Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
  Advanced Pigment Corrector

  Correct

  Advanced Pigment Corrector

  Κρέμα προσώπου για μείωση των επίμονων δυσχρωμιών και αντιμετώπισης μελαχρώσεων. Καθημερινή πολυστρωμική τεχνολογία για μείωση των επίμονων δυσχρωμιών και την πρόληψη επανεμφάνισής τους.

  Το Advanced Pigment Corrector είναι κλινικά αποδεδειγμένο και ελεγμένο στο δέρμα όλων των εθνικοτήτων ότι διορθώνει και προλαμβάνει την ανεπιθύμητη μελάγχρωση. Αυτή η ισχυρή πολυστρωματική θεραπεία είναι μια  εξαιρετικά αποτελεσματική, ασφαλής, για ολόκληρο το πρόσωπο προσέγγιση για τη μείωση των επίμονων δυσχρωμιών και την πρόληψη επανεμφάνισής τους. Επιπλέον, το Advanced Pigment Corrector ενισχύει την ομοιομορφία και τη λάμψη του δέρματος.
  • Σβήνει τις επίμονες δυσχρωμίες
  • Ενισχύει την αντίσταση σε νέα μελάγχρωση
  • Βελτιώνει τη λάμψη του δέρματος
  • Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος
  • Χωρίς Paraben και μη φαγεσωρογόνο

  Science

  Με ένα αποκλειστικό και καινοτόμο συνδυασμό από υψηλής αποτελεσματικότητας 1% Υδροξυφαινόξυ-προπιονικό οξύ και 0.5% Ελλαγικό οξύ, το Advanced Pigment Corrector δρα μέσω ενός πολυστρωματικού μηχανισμού που μειώνει τις δυσχρωμίες και βελτιώνει τη συνολική όψη του δέρματος.

  Innovation 1

  Σύνθεση εξαιρετικά υψηλής αποτελεσματικότητας που λειτουργεί μέσω τετραπλού τρόπου δράσης: απολεπίζει τις υπάρχουσες κηλίδες, αναστέλλει τη μεταφορά της μελανίνης, μπλοκάρει την υπέρμετρη παραγωγή μελανίνης και ενισχύει την αντίσταση του δέρματος σε νέα και επανεμφανιζόμενη μελάγχρωση.

  use

  Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνό πρόσωπο και σε άλλες αναγκαίες περιοχές, μια ή δύο φορές την ημέρα, ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Το πρωί, εφαρμόστε πρώτα έναν αντιοξειδωτικό ορό, μετά το Advanced Pigment Corrector και τελευταίο το αντηλιακό. Περιορίστε την έκθεση στον ήλιο.

  regimen

  Day

  1. Cleanse & Tone.
  2. Prevent.
  3. Correct with Advanced Pigment Corrector
  4. Moisturize.
  5. Protect.

  Night

  1. Cleanse & Tone.
  2. Correct with Advanced Pigment Corrector
  3. Moisturize.

  Key Ingredients

  Key Ingredient 1

  0.3% Σαλικυλικό οξύ: απολεπίζει σβήνοντας τις ήδη υπάρχουσες καφέ κηλίδες και ενισχύει τη διαπερατότατητα των υπόλοιπων ενεργών συστατικών.

  Key Ingredient 2

  1% υδροξυφαινοξυ-προπιονικό οξύ: αναστέλλει τη μεταφορά μελανίνης. Αποδεδειγμένο in-vivo ότι είναι ισοδύναμο με 2% κοχικό οξύ στη μείωση των δυσχρωμιών.

  Key Ingredient 3

  0.5% Ελλαγικό οξύ: Μπλοκάρει την περίσσεια μελανίνης. Αποδεδειγμένο in-vivo ότι μειώνει τις καφέ κηλίδες και τις δυσχρωμίες, 'όπως δημοσιεύτηκε στο Journal of Drugs in Dermatology* *Dahl, A. et al (2013). J Drugs Dermatol 121:52-58.

  Key Ingredient 4

  5% εκχύλισμα ζύμης: ενισχύει την ανθεκτικότητα του δέρματος σε νέα και επανεμφανιζόμενη μελάγχρωση

  Complete your regimen

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer