ελαστίνης.
 • Το Proxylane™ διεγείρει τη σύνθεση γλυκοζαμινογλυκανών (GAG), αποκαθιστώντας την υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα.
 • Η φυτοσφιγγοσίνη προστατεύει το φυσικό φραγμό του δέρματος καταπραΰνοντας από τη δυσανεξία του ξηρού, ώριμου δέρματος.

Πως χρησιμοποιειται

Εφαρμόστε με κινήσεις μασάζ ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, μία ή δύο φορές την ημέρα.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Ορατα αποτελεσματα

Ελεγχόμενη κλινική μελέτη 12 εβδομάδων σε γυναίκες ηλικίας 45-61 έδειξε βελτίωση στην υφή του δέρματος, την πυκνότητα, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Επιστημη και αποδειξεις

Το εκχύλισμα Blueberry είναι ένα αντιοξειδωτικό και αντιγλυκοζυλιωτικό συστατικό που αναστέλλει τα τελικά προϊόντα προηγμένης γλυκοζυλίωσης (A.G.E.s) ενώ αποτρέπει την περαιτέρω οξείδωση. Το Proxylane βοηθά στην ενίσχυση της στηρικτικής δομής του δέρματος ενάντια στην επίδραση της ενδογενούς γήρανσης και βοηθά στη διατήρηση και αύξηση της ελαστικότητας και της πυκνότητας των ανώτερων στρωμάτων του δέρματος. Η φυτοσφιγγοσίνη προστατεύει το φραγμό του δέρματος, ενώ πλούσια μαλακτικά συστατικά ενυδατώνουν το ξηρό, σκασμένο δέρμα.

Καινοτομία 1

Ομάδα προηγμένης έρευνάς μας αξιολόγησε πολλά διαφορετικά εκχυλίσματα blueberry, ελέγχοντας το καθένα για την αντιγλυκοζυλιωτική δράση του. Επέλεξε το συγκεκριμένο εκχύλισμα στην A.G.E. Interrupter, λόγω της ισχυρής αντιγλυκοζυλιωτικής του δράσης, της συμβατότητας με τα υπόλοιπα συστατικά της σύνθεσης και της αποτελεσματικότητάς του στο δέρμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε σε αναμονή δύο πατέντες για αυτό το συστατικό, συμπεριλαμβανομένης μίας για την αντιγλυκοζυλιωτική δράση και μίας για την αναστολή των MMP. 4% ήταν η συγκέντρωση του εκχυλίσματος με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στις κλινικές δοκιμές.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Βασικα συστατικα

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer