Γίνετε μέλος!

Ενημερωθείτε για ότι καινούριο συμβαίνει στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, της ομορφίας και της Skinceuticals

Close
  A.G.E. Interrupter

  Correct

  A.G.E. Interrupter

  Kρέμα προσώπου γαι το ώριμο δέρμα. Επαναφέρει ελαστικότητα και σύσφιξη που μειώνονται εξαιτίας των τελικών προΐόντων γλυκοζυλίωσης.

  Ένας κύριος παράγοντας ορατής γήρανσης είναι η γλυκοζυλίωση, η οποία συμβαίνει όταν περίσσεια μορίων γλυκόζης συνδέεται στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης οδηγώντας στη δημιουργία τελικών προϊόντων γλυκοζυλίωσης (A.G.E.s) που έχουν ως αποτέλεσμα έντονες ρυτίδες. Η A.G.E. Interrupter είναι μια μοναδική θεραπεία με 4% εκχύλισμα blueberry, 30% Proxylane™ κσι 0.2% φυτοσφιγγοσίνη που αποτρέπει τη διαδικασία γλυκοζυλίωσης και διορθώνει τα έντονα σημάδια γήρανσης του ώριμου δέρματος.
  • Το εκχύλισμα Blueberry μειώνει τη διαδικασία σχηματισμού τελικών προΐόντων γλυκοζυλίωσης (A.G.E.), προλαμβάνοντας την καταστροφή των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Το Proxylane™ διεγείρει τη σύνθεση γλυκοζαμινογλυκανών (GAG), αποκαθιστώντας την υγρασία και τα θρεπτικά στην επιδερμίδα.
  • Η φυτοσφιγγοσίνη προστατεύει το φυσικό φραγμό του δέρματος καταπραΰνοντας από τη δυσανεξία του ξηρού, ώριμου δέρματος.

  Visible Results

  Ελεγχόμενη κλινική μελέτη 12 εβδομάδων σε γυναίκες ηλικίας 45-61 έδειξε βελτίωση στην υφή του δέρματος, την πυκνότητα, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

  ]
  Before
  After 12 weeks

  Science

  Το εκχύλισμα Blueberry είναι και αντιοξειδωτικό και αντιγλυκοζυλιωτικό συστατικό που αναστέλλει τα τελικά προϊόντα προηγμένης γλυκοζυλίωσης (A.G.E.s) ενώ αποτρέπει την περαιτέρω οξείδωση. Το Proxylane βοηθά στην ενίσχυση της στηρικτικής δομής του δέρματος ενάντια στην επίδραση της ενδογενούς γήρανσης και βοηθά στη διατήρηση και αύξηση της ελαστικότητας και της πυκνότητας των ανώτερων στρωμάτων του δέρματος. Η φυτοσφιγγοσίνη προστατεύει το φραγμό του δέρματος, ενώ πλούσια μαλακτικά συστατικά ενυδατώνουν το ξηρό, σκασμένο δέρμα.

  Innovation 1

  ομάδα προηγμένης έρευνάς μας αξιολόγησε πολλά διαφορετικά εκχυλίσματα blueberry, ελέγχοντας το καθένα για την αντιγλυκοζυλιωτική δράση του, επιλέγοντας το συγκεκριμένο εκχύλισμα στην A.G.E. Interrupter για την ισχυρή αντιγλυκοζυλιωτική του δράση, τη συμβατότητα με τα υπόλοιπα συστατικά της σύνθεσης και την αποτελεσματικότητα στο δέρμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε σε αναμονή δύο πατέντες για αυτό το συστατικό, συμπεριλαμβανομένης μίας για την αντιγλυκοζυλιωτική δράση και μίας για την αναστολή των MMP. Τέσσερα τοις εκατό ήταν η συγκέντρωση του εκχυλίσματος με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στις κλινικές δοκιμές.

  use

  Εφαρμόστε με κινήσεις μασάζ ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, μία ή δύο φορές την ημέρα.

  regimen

  Day

  1. Cleanse & Tone.
  2. Prevent.
  3. Correct with A.G.E. Interrupter.
  4. Moisturize.
  5. Protect.

  Night

  1. Cleanse & Tone.
  2. Correct with A.G.E. Interrupter.
  4. Moisturize.

  Key Ingredients

  Key Ingredient 1

  Εκχύλισμα Blueberry: αναστέλλει τη διαδικασία γλυκοζυλίωσης και βοηθά στην πρόληψη της αποδόμησης των υγιών τύπων κολλαγόνου IV και VII

  Key Ingredient 2

  Proxylane™: αυτό το καινοτόμο συστατικό ενισχύει τη σύνθεση των γλυκοζαμινογλυκανών (GAGs), που επαναπυκνώνουν το δέρμα εκ των έσω.

  Key Ingredient 3

  Φυτοσφιγγοσίνη: ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό διεγείροντας τη σύνθεση απαραίτητων για τη λειτουργία του λιπιδίων.

  Complete your regimen

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer