Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
  Epidermal Repair

  Correct

  Epidermal Repair

  Αναπλαστική κρέμα για εκτεθειμένο δέρμα

  Η Epidermal Repair είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βοηθά στην επανόρθωση του εκτεθειμένου δέρματος, διευκολύνοντας την ταχεία αποκατάσταση της λειτουργίας φραγμού του. Αυτή η απαλή κρέμα ανακουφίζει και αποκαθιστά το ευαίσθητο δέρμα ενώ μειώνει αισθητά το κοκκίνισμα. Ιδανική για χρήση μετά από δερματολογικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων των επιφανειακών και μέσου βάθους peels, του laser resurfacing, και του IPL.
  • Επιταχύνει την αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού
  • Καταπραΰνει το δέρμα και μειώνει τη φλεγμονήn
  • Μειώνει την κοκκινίλα και προστατεύει το ευαισθητοποιημένο δέρμα

  Science

  Αυτή η αναπλαστική θεραπεία περιέχει μια συμπυκνωμένη μορφή δύο εξαιρετικά δραστικών συστατικών,με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που καταπραΰνουν και επαναφέρουν το ερεθισμένο δέρμα. Η β-γλυκάνη και η centella asiatica δημιουργούν προστατευτικό φραγμό στο τραυματισμένο δέρμα.

  use

  Εφαρμόστε μία φορά την ημέρα ή ανάλογα την ανάγκη. Με μια μικρή ποσότητα κάντε μασάζ στην περιοχή που χρειάζεται.

  Can be applied immediately following procedures such as microdermabrasion, chemical peels and IPL. Usage following sensitizing procedures such as laser resurfacing should be directed by the treating physician and/or skincare professional.

  regimen

  Night

  1. Cleanse.
  2. Correct with Epidermal Repair.
  3. Moisturize.

  Key Ingredients

  Key Ingredient 1

  β-γλυκάνη: Υπάρχει φυσιολογικά στο δέρμα και ενισχύει τις προστατευτικές ικανότητες του δέρματος ενώ παράλληλα επιταχύνει την ανανέωση των ανώτερων στρωμάτων του.

  Key Ingredient 2

  Τιτλοποιημένο εκχύλισμα centella asiatica: προστατεύει το δέρμα ενάντια στην ευαισθησία και τον ερεθισμό που σχετίζονται με ενεργά συστατικά όπως ρετινοειδή ή με περιβαλλοντικούς παράγοντες.

  Key Ingredient 3

  Sodium palmitoyl προλίνη και εκχύλισμα άνθους nymphea alba: Αυτά τα συστατικά έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και δρουν συνεργιστικά για να καταπραΰνουν το δέρμα και να μειώσουν τη δυσανεξία.

  Complete your regimen

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer