Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
  Triple Lipid Restore 2:4:2

  Correct

  Triple Lipid Restore 2:4:2

  Anti aging treatment to refill cellular lipids

  Η ώριμη επιδερμίδα κινδυνεύει από αυξανόμενη μείωση των κυτταρικών λιπιδίων: ceramides, φυσική χοληστερόλη και λιπαρά οξέα. Η απώλεια των λιπιδίων απειλεί τον φυσικό επιδερμιδικό φραγμό που έχει ως αποτέλεσμα τα ορατά αποτελέσματα της γήρανσης, καθώς το δέρμα χάνει την ικανότητα να αυτό-επιδιορθώνεται αποτελεσματικά. Το Triple Lipid Restore 2:4:2 είναι μια αντιγηραντική κρέμα που συνδυάζει μια μεγιστοποιημένη συγκέντρωση λιπιδίων: 2% καθαρά ceramides, 4% φυσική χοληστερόλη και 2% λιπαρά οξέα. Αυτή η καινοτόμος αντιγηραντική κρέμα περιέχει την 1η βελτιστοποιημένη 2:4:2 αναλογία προσφέροντας διπλάσια συγκέντρωση λιπιδίων που βοηθά στην επιδιόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού και ενισχύει τη φυσική αποκατάσταση της υποστήριξης του δέρματος ενώ παράλληλα παρέχει ισχυρή θρέψη στην ώριμη επιδερμίδα για βελτίωση των ορατών σημαδιών γήρανσης. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι το Triple Lipid Restore 2:4:2 ενισχύει ορατά την απαλότητα της επιδερμίδας, τη σφριγηλότητα και λάμψη και χαρίζει ομοιόμορφη και υγιή όψη.
  • Επαναφέρει τα απαραίτητα για το δέρμα λιπίδια: ceramides, φυσική χοληστερόλη και λιπαρά οξέα
  • Βελτιώνει την πυκνότητα, υφή και μειώνει την εμφάνιση πόρων
  • Χαρίζει ομοιόμορφη όψη και επαναφέρει τη λάμψη
  • Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση σε 24 ώρες ιδανική για την ξηρή επιδερμίδα
  • Ελαφριά σταθεροποιημένη σύνθεση με άμεση απορρόφηση

  Visible Results

  Σε μελέτη 8 εβδομάδων, το Triple Lipid Restore 2:4:2 βελτίωσε ορατά τα σημάδια της γήρανσης:
  +66% βελτίωση της υφής
  +35% βελτίωση της σφριγηλότητας
  +20% βελτίωση της ομοιομορφίας
  +26% βελτίωση της λάμψης
  +44% βελτίωση στην εμφάνιση πόρων

  Protocol: A dermatologist-controlled 8-week clinical study on 55 subjects with twice daily application of Triple Lipid Restore 2:4:2. Subjects also used SkinCeuticals Gentle Cleanser and Ultimate UV Defense SPF 30. Inclusion Criteria: Females ages 55-75 with moderate fine lines/wrinkles, uneven skin tone, skin dullness, skin roughness, lack of skin tone clarity, and lack of skin firmness.

  ]
  Before
  After 8 weeks

  Science

  Τα λιπίδια είναι φυσικά συστατικά του δέρματος. Υπάρχουν πολλά είδη λιπιδίων με τα ceramides, τη φυσική χοληστερόλη και τα λιπαρά οξέα να είναι τα σημαντικότερα. Με την πάροδο του χρόνου, η παραγωγή λιπιδίων μειώνεται με αποτέλεσμα να απειλείται ο επιδερμιδικός φραγμός και η φυσική επιδιόρθωση του δέρματος με αποτέλεσμα ορατά σημάδια γήρανσης στην επιδερμίδα όπως: ταλαιπωρημένη υφή, δυσάρεστο αίσθημα τραβήγματος, θαμπή όψη και μείωση πυκνότητας.

  Innovation 1

  Η πρώτη αντιγηραντική κρέμα με βελτιστοποιημένη αναλογία 2:4:2 προσφέροντας μεγιστοποιημένη συγκέντρωση λιπιδίων

  Innovation 2

  Αντιγηραντική θεραπεία που επαναφέρει τα κυτταρικά λιπίδια και ενισχύει την υποστήριξη του δέρματος, τη φυσική του αποκατάσταση και θρέψη

  use

  Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στα ακροδάκτυλα και εφαρμόστε την κρέμα με κυκλικές κινήσεις. Εφαρμόστε 2 φορές την ημέρα στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

  regimen

  Day

  1. Cleanse & Tone.
  2. Prevent with C E Ferulic
  3. Prevent with  AOX+ Eye Gel
  4. Correct with Triple Lipid Restore 2:4:2
  4. Protect with Mineral Radiance UV Defense SPF 50

  Night

  1. Cleanse & Tone.
  2. Correct with Retinol 0.3
  3. Correct with Triple Lipid Restore 2:4:2

  Key Ingredients

  Key Ingredient 1

  2% καθαρά ceramides – Τα Ceramides 1 & 3 λειτουργούν συνεργιστικά, ώστε να αποκαθίσταται η λειτουργία του φραγμού της επιδερμίδας για φυσική αναδόμηση και θρέψη του δέρματος.

  Key Ingredient 2

  4% φυσική χοληστερόλη – Καθώς βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα του σώματος, η χοληστερόλη είναι απαραίτητη για τη σταθεροποίηση της δομής του φραγμού του δέρματος και τη διατήρηση της ελαστικότητάς του

  Key Ingredient 3

  2% λιπαρά οξέα – Βοηθούν στην ενίσχυση της παραγωγής λιπιδίων, ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία των επιπέδων τους στο δέρμα

  Complete your regimen

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer